روغن‌ ماهی و زیتون برای سلامت قلب و عروق مفیدند


کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: روغن ماهی به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب امگا 3 و روغن زیتون به دلیل دارا بودن مقادیر زیاد اسید اولئیک برای سلامت قلب و عروق مفید هستند.

به گزارش لقمه، مهدیه سادات حاجی میرزاده با بیان این که روغن ماهی، زیتون و مغزها از منابع خوب روغن هستند، اظهار کرد: روغن ماهی حاوی مقادیر فراوان اسیدهای چرب امگا 3 است.


وی با اشاره به این که روغن زیتون و مغزها اسید اولئیک فراوان دارند، افزود: این اسیدهای چرب با تاثیر بر کاهش کلسترول خون برای سلامت قلب و عروق مفید هستند.


وی عنوان کرد: مصرف روغن زیتون برای مصارف مختلف پخت مناسب است ولی مانند سایر روغن های مایع به حرارت بالا حساس است، همچنین مصرف آن به عنوان جایگزین سس های سالاد توصیه می شود.


حاجی میرزاده عنوان کرد: مصرف روغن نباتی مایع به دلیل اینکه فاقد کلسترول است و اسیدهای چرب غیراشباع بالایی که دارد به روغن حیوانی یا جامد نباتی ارجحیت دارد.


این کارشناس تغذیه با اشاره به این که ماهی‌های چرب مثل ماهی آزاد، کاد، کپور و غیره، روغن زیتون و مغزها از منابع بسیار خوب روغن هستند، گفت: روغن ماهی به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب امگا 3 و روغن زیتون به دلیل دارا بودن مقادیر زیاد اسید اولئیک برای سلامت قلب و عروق مفید هستند.


وی توصیه کرد: مواد لبنی چرب و گوشت پرچربی به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب اشباع موجب افزایش کلسترول خون و بروز بیماریهای قلبی عروقی می شوند بنابراین مصرف این مواد تا حد امکان باید محدود شود.


حاجی میرزاده با بیان این که افزایش کلسترول خون از مهمترین عوامل ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی است، توصیه کرد: بی‌تحرکی و افزایش وزن سبب افزایش چربی خون می شود بنابراین با انجام دادن ورزش‌هایی همچون پیاده روی، شنا و دوچرخه‌سواری وزن خود را کنترل کرده و چربی خون را کاهش دهید.


این کارشناس تغذیه همچنین توصیه کرد: در صورتی که فردی کلسترول خونش بالاست باید با نظر پزشک دارو مصرف کرده و با ورزش منظم و رعایت برنامه غذایی چربی کمت را فراموش نکند. 


بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :ایسنا

کد: 5377 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۸ مهر بازدید: 4376 ساعت: 8:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 میادین میوه و تره‌بار تهران؛ ستون پایداری معیشت در روزهای جنگ و رمضان ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۹ اسفند
2 توییت تند پویانفر به خاطر گرانی‌ مواد غذایی+تصویر ۱۴۰۴ جمعه ۲۹ آذر
3 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
4 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
6 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
8 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
10 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبوس گندم، برای سیستم گوارشی مفید است لقمه: سبوس گندم، فیبر غذایی است که در آب حل نمی شو...

  پوست پیاز را دور نریزید پزشكان توصیه می‌كنند از این پس وقتی وارد آشپزخانه ...

  نکاتی درباره رعایت بهداشت میز غذاخوری میز غذاخوری یکی از پرکاربردترین وسایل خانگی است که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.
میوه‌ای 10 هزار بار قوی‌تر از شیمی‌درمانی پوست این میوه خواص شگفت انگیزی دارد که بیشتر از آب آن می‌تواند اثرگذار تر باشد.
۱۵ نکته برای تغذیه ای بهتر محققان برای تغذیه ای بهتر ۱۵ نکته را توصیه می‌کنند از جمله اینکه در چای دارچین ریخته شود، گوجه با پوست خورده شود، با افزودن سیر در غذاها آشتی شود و در نهایت در فلفل پاش کمی زردچوبه ریخته شود.
رژیم لاغری مناسب حاوی تمام مواد غذایی است یک کارشناس تغذیه اظهار داشت: به طور کلی به افرادی که قصد کاهش وزن را دارند، توصیه می‌شود که مقدار غذای مصرفی خود را به دو سوم تا نصف قبل برسانند.