مواد اولیه:
فیله مرغ و گوساله پختهشده از هر كدام نیم كیلوگرم فلفل دلمهای خردشده یك پیمانه قارچ یك پیمانه برنج پنج پیمانه پیاز داغ نصف پیمانه روغن، نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا برنج را خیس كرده و آبكش میكنیم، سپس فیله خردشده را همراه فلفل دلمهای، قارچ و پیاز داغ تفت میدهیم. ادویه، فلفل، نمك و زردچوبه را به آن افزوده و لابهلای برنج آبكش شده ریخته و با روغن و كمی آب دم میكنیم. این پلو باید تند باشد اما در صورت تمایل میتوان فلفل آن را كم یا زیاد كرد.بازگشت به صفحه نخست