تبدیل ملخ به آرد برای تهیه نان!


یک مزرعه پرورش ملخ یک منبع پایدار غذایی در طول سال محسوب شده و حتی می‌تواند فرصت‌های شغلی در مناطق فقیرنشین ایجاد کند.

به گزارش لقمه، محققان کانادایی به منظور مقابله با بحران گرسنگی در کشورهای فقیر آفریقایی موفق به تهیه آرد از ملخ شده‌اند که می‌تواند برای پخت نان مورد استفاده قرار بگیرد.

بروز خشکسالی و قحطی جان میلیون‌ها فقیر در مناطق مختلف جهان را تهدید می‌کند؛ اما ایده گروهی از دانشجویان دانشگاه مک گیل مونترال برای تبدیل حشرات به آرد می‌تواند یک منبع غذایی پایدار و مطمئن محسوب شود.

بر اساس اعلام سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد، بیش از 2.5 میلیارد نفر از مردم جهان از حشرات استفاده می‌کنند.

با هدف استفاده از حشرات به عنوان یک منبع ارزان و در دسترس، پروژه Flour Power توسط دانشجویان MBA دانشگاه مک گیل ارائه شده که شامل جمع‌آوری ملخ‌ها از مزارع یونجه و توزیع آنها بین کشاورزان منطقه Oaxaca‌ در مکزیک است.

این طرح شامل احداث مزارع پرورش ملخ در مناطق فقیر کشورهایی مانند مکزیک، تایلند و کنیا با هدف تبدیل حشرات به آرد است.

یک مزرعه پرورش ملخ یک منبع پایدار غذایی در طول سال محسوب شده و حتی می‌تواند فرصت‌های شغلی در مناطق فقیرنشین ایجاد کند.

بر اساس این طرح حدود 10 تن ملخ تا ماه مارس 2014 به مکزیک ارسال و به هر کشاورز ظروفی حاوی ملخ برای احداث مزارع پرورش این حشره داده می‌شود.

پس از پرورش ملخ‌ها، حشرات خشک و داخل کیسه‌های مخصوص قرار داده می‌شوند؛ در مرحله نهایی حشرات مجددا شسته و خشک شده و در نهایت آرد غنی از پروتئین از آنها تولید می‌شود.

این طرح جایزه 2013 Hult Prize را از آن خود کرده و تیم دانشجویی بودجه یک میلیون دلاری برای عملی کردن این طرح دریافت کرده است.

موضوع رقابت سال 2013 ایجاد یک سرمایه‌گذاری اجتماعی برای تأمین امنیت غذایی در کشورهای فقیر بویژه 200 میلیون شهروند فقیر آفریقایی بود؛ از مجموع 10 هزار کالج و دانشگاه از سراسر جهان، شش تیم دانشگاهی به مرحله نهایی رقابت راه یافتند که جایزه نهایی به تیم کانادایی رسید.

جایزه Hult Prize مربوط به بخش کارآفرینی اجتماعی بوده و از سوی «بیل کلینتون» رییس جمهور سابق آمریکا اهدا می‌شود.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5339 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر بازدید: 3614 ساعت: 9:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
3 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
5 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
6 پیری زودرس با این 8 غذا ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ خرداد
7 چالش ایران و افغانستان بر سر سهم آب از رود هیرمند/حقابه ایران از هیرمند چقدر است؟ ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ ارديبهشت
8 نیمی از محصولات کشاورزی ایران به ضایعات تبدیل می شود! ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
9 حدود دو سوم تولیدات بخش سبزی به ضایعات تبدیل می‌شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
10 لزوم تقویت صنایع تبدیلی و بسته‌بندی در رومشکان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
11 فعالیت ۹۸ درصدی بخش خصوصی در صنعت غذایی کشور ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای ضد سرماخوردگی همان طور که می‌دانید رژیم غذایی و سبک زندگی در ابت...

  دانه‌ها و مغزها بهترین میان وعده برای دانش آموزان هستند نوع چربی موجود در این گروه از نوع چربی‌های مفید بو...

  غذاهایی برای جلوگیری از شل شدن پوست بعد از کاهش وزن ‌وقتی که شما وزن از دست می دهید مخصوصاً وقتی که شم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خطرناک ترین رژیم های کاهش وزن کدامند؟ مهمترین چیزی که در رژیم های نادرست وجود دارد تبلیغات فریبکارانه ای است که فرد را متقاعد می کند در مدت کوتاهی کاهش وزن زیادی داشته باشد و در واقع آن را ضمانت می کند.
همه چیز درباره داشتن لثه سالم و زیبا اگر بپرسید مهم‌ترین جزء یک لبخند زیبا چیست قطعا همه می‌گویند دندان سالم و زیبا. اما در کنار سلامت و زیبایی دندان‌ها، سلامت و فرم لثه‌ها نیز از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است در حدی که زیباترین دندان‌ها اگر با لثه‌ای بیمار و عفونی احاطه شوند نه‌تنها لبخند زیبایی نمی‌سازند بلکه به دلیل عفونت لثه یا تحلیل رفتن آن جلوه خود را نیز از دست داده و صاحب چنین دندان و لثه‌ای قطعا لبخند زیبایی نخواهد داشت.
مکمل طبیعی برای لاغری را بشناسید سیب حاوی فیبر حلّال بسیار مفیدی به نام پکتین است: این فیبر را می‌توان «تله‌ی چربی‌ها» نامید.
تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.