قهوه برای بیدار ماندن‌ طولانی مدت توصیه نمی‌شود


دانشیار تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: استفاده از قهوه جهت بیدار ماندن‌های طولانی چندان توصیه نمی‌شود اما استفاده از آن گاهی اوقات مشکلی ندارد.

به گزارش لقمه، محسن نعمتی درباره استفاده از سبزیجات عنوان کرد: مصرف روزانه سبزیجات مانند گوجه فرنگی، خیار و هویج همراه غذا یا در میان وعده توصیه می‌شود.

نعمتی بیان کرد: نوشیدنی مناسب بعد از آب، دوغ کم نمک و چای به مقدار کم است.

رنگ صورتی سوسیس و کالباس، سرطان‌زاست

نعمتی اظهار کرد: برای ایجاد رنگ صورتی و نیز جلوگیری از رشد میکروب‌ها موارد نگهدارنده به آن افزوده می‌شود که ممکن است این موارد در طولانی مدت سرطان‌زا باشند.

وی اذعان کرد: توصیه می‌شود در حد امکان از سوسیس و کالباس در برنامه‌غذایی روزانه استفاده نشود.

دانشیار تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص منع غذای فست فودی توسط والدین اظهار کرد: در واقع محرومیت یا منع مصرف یک غذا باعث توجه بیشتر و مصرف فراوان‌تر آن می‌شود اما نکته جالب توجه این است که نباید مصرف این نوع غذاها به یک عادت و فرهنگ غذایی تبدیل شود.

وی با اشاره به اینکه مصرف حداقل سه وعده میوه در روز توصیه می‌شود، اظهار کرد: مصرف میوه‌ها باعث نشاط، تامین ویتامین‌های لازم برای مغز و سایر اندام‌های هوشیاری و تمرکز بیشتر خواهد شد همچنین مصرف میوه‌جات، آب مورد نیاز بدن را نیز تامین می‌کند.

فرهنگ مصرف پیتزا نامناسب است

نعمتی اذعان کرد: مصرف نوشابه، سس مایونز، چربی حیوانی زیاد و عدم مصرف سبزیجات جزو فرهنگ مناسب مصرف پیتزا است.

وی در خصوص مصرف کالباس و سوسیس تصریح کرد: چربی و نمک بالای کالباس و سوسیس در صورت مصرف مداوم می‌تواند زمینه را برای افزایش چربی و فشار خون فراهم کرده و احتمال ایجاد بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش دهد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5225 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳ مهر بازدید: 2941 ساعت: 11:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3 تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
4 خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
5 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
6 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
7 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
8 آیا مصرف جلبک و بلوبری برای لاغری مجاز است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ مرداد
9 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
10 مکمل های ماهواره‌ای قابل مصرفند؟ ۱۴۰۳ جمعه ۱ تير
11 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۱۰ ماده غذایی برای تامین پروتئین بدن اگر در فکر سوزاندن چربی های اضافه بدن و کاهش وزن خ...

  اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی پایگاه خبری لقمه: راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید...

  لبنیات کم چرب‌ تر ‌کلسیم بیشتر همه می‌دانند دریافت کلسیم برای حفظ سلامت بدن ضروری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.
آشنایی با زمان مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌ها مصرف مکمل‌های ویتامین آداب خودش را دارد. شما نمی‌توانید در هر ساعت از روز و به هر شکل که خواستید ویتامین را مصرف کنید.
شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.
توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند