مواد لازم: آرد گندم / 3/1 پیمانه (40 گرم) آرد ذرت / 2/1 پیمانه (45 گرم) شکر / 1 قاشق چایخوری (8 گرم) بیکینگپودر / 1 قاشق چایخوری (3 گرم) نمک / 2/1 قاشق چایخوری (5/3 گرم) سفیده تخممرغ/ 2 تا 3 عدد (60 گرم) شیر(کمچرب) / 2/1 پیمانه (80 میلیلیتر) روغن مایع / 2 قاشق سوپخوری (30 میلیلیتر) روش تهیه: در یک کاسه آردگندم ، آرد ذرت ، شکر ، بیکینگپودر و نمک را مخلوط کنید. در ظرف دیگری سفیده تخممرغ را به وسیله همزن دستی بزنید تا کاملاً کف کند. سپس شیر را اضافه کرده و با مواد خشک به همراه روغن مایع مخلوط کنید. فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده، قالبی به ابعاد 20×5 سانتیمتری را چرب کنید و روی آن آرد بپاشید و مایه را در آن بریزید. سپس در طبقهی وسط فر به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید تا بپزد. نکته: برای اطمینان از پخت نان ، خلال چوبی را در نان فرو کنید اگر از نان چیزی به آن نچسبید ، نان پخته است. ارزش غذایی نان ذرت:انرژی 5/462 كیلو كالری چربی 1/2 گرم كربوهیدرات 83 گرم پروتئین 3/15 گرمبازگشت به صفحه نخست