تبدیل ملخ به آرد برای تهیه نان!


یک مزرعه پرورش ملخ یک منبع پایدار غذایی در طول سال محسوب شده و حتی می‌تواند فرصت‌های شغلی در مناطق فقیرنشین ایجاد کند.

به گزارش لقمه، محققان کانادایی به منظور مقابله با بحران گرسنگی در کشورهای فقیر آفریقایی موفق به تهیه آرد از ملخ شده‌اند که می‌تواند برای پخت نان مورد استفاده قرار بگیرد.

بروز خشکسالی و قحطی جان میلیون‌ها فقیر در مناطق مختلف جهان را تهدید می‌کند؛ اما ایده گروهی از دانشجویان دانشگاه مک گیل مونترال برای تبدیل حشرات به آرد می‌تواند یک منبع غذایی پایدار و مطمئن محسوب شود.

بر اساس اعلام سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد، بیش از 2.5 میلیارد نفر از مردم جهان از حشرات استفاده می‌کنند.

با هدف استفاده از حشرات به عنوان یک منبع ارزان و در دسترس، پروژه Flour Power توسط دانشجویان MBA دانشگاه مک گیل ارائه شده که شامل جمع‌آوری ملخ‌ها از مزارع یونجه و توزیع آنها بین کشاورزان منطقه Oaxaca‌ در مکزیک است.

این طرح شامل احداث مزارع پرورش ملخ در مناطق فقیر کشورهایی مانند مکزیک، تایلند و کنیا با هدف تبدیل حشرات به آرد است.

یک مزرعه پرورش ملخ یک منبع پایدار غذایی در طول سال محسوب شده و حتی می‌تواند فرصت‌های شغلی در مناطق فقیرنشین ایجاد کند.

بر اساس این طرح حدود 10 تن ملخ تا ماه مارس 2014 به مکزیک ارسال و به هر کشاورز ظروفی حاوی ملخ برای احداث مزارع پرورش این حشره داده می‌شود.

پس از پرورش ملخ‌ها، حشرات خشک و داخل کیسه‌های مخصوص قرار داده می‌شوند؛ در مرحله نهایی حشرات مجددا شسته و خشک شده و در نهایت آرد غنی از پروتئین از آنها تولید می‌شود.

این طرح جایزه 2013 Hult Prize را از آن خود کرده و تیم دانشجویی بودجه یک میلیون دلاری برای عملی کردن این طرح دریافت کرده است.

موضوع رقابت سال 2013 ایجاد یک سرمایه‌گذاری اجتماعی برای تأمین امنیت غذایی در کشورهای فقیر بویژه 200 میلیون شهروند فقیر آفریقایی بود؛ از مجموع 10 هزار کالج و دانشگاه از سراسر جهان، شش تیم دانشگاهی به مرحله نهایی رقابت راه یافتند که جایزه نهایی به تیم کانادایی رسید.

جایزه Hult Prize مربوط به بخش کارآفرینی اجتماعی بوده و از سوی «بیل کلینتون» رییس جمهور سابق آمریکا اهدا می‌شود.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5339 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر بازدید: 3429 ساعت: 9:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
4 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
5 پیری زودرس با این 8 غذا ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ خرداد
6 چالش ایران و افغانستان بر سر سهم آب از رود هیرمند/حقابه ایران از هیرمند چقدر است؟ ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ ارديبهشت
7 نیمی از محصولات کشاورزی ایران به ضایعات تبدیل می شود! ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
8 حدود دو سوم تولیدات بخش سبزی به ضایعات تبدیل می‌شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
9 لزوم تقویت صنایع تبدیلی و بسته‌بندی در رومشکان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
10 فعالیت ۹۸ درصدی بخش خصوصی در صنعت غذایی کشور ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۴ آذر
11 چگونه تاکسی اینترنتی حق نوبت مردم را می خورند؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مقابله با زوال عقل با روغن زیتون یک مطالعه اولیه نشان می دهد افرادی که با افزایش سن...

  با 13 معجزه سیب آشنا شوید سیب خواص زیادی برای سلامتی دارد. در این مبحث به 13...

  دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برنامه 9 روزه پاکسازی بدن رژیم می‌گیرید اما وزن‌تان پایین نمی‌آید؟ پوست‌تان جوش جوشی است و طراوتش را از دست داده؟ موهای‌تان شکننده و عرق تن‌تان بد بو و غیرقابل تحمل است؟ گاهی بالا رفتن میزان سموم بدن‌تان است که مو و حتی دستگاه گوارش‌تان را ناسازگار می‌کند.
غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
آیا آبمیوه‌ها آب میوه‌اند؟! هوا که گرم می‌شود، بازار مصرف انواع آبمیوه‌های خنک هم رونق می‌گیرد، اما مصرف کدام یک از انواع آبمیوه‌ها می‌تواند برای ما مفیدتر باشد و از مصرف کدام نوع از آنها باید پرهیز کرد؟
وزن کم کردن سریع واقعا ممکن است! برخی از متخصصان بر این باورند، كاهش وزن سریع اصلا جالب نیست و باید كاهش وزن در مدت طولانی انجام شود اما امروزه تحقیقات نشان داده، اگر به درستی برنامه كاهش وزن و رژیم آن اجرا شود، هیچ‌اشكالی به كاهش وزن نسبتاسریع وارد نیست!