صید بیش از 437 تن میگو از آبهای هرمزگان


طی 16 روز آغاز فصل صید میگو بیش از 437 تن میگو از آبهای هرمزگان برداشت شده است.

به گزارش لقمه، مقصودی، سرپرست معاونت صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان گفت: از این میزان صید، حدود 56 تن مربوط به میگوی سرتیز و بیش از 381 تن مربوط به میگوی غیر سر تیز بوده است.

وی با اشاره به اینکه صید امسال در سه صیدگاه هرمز، کشتی سوخته و تولا صورت می‌گیرد، افزود: 110 شناور صیادی کلاس لنج هرمزگانی در این فعالیت صیادی شرکت دارند.

مقصودی با اشاره به کاهش 22 درصدی صید آن نسبت به مدت مشابه در سال گذشته اظهارکرد: میزان صید در سال گذشته در همین زمان بیش از 558 تن بوده است.

به گفته وی کاهش صید میگو در سال جاری به دلایلی همچون شرایط جوی از جمله کاهش نزولات جوی، آلودگی آبها و صید غیر مجاز بوده است.

صادرات 18 میلیون دلاری آبزیان هرمزگان در نیمه نخست سال

همچنین طی شش ماه اول امسال بیش از 6190 تن آبزی از استان هرمزگان صادر شده است.

میرزاده - مدیرکل شیلات استان هرمزگان - با بیان اینکه صادرات آبزیان به ویژه آبزیانی که در ایران مصرف خوراکی ندارند، یکی از راه‌های موثر برای ارزآوری کشور است، گفت: ارزش این میزان صادرات بالغ بر 17 میلیون و 994 هزار دلار بوده است.

وی با اشاره به آغاز فصل صید میگو در استان هرمزگان اظهار امیدواری کرد با توجه به میزان صادرات صورت گرفته در شش ماه اول سال، شاهد رشد خوبی در صادرات آبزیان تا پایان سال جاری باشیم.

میرزاده افزود: از میان آبزیان صادر شده بیشترین میزان صادرات به ترتیب مربوط به ماهی یال اسبی، میگوی پرورشی و اسکوید است.همچنین کمترین میزان صادرات را ماهی حلوا سفید به خود اختصاص داده است.

مدیرکل شیلات هرمزگان خاطر نشان کرد: بیشترین صادرات آبزیان استان هرمزگان به کشورهای ویتنام، تایوان ،چین، تایلند، کره جنوبی، مصر، امارات، اسپانیا و یونان صورت گرفته است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5488 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ آبان بازدید: 3011 ساعت: 5:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
3 طرز تهیه ساندویچ میگو ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
4 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
5 صید میگو در هرمزگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
6 هشدار درباره شیوع آنفلوانزای پرندگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
7 افزایش 31 درصدی صید میگو در بوشهر ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
8 افزایش بیش از 47 درصدی صید میگو در بوشهر ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
9 ساماندهی صادرات صیفی و لبنیات ایران به روسیه ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
10 با آب آرتیشو کبد خود را پاکسازی کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
11 صید میگوی صورتی در شمال غرب خلیج‌فارس ممنوع شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۹ علت خون ریزی لثه را بشناسید افرادی که از نخ دندان استفاده می کنند، گاهی دچار خ...

  5دانه پرخاصیت خوراکی را بشناسید پایگاه خبری لقمه: این ۵ دانه از جمله دانه‌های پرخا...

  آشنایی با 12 عامل مسمومیت غذایی در تابستان سالمونلا باكتری‌ای است كه هر غذایی را می‌تواند آلو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیاده روی ۱۵دقیقه ای بعد از غذا، خطر بروز دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نتایج بررسی ها نشان می دهد، پیاده روی ۱۵ دقیقه ای مدتی کوتاه پس از صرف غذا بهترین راه برای پیشگیری از بروز دیابت نوع ۲ در بزرگسالان است.در حالی که خوابیدن یا نشستن برای تماشای برنامه های تلویزیونی یکی از عوامل خطر در بروز این بیماری است.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
در مورد شیر مادر چه می دانید؟ برای مامان‌اولی‌ها یا والدین جوان و افرادی که می‌خواهند بچه‌دار شوند طبیعی است که سوالاتی در خصوص شیردهی و شیر مادر وجود داشته باشد.
با خوردن به جنگ چربی ها بروید اگر قصد دارید چند كیلویی لاغر شوید و در عین حال نمی‌خواهید تن به رژیم‌های سخت غذایی بدهید، این مقاله را مطالعه كنید. محققان و متخصصان تغذیه برای پاسخگویی به افرادی كه قصد لاغر شدن دارند مواد غذایی را معرفی كرده‌اند كه می تواند چربی‌های بدن را بسوزاند.