پرداخت کامل مطالبات چایکاران تا پایان هفته آینده


معاون برنامه‏‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور از پرداخت کامل مطالبات چایکاران تا پایان هفته‏ آینده خبر داد.

به گزارش لقمه، دکتر محمدباقر نوبخت در حاشیه‏ نشست بررسی مسائل و مشکلات چای که با حضور وزیر جهاد کشاورزی، استاندار گیلان و جمعی از نمایندگان شهرستانهای چای‏خیز شامگاه گذشته در معاونت برنامه‏‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور برگزار شد، گفت: با تخصیص کامل 60 میلیارد تومان یارانه خرید برگ سبز چای تا هفته‏ آینده باقیمانده مطالبات چایکاران پرداخت می‏‌شود .

وی با بیان اینکه فقط حدود نیمی از این یارانه تاکنون پرداخت شده است گفت: برای حل مشکلات چای که از موضوعات اساسی کشاورزی کشور و شمال ایران محسوب می‏‌شود معاونت برنامه‏‌ریزی و نظارت راهبردی با برگزاری این نشست این مبلغ را اختصاص داد.

معاون برنامه‏‌ریزی و نظارت و راهبردی رئیس جمهور از استاندار نیز خواست بر پرداخت مطالبات چایکاران نظارت کند.

سخنگوی دولت با اشاره به ابلاغ‏‌های سیاست‏های اقتصادی از سوی رهبر معظم انقلاب در زمینه‏ موضوع امنیت غذایی و تأمین مایحتاج مردم در داخل کشور گفت: دولت تدبیر و امید در راستای سیاست‌های امنیت غذایی و رفع مشکلات تولید تلاش دارد تا هر گونه اقدام بایسته را انجام داده و در ماه گذشته 35 مصوبه در این زمینه داشته است.

نوبخت حل مسائل و مشکلات چای را نیز در راستای این سیاست‏ها عنوان کرد و گفت: به منظور حل مسائل و معضلات دیرپایه‏ی صنعت چای کارگروهی با حضور نمایندگان وزارت جهاد کشاورزی، معاونت برنامه‏ریزی و نظارت راهبردی، استانداری، سازمان چای، نمایندگان شهرهای چای‏خیز بصورت مستمر برگزار می‏‌شود.

حجتی وزیر جهاد کشاورزی نیز در این نشست اظهار امیدواری کرد با تشکیل این کارگروه مشکلات چایکاران حل شود .

وی با قدردانی از معاون برنامه‏ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور گفت: مطالبات چایکاران همواره با تأخیر پرداخت می‏شود که مقرر شد با کمک و مساعی جدی نوبخت این مساله حل شود.

کیهان هاشم‏‌نیا استاندار گیلان نیز در این نشست گفت: از ابتدای اردیبهشت ماه تاکنون 84 هزار و 500 تن برگ سبز چای به ارزش 770 میلیارد ریال برداشت ‏شد .

وی افزود: 60 هزار خانوار چایکار تاکنون 47 میلیارد و 500 میلیون تومان از این مطالبات را دریافت کردند .

در این نشست همچنین نمایندگان لاهیجان، سیاهکل، شفت، فومن، رودسر، املش، رشت و لنگرود خواستار پرداخت به موقع مطالبات چایکاران شدند.

برداشت برگ سبز چای از 32 هزار هکتار باغات چای گیلان و مازندران تا اوایل آبان ادامه دارد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5321 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۳ مهر بازدید: 2498 ساعت: 9:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نوبخت: در محاصره اقتصادی کشور را اداره کرده ایم/دشمن شکست خورده است اما شرمنده مردمیم ۱۴۰۰ دوشنبه ۲ فروردين
2 بررسی طرح های حمایتی دولت در عبور از کرونا ۱۳۹۹ سه شنبه ۶ آبان
3 جزئیات دو سبد کالایی دولت؛ ۵ قلم کالای اساسی برای ۲۱ میلیون نفر ۱۳۹۲ شنبه ۹ آذر
4 فعالان حوزه کشاورزی و صنعت در همایش امنیت غذایی توأمان تقدیر می‌شوند ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۶ دي
5 نشست خبری همایش امنیت غذایی برگزار شد ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۵ دي
6 نذری‌ پختن شهید صدر در کاظمین ۱۳۹۱ شنبه ۲۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهبود خستگی مزمن با تغذیه سندرم خستگی مزمن بعد از کار زیاد، مشغله های فکری ی...

  10 ماده غذایی که سالم ترین خوراکی‌هادر سیاره زمین هستند پایگاه خبری لقمه: دیلی میل با انتشار یک گزارش 10 م...

  دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 نکته برای سوختن چربی و کالری بیشتر اگر می‌خواهید در طول روز چربی و کالری بیشتری بسوزانید این مطلب به دردتان می‌خورد.
قصۀ نان سنگک؛ از شاه عباس تا علی جغجغه و سهمیه بندی نان شاطر، خمیرگردان، نان پزان، نان درآر و پادو... این‌ها اعضای تیمی هستند که سال‌ها است خوشمزه‌ترین نان سنتی ایران را سر سفره‌های مردم می‌گذارند. مردانی که کنار تنها تنور مثلثی شکل دنیا می‌ایستند، و قدیمی‌ترین نان مثلثی شکل دنیا را می‌پزند؛ سنگک!
با این پنج غذای معجزه آسا شکم خود را کوچک کنید تحقیقات جدید نشان می دهد که این غذاها می توانند در کوچک شدن دور کمر افراد موثر باشند و در نتیجه منجر به سلامتی بیشتر آنها شود.
عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.