پرداخت کامل مطالبات چایکاران تا پایان هفته آینده


معاون برنامه‏‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور از پرداخت کامل مطالبات چایکاران تا پایان هفته‏ آینده خبر داد.

به گزارش لقمه، دکتر محمدباقر نوبخت در حاشیه‏ نشست بررسی مسائل و مشکلات چای که با حضور وزیر جهاد کشاورزی، استاندار گیلان و جمعی از نمایندگان شهرستانهای چای‏خیز شامگاه گذشته در معاونت برنامه‏‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور برگزار شد، گفت: با تخصیص کامل 60 میلیارد تومان یارانه خرید برگ سبز چای تا هفته‏ آینده باقیمانده مطالبات چایکاران پرداخت می‏‌شود .

وی با بیان اینکه فقط حدود نیمی از این یارانه تاکنون پرداخت شده است گفت: برای حل مشکلات چای که از موضوعات اساسی کشاورزی کشور و شمال ایران محسوب می‏‌شود معاونت برنامه‏‌ریزی و نظارت راهبردی با برگزاری این نشست این مبلغ را اختصاص داد.

معاون برنامه‏‌ریزی و نظارت و راهبردی رئیس جمهور از استاندار نیز خواست بر پرداخت مطالبات چایکاران نظارت کند.

سخنگوی دولت با اشاره به ابلاغ‏‌های سیاست‏های اقتصادی از سوی رهبر معظم انقلاب در زمینه‏ موضوع امنیت غذایی و تأمین مایحتاج مردم در داخل کشور گفت: دولت تدبیر و امید در راستای سیاست‌های امنیت غذایی و رفع مشکلات تولید تلاش دارد تا هر گونه اقدام بایسته را انجام داده و در ماه گذشته 35 مصوبه در این زمینه داشته است.

نوبخت حل مسائل و مشکلات چای را نیز در راستای این سیاست‏ها عنوان کرد و گفت: به منظور حل مسائل و معضلات دیرپایه‏ی صنعت چای کارگروهی با حضور نمایندگان وزارت جهاد کشاورزی، معاونت برنامه‏ریزی و نظارت راهبردی، استانداری، سازمان چای، نمایندگان شهرهای چای‏خیز بصورت مستمر برگزار می‏‌شود.

حجتی وزیر جهاد کشاورزی نیز در این نشست اظهار امیدواری کرد با تشکیل این کارگروه مشکلات چایکاران حل شود .

وی با قدردانی از معاون برنامه‏ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور گفت: مطالبات چایکاران همواره با تأخیر پرداخت می‏شود که مقرر شد با کمک و مساعی جدی نوبخت این مساله حل شود.

کیهان هاشم‏‌نیا استاندار گیلان نیز در این نشست گفت: از ابتدای اردیبهشت ماه تاکنون 84 هزار و 500 تن برگ سبز چای به ارزش 770 میلیارد ریال برداشت ‏شد .

وی افزود: 60 هزار خانوار چایکار تاکنون 47 میلیارد و 500 میلیون تومان از این مطالبات را دریافت کردند .

در این نشست همچنین نمایندگان لاهیجان، سیاهکل، شفت، فومن، رودسر، املش، رشت و لنگرود خواستار پرداخت به موقع مطالبات چایکاران شدند.

برداشت برگ سبز چای از 32 هزار هکتار باغات چای گیلان و مازندران تا اوایل آبان ادامه دارد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5321 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۳ مهر بازدید: 2297 ساعت: 9:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نوبخت: در محاصره اقتصادی کشور را اداره کرده ایم/دشمن شکست خورده است اما شرمنده مردمیم ۱۴۰۰ دوشنبه ۲ فروردين
2 بررسی طرح های حمایتی دولت در عبور از کرونا ۱۳۹۹ سه شنبه ۶ آبان
3 جزئیات دو سبد کالایی دولت؛ ۵ قلم کالای اساسی برای ۲۱ میلیون نفر ۱۳۹۲ شنبه ۹ آذر
4 فعالان حوزه کشاورزی و صنعت در همایش امنیت غذایی توأمان تقدیر می‌شوند ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۶ دي
5 نشست خبری همایش امنیت غذایی برگزار شد ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۵ دي
6 نذری‌ پختن شهید صدر در کاظمین ۱۳۹۱ شنبه ۲۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان پایگاه خبری لقمه: متخصصان معتقدند نوشیدنی‌های انرژ...

  رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از تکرار حمله قلبی اغلب افرادی که سابقه ابتلا به بیماری‌های قلبی و عر...

  قلب خود را با رژیم های سالم زنده نگه دارید پایگاه خبری لقمه: بیماری های قلب به دسته های مختلف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گوشت کوسه حرام است / برخورد جدی با فروشندگان آبزیان حرام مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: گوشت کوسه بر اساس فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی و سایر مراجع عظام تقلید حرام است.
13 توصیه برتر رژیمی خیلی راحت با خوردن کمتر پاستا یا نان و در عوض خوردن بیشتر سبزیجات می‌توانید یک سایز لباسی شلوار یا پیراهن را در سال کم کنید.
جنسینگ ایرانی بخورید! بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.
ملخ دریایی کلسترول دارد؟ اگر زیاد به چشم‌های ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکی‌اش زل نزنید و حس کنجکاوی‌تان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یک‌بار هم که شده مزه‌اش را بچشید‌. با این ملخ دریایی که به آن میگو می‌گویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو، قلیه میگو، میگو سوخاری، خورش میگو و چیپس میگو تهیه می‌کنند.