پرونده گوشت های آلوده روی میز کمیسیون کشاورزی/ ردپای مافیا در افزایش نرخ شیر


عضو کمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی در مجلس از طرح پرونده واردات گوشت های آلوده به رادیو اکتیو ازاکراین درجلسه امروز کمیسیون کشاورزی خبر داد و گفت: پرونده گوشت‌های آلوده به رادیو اکتیو ازاکراین امروز در کمیسیون کشاورزی مطرح خواهد شد و امیدواریم در این زمینه بحث تحقیق و تفحص را شاهد باشیم تا چه کارهایی می‌توان انجام داد و صحت آن مورد بررسی قرار گیرد.

به گزارش لقمه، علی ایرانپور گفت:حتی ورود بسیار کم این نوع گوشتهای آلوده به کشورمی تواند سلامت کل افراد جامعه را به خطر بیاندازد به همین جهت کمیسیون کشاورزی مجلس صحت واردات گوشتهای آلوده به رادیواکتیو از اوکراین را امروز در جلسه کمیسیون کشاورزی بررسی می کند.

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی در واکنش به افزایش 30 درصدی قیمت شیر و محصولات لبنی افزود:در بحث فرآورده‌های لبنی تا کنون نتوانسته‌ایم یک سیاست مشخص و معینی را در سطح کشور داشته باشیم یعنی در حال حاضر همان سیاستی را که برای افزایش مواد خوراکی که برای سلامت مردم مضر است همان موضوع را در حوزه لبنیات که از ضروریات زندگی است و تاثیر بسزایی را در سلامتی و بهداشت و جلوگیری از برخی بیماری‌ها دارد را اتخاذ می کنیم.

وی ادامه داد:در صورتی که باید یک سیاست مشخص آن هم حمایت توام از تولیدکننده و مصرف‌کننده در پیش بگیریم چرا که اگر هر کدام از این دو موضوع را مورد بی توجهی قرار دهیم هم مصرف کننده وهم تولید کننده هردو متضرر خواهند شد.

ایرانپور پیشنهاد دادکه دولت و مجلس فرآورده‌های لبنی را از سایر موضوعات بخش کشاورزی جدا بدانند و بخشی از یارانه پرداختی که دولت در حال حاضر به وزارت بهداشت و در سال بابت واردات دارو می دهد را در ابتدای کار و در واقع برای کاهش هزینه‌های تمام شده تولید شیر پرداخت کند.

عضو کمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی در مجلس درخصوص وجود مافیا در تولید شیر و محصولات لبنی ضمن تایید این موضوع با بیان اینکه مافیای واردات به هر حال وابسته به افراد ذی‌نفوذ هستند که در بعضی از دستگاه‌ها نفوذ داشته واجازه هم نمیدهند که افراد دیگری در این زمینه نقش داشته باشند، افزود:متاسفانه در بعضی از حوزه‌ها در جهاد کشاورزی شاهد این هستیم که بعضی از افراد با اعمال نفوذ یکسری شبکه‌های مافیایی را تشکیل داده‌اند و همانطور که در نهاده‌های دامی مشاهد می شود و در بحث شیر هم کم و بیش چنین بحثی وجود دارد و انتظار داریم که دولت جدید با دستگاه‌های نظارتی کنترل لازم را در این موارد داشته باشند.

این نماینده مردم در مجلس نهم با بیان این مطلب که همه جا رد پای مافیا برای واردات کالاها و محصولات دیده می‌شود، گفت: دستگاه‌های نظارتی واجرایی باید دراین زمینه ورود پیدا کرده و به این ترتیب شرکت‌ها وافراد متخاطی شناخته شده و از ادامه فعالیت آن‌ها جلوگیری شود.

وی ادامه داد:افزایش مکرر قیمت نهادهای دامی قطعا در افزایش قیمت تخم مرغ و مرغ بی تاثیر نیست و این افزایش دور از انتظار نبود باید توجه داشت تا زمانی که قیمت نهادهای دامی را نتوانیم کنترل کنیم نه تنها شاهد افزایش هزینه‌های نگهداری و پرورش مرغ خواهیم بود بلکه نرخ این مواد پروتئنی روند رو به رشد خود را ادامه خواهد داد.

نماینده مردم مبارکه در مجلس تصریح کرد:متاسفانه تصمیم‌گیری‌ها سلیقه‌ای و مقطعی است و در حال حاضر در رابطه با شیر یا تخم مرغ و مرغ این را می‌بینیم و باید این رویه اصلاح شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانه ملت

کد: 5351 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۵ مهر بازدید: 3216 ساعت: 1:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۳ ترکیب مکملی که مغز را زودتر پیر می‌کنند ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱ اسفند
2 اسامی محصولات بهداشتی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
3 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
4 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
8 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
10 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
11 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزیجاتی برای فصل سرما فصل سرما نزدیک است و شما باید به فکر تأمین ویتامین...

  آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی پایگاه خبری لقمه: با وجود خواص مفید پونه کوهی، مصر...

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سرکه دوست یا دشمن سلامتی؟ سرکه به طور کل برای سلامتی خوب است اما در مواردی هم یک ماده‌ی غذایی آلرژی‌زا و آسیب‌رسان به دستگاه گوارش می‌باشد.
اگر زیاد عرق می کنید، بخوانید برخی از مواد غذایی مانند سیر و پیاز می تواند روی بوی بد عرق تاثیرگذار باشد و موجب افزایش و تغییر در بوی آن شود.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟
برنامه 9 روزه پاکسازی بدن رژیم می‌گیرید اما وزن‌تان پایین نمی‌آید؟ پوست‌تان جوش جوشی است و طراوتش را از دست داده؟ موهای‌تان شکننده و عرق تن‌تان بد بو و غیرقابل تحمل است؟ گاهی بالا رفتن میزان سموم بدن‌تان است که مو و حتی دستگاه گوارش‌تان را ناسازگار می‌کند.