صید بیش از 437 تن میگو از آبهای هرمزگان


طی 16 روز آغاز فصل صید میگو بیش از 437 تن میگو از آبهای هرمزگان برداشت شده است.

به گزارش لقمه، مقصودی، سرپرست معاونت صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان گفت: از این میزان صید، حدود 56 تن مربوط به میگوی سرتیز و بیش از 381 تن مربوط به میگوی غیر سر تیز بوده است.

وی با اشاره به اینکه صید امسال در سه صیدگاه هرمز، کشتی سوخته و تولا صورت می‌گیرد، افزود: 110 شناور صیادی کلاس لنج هرمزگانی در این فعالیت صیادی شرکت دارند.

مقصودی با اشاره به کاهش 22 درصدی صید آن نسبت به مدت مشابه در سال گذشته اظهارکرد: میزان صید در سال گذشته در همین زمان بیش از 558 تن بوده است.

به گفته وی کاهش صید میگو در سال جاری به دلایلی همچون شرایط جوی از جمله کاهش نزولات جوی، آلودگی آبها و صید غیر مجاز بوده است.

صادرات 18 میلیون دلاری آبزیان هرمزگان در نیمه نخست سال

همچنین طی شش ماه اول امسال بیش از 6190 تن آبزی از استان هرمزگان صادر شده است.

میرزاده - مدیرکل شیلات استان هرمزگان - با بیان اینکه صادرات آبزیان به ویژه آبزیانی که در ایران مصرف خوراکی ندارند، یکی از راه‌های موثر برای ارزآوری کشور است، گفت: ارزش این میزان صادرات بالغ بر 17 میلیون و 994 هزار دلار بوده است.

وی با اشاره به آغاز فصل صید میگو در استان هرمزگان اظهار امیدواری کرد با توجه به میزان صادرات صورت گرفته در شش ماه اول سال، شاهد رشد خوبی در صادرات آبزیان تا پایان سال جاری باشیم.

میرزاده افزود: از میان آبزیان صادر شده بیشترین میزان صادرات به ترتیب مربوط به ماهی یال اسبی، میگوی پرورشی و اسکوید است.همچنین کمترین میزان صادرات را ماهی حلوا سفید به خود اختصاص داده است.

مدیرکل شیلات هرمزگان خاطر نشان کرد: بیشترین صادرات آبزیان استان هرمزگان به کشورهای ویتنام، تایوان ،چین، تایلند، کره جنوبی، مصر، امارات، اسپانیا و یونان صورت گرفته است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5488 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ آبان بازدید: 2893 ساعت: 5:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
2 طرز تهیه ساندویچ میگو ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
3 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
4 صید میگو در هرمزگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
5 هشدار درباره شیوع آنفلوانزای پرندگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
6 افزایش 31 درصدی صید میگو در بوشهر ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
7 افزایش بیش از 47 درصدی صید میگو در بوشهر ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
8 ساماندهی صادرات صیفی و لبنیات ایران به روسیه ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
9 با آب آرتیشو کبد خود را پاکسازی کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
10 صید میگوی صورتی در شمال غرب خلیج‌فارس ممنوع شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
11 طرزتهیه پیاز سوخاری حلقه ای ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید در مقیاس کوچک نشا...

  شش لقمه ای که جوان تان می کند! اگر می‌خواهید جوانی‌تان را حفظ کنید، این شش نوع خو...

  تاثیر كفیر بر پوست و مو یكی از نوشیدنی‌‌های بسیار مفید كه در بحث تغذیه بسی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
سفید کردن چه بر سر دندان‌ها می‌آورد؟ عضو هیات مدیره دندانپزشکان عمومی ایران گفت: سفید کردن دندان باعث بروز حساسیت‌های شدید و فرسایش دندان‌ها می‌شود.
رژیم بسیار خطرناک خام خواری خانم‌هایی که باردار یا شیرده هستند، باید چنین رژیم‌هایی را با نظر پزشک خود ادامه دهند تا مشکلی برای خود و فرزندشان به وجود نیاید.