مواد اولیه :
پودر ژله هندوانه و پودر ژله لیمو از هر کدام 100 گرم
شیر یك پیمانه
شكر و آب سرد از هر کدام 1/4 پیمانه
خامه فرمگرفته نصف پیمانه
پودر ژلاتین دو قاشق چایخوری
وانیل 1/4قاشق چایخوری
آبجوش دو پیمانه
شكلات چیپسی به میزان لازم
طرز تهیه:
پودرهای ژله را در كاسهای مجزا ریخته و هر كدام را با یك لیوان آب جوش حل كنید. شیر و شكر را روی حرارت قرار دهید تا شكر حل شود. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب قراردهید تا حل شود سپس به شیر اضافه نمایید. وانیل را با خامه مخلوط و به شیر اضافه كنید.
ژله هندوانه را در قالبهای مخصوص دسر یك نفره ریخته و داخل هر قالب چند عدد شكلات بگذارید. قالبها را در یخچال به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا ژله بسته شود سپس روی ژله قرمز بسته شده كرم شیر ریخته مجددا در یخچال قرار دهید تا ببندد پس از آن ژله سبز را اضافه كرده و در یخچال قرار دهید تا آن هم بسته شود. قالبها را یك لحظه در آب داغ قرار داده سپس بر گردانید.
بازگشت به صفحه نخست