دستور تهیه ژله هنــدوانه


در تابستان که فصل میوه خوشمزه هندوانه است، بد نیست ژله آن را نیز تهیه کنید.

مواد اولیه :

    پودر ژله هندوانه و پودر ژله لیمو از هر کدام 100 گرم
    شیر یك پیمانه
    شكر و آب سرد از هر کدام 1/4 پیمانه
    خامه فرم‌گرفته نصف پیمانه
    پودر ژلاتین دو قاشق چایخوری
    وانیل 1/4قاشق چایخوری
    آبجوش دو پیمانه
    شكلات چیپسی به میزان لازم


طرز تهیه:     

پودر‌های ژله را در كاسه‌‌ای مجزا ریخته و هر كدام را با یك لیوان آب جوش حل كنید. شیر و شكر را روی حرارت قرار دهید تا شكر حل شود. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب قراردهید تا حل شود سپس به شیر اضافه نمایید. وانیل را با خامه مخلوط و به شیر اضافه كنید.

ژله هندوانه را در قالب‌های مخصوص دسر یك نفره ریخته و داخل هر قالب چند عدد شكلات بگذارید. قالب‌ها را در یخچال به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا ژله بسته شود سپس روی ژله قرمز بسته شده كرم شیر ریخته مجددا در یخچال قرار دهید تا ببندد پس از آن ژله سبز را اضافه كرده و در یخچال قرار دهید تا آن هم بسته شود. قالب‌ها را یك لحظه در آب داغ قرار داده سپس بر گردانید.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 5000 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ شهريور بازدید: 5225 ساعت: 6:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
2 خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
3 افزایش 67 درصدی قیمت هندوانه در هفته جاری ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
4 عوارض صادراتی برخی محصولات جالیزی ابلاغ شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
5 گرانی محصولات کشاورزی در بهار امسال ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
6 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
7 بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ ۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت
8 قوای جنسی مردان چطور افزایش یابد ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
9 با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
10 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
11 قیمت هندوانه در نزدیکی شب یلدا بیش از ۲۰۰۰ تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شكر، ماده سمی از آب درآمد البته مصرف مقادیر بسیار كم شكر هیچ مشكلی ندارد اما...

  «تخم‌شربتی» را درست مصرف کنید تخم شربتی در عین حال که فوائد بسیاری برای سلامتی ...

  بهبود خستگی مزمن با تغذیه سندرم خستگی مزمن بعد از کار زیاد، مشغله های فکری ی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

باورهای غلط درباره رژیم های غذایی امروزه اطلاعات فراوان و حتی اشتباه در مورد تغذیه‌، تشخیص یک الگوی صحیح تغذیه‌ای را دشوار کرده است.
گرم کردن دوباره این غذاها سرطان‌زاست پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شوند.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.
کاربردهای زیبایی و رژیمی روغن نارگیل لیست زیر 10 روش را آموزش می دهد که باعث می شود روغن نارگیل در روتین روزانه شما قرار بگیرد و بتوانید محصولات شیمیایی و سمی را برای همیشه از زندگی خود بیرون کنید.