نامه دامداران به سازمان حمایت درباره قیمت خوراک


وزارت صنعت از تفاهمنامه‌ای خبر داده است که بر اساس ان قیمت نهاده‌های تحویلی به دامداران در بندر تعیین می‌شود، این در حالی است که اتحادیه دامداران طی نامه‌ای به سازمان حمایت اعلام کرد این قیمت‌ها برای تحویل در استان که میانگین ۷۰ تومان تفاوت دارد، منظور شود.

به گزارش لقمه، امروز وزارت صنعت خبر داده است، تمام مفاد تفاهمنامه و ابلاغیه‌های سال 91 با رعایت تمام تغییرات اعمال شده در مصوبات کارگروه کنترل بازار در سال 92 معتبر است.

مفهوم تفاهمنامه این است که قیمت شیرخام، لبنیات و نهاده‌های دامی تا پایان سال افزایش قیمتی نخواهد داشت.

در این گزارش اعلام شده است: براساس مصوبه بیست و هشتم خردادماه سال جاری کارگروه کنترل بازار قیمت پایه شیر خام درب دامداری هر کیلو گرم 10800 ریال و درب کارخانه 11100 ریال تعیین شده است.

همچنین به ازای هر کیلوگرم شیرخام تحویلی 190 گرم کنجاله سویا به قیمت 10500 ریال، 245 گرم جو به قیمت 6500 ریال و 245 گرم ذرت دانه ای به قیمت هر کیلوگرم 7000 ریال همگی تحویلی در بنادر کشور توسط شرکت پشتیانی امور دام تامین و تحویل خواهد شد.

بر اساس این گزارش، 190 گرم سبوس به ازای هر کیلوگرم شیرخام توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران با حواله اتحادیه مرکزی دامداران به قیمت 2720 ریال با احتساب کیسه و سردوزی و بارگیری درب کارخانه آرد تحویل دامدار خواهد شد.

*قیمت نهاده‌ها بر اساس تحویل در استان باشد

اما سعیدی سلطانی سروستانی مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران درباره این تفاهمنامه به خبرنگار فارس گفت: اتحادیه نامه‌ای به سازمان حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان نوشته تا قیمت‌های نهاده‌هایی که اعلام شده برای تحویل در استان باشد.

سلطانی گفت: هر کیلوگرم نهاده برای حمل از بندر تا استان‌های کشور به طور میانگین 70 تومان هزینه دارد که پرداخت آن از سوی دامدار قیمت تمام شده را افزایش می‌دهد.

وی همچنین معتقد است: سهمیه نهاده‌ای که به دامداران داده می‌شود، نباید تنها صرفا برای دامهای شیری باشد، زیرا دامهایی که شیر نمی‌دهند، هم باید به خوبی تغذیه شوند، تا در زمان شیردهی شیر خوبی بدهند.

مدیر عامل اتحادیه سراسری دامداران تصریح کرد: در صورت اجرای این تفاهم نامه مطابق با پیشنهاد اتحادیه‌ دامداران، قیمت لبنیات در بازار نوسان نخواهد داشت و تولید کنندگان با خیالی آسوده تولید می‌کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 4993 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ شهريور بازدید: 2271 ساعت: 4:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نوسان قیمتی اقلام خوراکی در مهر ماه اعلام شد ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
2 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
4 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
5 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
6 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
7 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
8 رژیم غذایی برای رفع کبد چرب و کاهش وزن ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
9 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
10 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
11 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۱۰ ماده غذایی برای تامین پروتئین بدن اگر در فکر سوزاندن چربی های اضافه بدن و کاهش وزن خ...

  نظم غذایی، کلید درمان اضافه وزن پایگاه خبری لقمه: چند روز پیش بود که دکتر فریدون ع...

  ورزش رمز سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: دلایل زیادی وجود دارد که باعث کم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه با زیره لاغر شویم مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی چاقی است و زیره می‌تواند با خاصیت شکستن مولکول چربی و پیشگیری از ترشح برخی هورمون‌ها سبب کاهش وزن شود.
آبلیمو آب لیموست!؟ فصل، فصل لیمو و آب‌لیموی تازه است و یکی از سۆال‌هایی که این روزها مطرح می‌شود در مورد تفاوت آب‌لیموهای خانگی و صنعتی موجود در فروشگاه‌ها و مغازه‌های عرضه مواد غذایی است...
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.
انقلاب علیه رژیم‌ های غذایی! بعضی افراد برای اینكه خیلی سریع و در مدت زمان كوتاهی لاغر شوند، به رژیم‌های لاغری غیرعلمی و نامتعادلی رو می‌آورند كه هر چند باعث كاهش وزن زیاد در مدت زمان كوتاه می‌شوند، ولی صدمات جبران‌ناپذیری بر سلامت بدن وارد می‌كنند. اما بعضی از عوارض هستند كه در هر رژیمی وجود دارند چون شخص تحت رژیم كمتر از نیاز بدن خود غذا می‌خورد، بنابراین بدن از دریافت بعضی از نیازهای ضروری خود در طول رژیم محروم می‌شود.