مواد اولیه:
گوشت چرخكرده 350 گرم
پودر نان خشك و آرد سفید و آرد سوخاری از هر کدام یك پیمانه
برنج پخته شده نصف پیمانه
پیاز یك عدد
تخممرغ سه عدد
نمك و فلفل و روغن به میزان لازم
سس سفید نصف پیمانه
طرز تهیه:
پیاز را رنده كرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشك مخلوط میكنیم. نمك، فلفل، تخممرغ و سس سفید را اضافه كرده و كاملا مخلوط میكنیم و در جای خنك میگذاریم تا یك ساعت استراحت كند. بعد از این مدت از مایه به اندازه گردو برداشته و لوله میكنیم و آن را در آرد سفید میغلتانیم و در دو عدد تخممرغ كه خوب زده شده فرو میبریم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ پشت و روی آن را سرخ میكنیم.
طرز تهیه سس سفید:
یك قاشق آرد سفید را با یك قاشق كره كمی تفت میدهیم بعد یك لیوان شیر را به آن اضافه كرده و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.
بازگشت به صفحه نخست