شیر خانواده‌های متوسط در بازار کمیاب شد


در حالیکه پیش از این شیر کیسه‌‌ای برای خانواده‌های با درآمد متوسط در نظر گرفته شده بود اما مدتی است این نوع شیر در بازار کم و بی‌کیفیت شده است.

به گزارش لقمه، شیر کیسه‌ای به قیمت 1100 تومان و برای اقشار متوسط جامعه در نظر گرفته شده بود اما مدتی است در مغازه‌ها کمتر یافت می‌شود.

در پی افزایش بی‌حد و اندازه قیمت شیر که طی دو سال گذشته بیش از 200 درصد افزایش داشت،‌ مسئولان تصمیم گرفتند شیر کیسه‌ای را به صورت یارانه‌دار و با قیمت مناسب و با این نیت که خانواده‌های کم درآمد نیز بتوانند از آن بهره‌مند شوند، عرضه کنند.

هزینه ظرف شیر کیسه‌ای زیاد نیست و زمانی دولت با پرداخت یارانه قیمت این نوع شیر را پایین نگه داشت و در عین حال کارخانه‌ها تصمیم گرفتند شیر در ظروف بطری و تتراپک را که با چربی بیشتری عرضه می‌شود با قیمت نسبتاً بالا در نظر بگیرند و به همان نسبت از قیمت شیر کیسه‌ای کم کنند که مجموع این علل و عوامل باعث شد قیمت شیر کیسه‌ای در بازار نسبتا مناسب باشد.

هرچند این شیر کیسه‌ای از قیمت 350 تومان به 1100 تومان رسید اما در مقایسه با شیر تتراپک و بطری که 2200 تومان است قیمت مناسب‌تری داشت تا حداقل اقشار کم درآمد بتوانند استفاده کنند.

اما با کاهش عرضه این نوع شیر در بازار، اقشار کم درآمد جامعه از لبنیات کم چرب و ارزان هم بی بهره شدند.

یک مغازه‌دار به خبرنگار فارس گفت: شیرهای کیسه‌ای در اولین روز تحویل در مغازه فاسد می شود و مشتری‌هایی که خریداری کرده‌اند بر می‌گردانند.

دبیر انجمن صنایع لبنی در پاسخ به این که چرا شیر کیسه‌ای ارزان قیمت در بازار کم شده است، گفت: از قدیم‌الایام در مورد شیر کیسه‌ای مشکلاتی وجود داشت؛ از آنجایی که مغازه‌ها در یخچال جایی برای نگهداری ندارند، این نوع شیرها را در کف مغازه ساعتها نگهداری می‌کنند و این عاملی برای فساد شیر می‌شود.

وی ادامه داد: شیر باید در دمای 4 درجه نگهداری شود، اما دمای مغازه بیش از 30 درجه است.

این گزارش حاکی از آن است، در بسیاری از مغازه‌ها شیر کیسه ای از ابتدای صبح تا ساعت‌ها به دلیل نبود جا در یخچال، در کف مغازه می‌ماند.

در این میان، مسئولان که موظف هستند به سلامت و بهداشت محصولات غذایی مردم نظارت داشته باشند اینگونه مغازه‌ها را به حال خود رها کرده‌اند و ضمن به خطر افتادن سلامتی مردم، اقشار متوسط و کم درآمد جامعه از استفاده این مایع حیاتی که برای سلامتی ضروری است محروم می‌مانند.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 4911 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳۰ مرداد بازدید: 2675 ساعت: 2:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
2 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 ترس از عملیات خونخواهی ایران اقتصاد اسرائیل را بهم ریخته ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
5 تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
6 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
7 ۱۰۰ میلیون دلار به بازار شیر خشک تخصیص یافت ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر
8 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
9 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
10 رشد ۷۷ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
11 جان باختن جوان ۲۵ ساله شیروانی در استخر کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مردم میوه و شیر را از سبد غذایی حذف نکنند معاون وزیر بهداشت از مردم خواست تا به رغم افزایش ق...

  خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی‌های سنتی و خامه محلی ستنی‌های سنتی و پنیر و خامه محلی مهم‌ترین عامل انت...

  مصرف مواد نشاسته‌ای را کاهش دهید كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.
افزایش میل و قدرت جنسی با مصرف این سبزی نشستن در جوشانده شنبلیله، جهت درمان ورم، چسبندگی و ترشحات رحمی، نرم‌كردن رحم سفت و ورم‌های سفت آن، بازكردن دهانه رحم و تسهیل زایمان و دفع جفت، مفید است. همچنین شنبلیله سبب افزایش میل و قدرت جنسی می‌شود.
خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری نزدیک به ١٧ساعت روزه‌داری، ماه رمضان را در سال‌های اخیر، متفاوت با سال‌های دیگر کرده است. گرمای هوا که با ورود به تیرماه؛ اولین ماه تابستان، شدیدتر می‌شود و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزه‌داری را سخت‌تر کرده است.
مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر می‌گذارد کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.