صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش
>
درمان کردن سرفه با پرتقال
درمان کردن سرفه با پرتقال
این روش به وسیله بسیاری از افراد آزمایش شده و یکی از بهترین روش ها برای بند آوردن سرفه، بخصوص سرفه های طولانی است.
لقمه:
از قدیم الایام گفته اند که سرماخوردگی که با سرفه و عطسه همراه است، با ویتامین C قابل درمان است. حالا با مصرف پرتقال بخارپز شده می توانید سرفه خود را درمان کنید. این روش به وسیله بسیاری از افراد آزمایش شده و یکی از بهترین روش ها برای بند آوردن سرفه، بخصوص سرفه های طولانی است.
یک قطعه باریک از پرتقال را برش دهید
یک قاشق چای خوری نمک اضافه کنید
پرتقال را در یک کاسه قرار دهید و آن را ١٠ الی ٢٠ دقیقه بخارپز کنید
آب شیرین پرتقال را تا آخر مصرف کنید
فراموش نکنید که آب باقیمانده در کاسه را نیز صرف کنید. مزهاش ترش و شور، اما برای درمان مفید است.
کد:
540
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ سه شنبه ۲۲ آذر
بازدید:
28127
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان
۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2
تشخیص آنفلوانزا و سرماخوردگی سخت است
۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
3
کمبود آنتی بیوتیک و داروهای ضدویروسی در فصل سرد سال
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر
4
تب یونجه حساسیت شایع فصلی با علائم شبیه به آنفولانزا
۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۸ آذر
5
سرماخوردگی در کرونا معنا ندارد/ بدحالی نشانه کروناست
۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد
6
در مورد تاثیر کرونا بر بویایی و چشایی بیشتر بدانید
۱۳۹۹ سه شنبه ۲۵ آذر
7
درمان عفونت و سینوزیت با دود «عنبر نسارا»
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهر
8
مضرات آلودگی هوا را با سیر از خود دور کنید
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
9
آیا واقعاً آنفولانزای مردانه وجود دارد؟
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
10
ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
11
جایگزین طبیعی آنتی بیوتیک را بشناسید
۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
نظرات
مهدیه
mamnoon az rahnemai binazir shoma.jan doktar man ra az dast sorfehai koshandeh nejad dadid
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خواص آب گیلاس
آب گیلاس نه تنها نوشیدنی خوشطعمی است بلکه فوائد ...
سم زدایی از بدن با گل کلم
گل کلم، گیاه بومی شمال شرق مدیترانه در حال حاضر در...
10 راه پنهانی برای افزایش كلسیم
دریافت كافی كلسیم برای جلوگیری از ابتلا به پوكی اس...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آشنایی با 10 روش تشویق کودک به خوردن سبزیجات
از آنجا که سبزیجات دارای خواص فراوانی به خصوص برای کودکان هستند در اینجا چند راهکار را به شما معرفی میکنیم تا کودک شما به خوردن این گروه غذایی تمایل بیشتری نشان دهد.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر
یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده میکنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر میشود.
ایرانیها بیشتر طرفدار کدام ماهی هستند؟
بر اساس نظرسنجی سایت لقمه، ماهی قزل آلا از انواع ماهی های پرطرفدار در ایران است.
ذرت مفید برای شادابی پوست و بینایی
ذرت غنی از فیبرهای مغذی است که برای بدن بسیار مفید است. ذرت به عملکرد سیستم های متعدد داخلی از جمله بازسازی سلول ها کمک می کند و از بروز یبوست و مشکلات گوارشی متعدد پیشگیری می کند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است