صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
مجله لقمه
خبرها
2جدید
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش
>
درمان کردن سرفه با پرتقال
درمان کردن سرفه با پرتقال
این روش به وسیله بسیاری از افراد آزمایش شده و یکی از بهترین روش ها برای بند آوردن سرفه، بخصوص سرفه های طولانی است.
لقمه:
از قدیم الایام گفته اند که سرماخوردگی که با سرفه و عطسه همراه است، با ویتامین C قابل درمان است. حالا با مصرف پرتقال بخارپز شده می توانید سرفه خود را درمان کنید. این روش به وسیله بسیاری از افراد آزمایش شده و یکی از بهترین روش ها برای بند آوردن سرفه، بخصوص سرفه های طولانی است.
یک قطعه باریک از پرتقال را برش دهید
یک قاشق چای خوری نمک اضافه کنید
پرتقال را در یک کاسه قرار دهید و آن را ١٠ الی ٢٠ دقیقه بخارپز کنید
آب شیرین پرتقال را تا آخر مصرف کنید
فراموش نکنید که آب باقیمانده در کاسه را نیز صرف کنید. مزهاش ترش و شور، اما برای درمان مفید است.
کد:
540
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ سه شنبه ۲۲ آذر
بازدید:
28263
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان
۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2
تشخیص آنفلوانزا و سرماخوردگی سخت است
۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
3
کمبود آنتی بیوتیک و داروهای ضدویروسی در فصل سرد سال
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر
4
تب یونجه حساسیت شایع فصلی با علائم شبیه به آنفولانزا
۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۸ آذر
5
سرماخوردگی در کرونا معنا ندارد/ بدحالی نشانه کروناست
۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد
6
در مورد تاثیر کرونا بر بویایی و چشایی بیشتر بدانید
۱۳۹۹ سه شنبه ۲۵ آذر
7
درمان عفونت و سینوزیت با دود «عنبر نسارا»
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهر
8
مضرات آلودگی هوا را با سیر از خود دور کنید
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
9
آیا واقعاً آنفولانزای مردانه وجود دارد؟
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
10
ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
11
جایگزین طبیعی آنتی بیوتیک را بشناسید
۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
نظرات
مهدیه
mamnoon az rahnemai binazir shoma.jan doktar man ra az dast sorfehai koshandeh nejad dadid
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
نکاتی درباره سوپ های آماده
سوپی که در منزل تهیه میشود ترکیبات آن در اختیار خ...
چرا بادام ایرانی از بادامهای خارجی بهتر و گرانتر است؟
پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر...
کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟
عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
دوری از این بیماریها با مصرف ماست کم چرب
پژوهشها بیانگر این است که اضافه کردن ماست کم چرب به غذای روزانه، ریسک بالا بردن فشار خون را کاهش میدهد.
میوههایی که قرآن کریم به آنها اشاره کرده در نوع خود بینظیر است
رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص فلسفه حیات نباتی و گیاهی قرآن کریم، ابراز داشت انجیر و زیتون سردسته گیاهانی هستند که در قرآن عنوان شدهاند گویی هر کدام از گیاهان و میوههای قرآنی، کلیدی در درمان بسیاری از بیماریها به شمار میروند.
میگرن و دانستنی هایی درباره آن
یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن»
«ممنون، میل ندارم. برنج کم میخورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شبها شام نمیخورم. به جای پروتئین، سالاد میخورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سالهای اخیر به رواج بیاشتهاییهای عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آنها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگهای غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است