هشدار دانشمندان
قطع نمک از عوامل افزایش خطر بیماری‌های قلبی و سکته


دانشمندان هشدار دادند که قطع کردن مصرف نمک، می‌تواند بیشتر از اینکه خوب باشد، باعث ضرر زدن به بدن شود، چرا که باعث افزایش مواد شیمیایی‌ می‌شود که برای قلب مضر است.

لفمه: به گزارش روزنامه دیلی میل Daily Mail در تاریخ 19 آبان ( 10 نوامبر )، محققان می‌گویند که کاهش مصرف نمک، می‌تواند باعث خطر لخته‌ شدن خون و افزایش امراض قلبی و سکته شود.
رژیم غنی که در سدیم وجود دارد می‌تواند باعث افزایش خطر فشار خون شود و دولت ها و نهادهای سلامت باید برای برجسته کردن موارد مضر به سلامتی، مبارزه جدی آغاز نمایند.
اما محققین از دانشگاه کپنهاگ Copenhagen ، ادعا کردند که کاهش مصرف نمک، می‌تواند باعث افزایش احتمال خطر مرگ یا یکسری مشکلات قلبی، شود.
یک بررسی از 67 مطالعات قبلی، که 40000 نفر در آن درگیر بودند، مشخص کرده است که کاهش مصرف نمک، موجب 2.5 درصد افزایش در کلسترول و 7 درصد افزایش یک نوعی از چاقی می‌شود و از عوامل لخته شدن خون است.
دکتر نیل گرادال، مسئول این پروژه می‌گوید: افزایش کلسترول، موجب افزایش خطر مرگ قلبی- عروقی می‌شود و مردم بجای کاهش مصرف نمک، باید سیگار و مصرف الکل را ترک کرده و به کاهش وزن روی بیاورند.

 


نقل از :جام نیوز

کد: 490 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۲۱ آبان بازدید: 7768 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
2 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
3 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
5 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
6 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
7 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
8 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
9 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
10 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
11 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا آب میوه برای سلامت کودکان مضر است؟ در گذشته آب میوه را به خاطر داشتن ویتامین C فراوان...

  برای جلوگیری از بیماری‌های غذایی چه کنیم بیماریهای ایجاد شده توسط غذا قابل پیشگیری می‌‌باشن...

  ۸ آسیب صبحانه نخوردن صرف صبحانه خیلی مهم است و چشم‌پوشی از آن در طولانی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

«سایر صنایع» کجاست که ۶.۳ میلیارد دلار ارز نیما گرفته است؟ از اول سال تا ۷ مرداد ماه صنایع ۱۲.۲ میلیارد دلار ارز نیما گرفته اند؛ در فهرستی که از سوی بانک مرکزی منتشر شده سهم بخشی تحت عنوان «سایر» ۶.۳ میلیارد دلار (ارز نیمایی) بوده است.
بهترین و بدترین مواد غذایی برای مفاصل شما بیماری آرتروز انواع مختلفی دارد؛ اما برخی از نشانه‌ها و علائم در همه انواع این بیماری مشترک هستند؛ از جمله علائم مشترک انواع آرتروز می‌توان التهاب، سفتی، خشكی و درد در مفاصل نام برد.
چگونه شکم خود را کوچک کنیم؟ چربی های دور کمر و ظاهر بدی که این چربی های اضافه به ترکیب بدن می دهند، ممکن است برای بسیاری از افراد آزار دهنده باشند. احتمالاً همه افراد دوست دارند کمری باریک، زیبا و منعطف داشته باشند. چنین خصوصیاتی علاوه بر اینکه نشان سلامتی فرد به حساب می آیند، مسلماً در ترکیب بندی بدن هم تاثیر گذار خواهند بود.
چرا غذاها سرطان‌زا می‌شوند؟ متخصصان سلامت در آمریکا معتقدند که افزایش مقدار ماده شیمیایی آکریلامید در محیط زندگی موجب بروز سرطان در حیوانات می‌شود و در انسان نیز می‌تواند اثرات منفی مشابه داشته باشد.