تبدیل ملخ به آرد برای تهیه نان!


یک مزرعه پرورش ملخ یک منبع پایدار غذایی در طول سال محسوب شده و حتی می‌تواند فرصت‌های شغلی در مناطق فقیرنشین ایجاد کند.

به گزارش لقمه، محققان کانادایی به منظور مقابله با بحران گرسنگی در کشورهای فقیر آفریقایی موفق به تهیه آرد از ملخ شده‌اند که می‌تواند برای پخت نان مورد استفاده قرار بگیرد.

بروز خشکسالی و قحطی جان میلیون‌ها فقیر در مناطق مختلف جهان را تهدید می‌کند؛ اما ایده گروهی از دانشجویان دانشگاه مک گیل مونترال برای تبدیل حشرات به آرد می‌تواند یک منبع غذایی پایدار و مطمئن محسوب شود.

بر اساس اعلام سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد، بیش از 2.5 میلیارد نفر از مردم جهان از حشرات استفاده می‌کنند.

با هدف استفاده از حشرات به عنوان یک منبع ارزان و در دسترس، پروژه Flour Power توسط دانشجویان MBA دانشگاه مک گیل ارائه شده که شامل جمع‌آوری ملخ‌ها از مزارع یونجه و توزیع آنها بین کشاورزان منطقه Oaxaca‌ در مکزیک است.

این طرح شامل احداث مزارع پرورش ملخ در مناطق فقیر کشورهایی مانند مکزیک، تایلند و کنیا با هدف تبدیل حشرات به آرد است.

یک مزرعه پرورش ملخ یک منبع پایدار غذایی در طول سال محسوب شده و حتی می‌تواند فرصت‌های شغلی در مناطق فقیرنشین ایجاد کند.

بر اساس این طرح حدود 10 تن ملخ تا ماه مارس 2014 به مکزیک ارسال و به هر کشاورز ظروفی حاوی ملخ برای احداث مزارع پرورش این حشره داده می‌شود.

پس از پرورش ملخ‌ها، حشرات خشک و داخل کیسه‌های مخصوص قرار داده می‌شوند؛ در مرحله نهایی حشرات مجددا شسته و خشک شده و در نهایت آرد غنی از پروتئین از آنها تولید می‌شود.

این طرح جایزه 2013 Hult Prize را از آن خود کرده و تیم دانشجویی بودجه یک میلیون دلاری برای عملی کردن این طرح دریافت کرده است.

موضوع رقابت سال 2013 ایجاد یک سرمایه‌گذاری اجتماعی برای تأمین امنیت غذایی در کشورهای فقیر بویژه 200 میلیون شهروند فقیر آفریقایی بود؛ از مجموع 10 هزار کالج و دانشگاه از سراسر جهان، شش تیم دانشگاهی به مرحله نهایی رقابت راه یافتند که جایزه نهایی به تیم کانادایی رسید.

جایزه Hult Prize مربوط به بخش کارآفرینی اجتماعی بوده و از سوی «بیل کلینتون» رییس جمهور سابق آمریکا اهدا می‌شود.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5339 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر بازدید: 3668 ساعت: 9:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
5 خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
6 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
7 پیری زودرس با این 8 غذا ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ خرداد
8 چالش ایران و افغانستان بر سر سهم آب از رود هیرمند/حقابه ایران از هیرمند چقدر است؟ ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ ارديبهشت
9 نیمی از محصولات کشاورزی ایران به ضایعات تبدیل می شود! ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
10 حدود دو سوم تولیدات بخش سبزی به ضایعات تبدیل می‌شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
11 لزوم تقویت صنایع تبدیلی و بسته‌بندی در رومشکان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشپزخانه پاکیزه با لیموترش حال به شما خواهیم گفت با لیمو ترش چگونه وسایل خان...

  خطر پاستیل برای دندان کودکان پایگاه خبری لقمه:استفاده از پاستیل علاوه بر عوارض...

  رژیم غذایی دشمن مغز را بشناسید رژیم غذایی سرشار از قند برای مغز مضر است.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سرخ كردن غذا،چگونه؟ یكی از مهم‌ترین كارهای روزمره خانم‌ها، پختن و آماده كردن غذایی خوشمزه و مقوی برای خانواده است؛ غذایی كه هم باید افراد خانه را سیر كند و هم نیازهای غذایی‌شان را تامین نماید.
خوراکی‌های عالی برای آب کردن شکم این خوراکی‌ها را بخورید تا خواب بهتری داشته باشید، وزن بیشتری کم کنید، و شکم خود را آب کنید.
مواد غذایی اعتیاد آور احتمالا با خواندن این مطلب ناراحت خواهید شد اما این هشدارها را جدی بگیرید. شما باید سالم غذا بخورید و بدانید كه برخی مواد غذایی هستند كه نه‌تنها سالم نیستند بلكه شما را معتاد می‌كنند.
یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.