قهوه برای بیدار ماندن‌ طولانی مدت توصیه نمی‌شود


دانشیار تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: استفاده از قهوه جهت بیدار ماندن‌های طولانی چندان توصیه نمی‌شود اما استفاده از آن گاهی اوقات مشکلی ندارد.

به گزارش لقمه، محسن نعمتی درباره استفاده از سبزیجات عنوان کرد: مصرف روزانه سبزیجات مانند گوجه فرنگی، خیار و هویج همراه غذا یا در میان وعده توصیه می‌شود.

نعمتی بیان کرد: نوشیدنی مناسب بعد از آب، دوغ کم نمک و چای به مقدار کم است.

رنگ صورتی سوسیس و کالباس، سرطان‌زاست

نعمتی اظهار کرد: برای ایجاد رنگ صورتی و نیز جلوگیری از رشد میکروب‌ها موارد نگهدارنده به آن افزوده می‌شود که ممکن است این موارد در طولانی مدت سرطان‌زا باشند.

وی اذعان کرد: توصیه می‌شود در حد امکان از سوسیس و کالباس در برنامه‌غذایی روزانه استفاده نشود.

دانشیار تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص منع غذای فست فودی توسط والدین اظهار کرد: در واقع محرومیت یا منع مصرف یک غذا باعث توجه بیشتر و مصرف فراوان‌تر آن می‌شود اما نکته جالب توجه این است که نباید مصرف این نوع غذاها به یک عادت و فرهنگ غذایی تبدیل شود.

وی با اشاره به اینکه مصرف حداقل سه وعده میوه در روز توصیه می‌شود، اظهار کرد: مصرف میوه‌ها باعث نشاط، تامین ویتامین‌های لازم برای مغز و سایر اندام‌های هوشیاری و تمرکز بیشتر خواهد شد همچنین مصرف میوه‌جات، آب مورد نیاز بدن را نیز تامین می‌کند.

فرهنگ مصرف پیتزا نامناسب است

نعمتی اذعان کرد: مصرف نوشابه، سس مایونز، چربی حیوانی زیاد و عدم مصرف سبزیجات جزو فرهنگ مناسب مصرف پیتزا است.

وی در خصوص مصرف کالباس و سوسیس تصریح کرد: چربی و نمک بالای کالباس و سوسیس در صورت مصرف مداوم می‌تواند زمینه را برای افزایش چربی و فشار خون فراهم کرده و احتمال ایجاد بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش دهد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5225 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳ مهر بازدید: 3064 ساعت: 11:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
4 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
7 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
8 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
10 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
11 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه گوشت قرمز و دیابت نتایج یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که ...

  ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای با هوشیاری ذهن در سن بالا پایگاه خبری لقمه: اگرچه محققان اسکاتلندی ارتباطی ب...

  چاره‌ای برای پرخوری استرسی هر كسی كه در پیتزا یا بستنی دنبال آرامش می گردد می...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با خواص گوشت شترمرغ گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
شرایط لازم برای درمان چاقی با جراحی یک متخصص و فلوشیپ جراحی چاقی معتقد است که اگر معایب چاقی و معایب عمل جراحی را برای مقایسه با هم در دوکفه ترازو قرار دهیم، بدون شک معایب چاقی سنگین تر خواهدبود.
دیگرشیفت‌های 12 ساعته ترس ندارد نخوردن صبحانه و غذا، ورزش نکردن و احساس خستگی درشیف‌های کاری 12 ساعته موجب مشکلات زیادی برای بدن می‌شود و این شکل زندگی آسیب‌های جدی به بدن وارد می‌کند. در مطالعات جدید عنوان شده است که شیفت‌های کاری 12 ساعته، حتی روی افزایش وزن نیز تاثیر دارند و فرد را به سمت چاق شدن سوق می‌دهند.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.