رئیس اسبق انستیتو پاستور درگذشت


پایگاه خبری لقمه: محمدتقی خانی اولین معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس و رئیس اسبق انستیتو پاستور پس از تحمل یک دوره بیماری درگذشت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس، دکتر محمد تقی خانی متولد ۱۳۲۸ و دانش آموخته رشته علوم آزمایشگاهی تشخیص پزشکی (کارشناسی)، بیوشیمی بالینی (کارشناسی ارشد)، بیوشیمی بالینی (دکترای تخصصی) بود.

وی دوره تخصصی خون و هورمون‌ها را به ترتیب در دانشکده پزشکی دانشگاه تهران، دانشگاه‌های مورگان، میامی و اوهایو امریکا گذراند.

از وی بیش از ۱۰۰ مقاله و چندین جلد ترجمه و تالیف به یادگار مانده است.

از فعالیت‌های اجرایی وی می‌توان به عضویت در هیات رئیسه فدراسیون پزشکی ورزشی از سال‌ ۱۳۶۷ تاکنون، رئیس کمیته کنترل دوپینگ سازمان تربیت بدنی، معاون وزیر بهداشت و ریاست سازمان انتقال خون، معاونت آموزشی دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه شاهد، ریاست دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس و ریاست انستیتو پاستور ایران اشاره کرد.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13870 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين بازدید: 1100 ساعت: 10:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توضیحات حریرچی درباره انتخابات ریاست جمهوری و واکسن کوبایی ایرانی ۱۳۹۹ يکشنبه ۳ اسفند
2 آشنایی هرچه بیشتر جامعه فرانسه با فرهنگ غنی ایرانی- اسلامی ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۰ دي
3 علیرضا زالی: شهید فخری زاده از پیشگامان صحنه مبارزه با کرونا بود ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۰ آذر
4 تجربه کرونا و لزوم تاکید بر تغذیه سالم ۱۳۹۸ شنبه ۲۴ اسفند
5 تهران میزبان هجدهمین اجلاس جهانی آب می شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ دي
6 پیام تسلیت وزیر بهداشت برای درگذشت رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
7 تبلیغ عجیب یک شرکت داروسازی در سطح تهران ۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر
8 مقدارمصرف و عوارض سالبوتامول خوراکی‌ چقدر است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
9 چه چیزی روند کاهش وزنتان را خراب می کند؟ ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
10 رژیم غذایی کم کالری برای بدن مضر است یا مفید؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چه نوع روغن زیتونی بخریم؟ روغن زیتون به دلیل دارا بودن چربی‌های غیراشباع، سا...

  بیماران برای مصرف محصولات پروبیوتیک با پزشک مشورت کنند یک متخصص تغذیه گفت: محصولات حاوی پروبیوتیک ممنوعیت...

  همه چیز درباره سوپ لقمه: از حدود 5 هزار سال قبل از میلاد مسیح كه انسا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
چقدر روغن و چربی مصرف کنیم؟ چربی ها و روغن های خوراکی نقش مهمی در تغذیه ما دارند. بسیاری از فعالیت های روزانه بدن ما با کمک همین ماده خوراکی انجام می شود.
مراقبت‌ها و خوراک‌های مناسب زمان سرماخوردگی با آغاز فصل سرما و شیوع بیشتر سرماخوردگی و آنفلوآنزا، بیایید نگاهی به مراقبت‌های دوره این بیماری و تغذیه مناسب این ایام داشته باشیم.
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزله‌زده یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.