نجفی: صحبت‌های من مقدمه‌ای برای آزاد شدن فروش مشروب در هتل‌ها نیست


رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گفت: بنده صحبتی درباره منابع درآمد هتل‌های سایر کشورها از فروش مشروب داشتم در حالی که صحبت‌های من مقدمه‌ای برای آزاد شدن فروش مشروب در هتل‌های داخل کشور نیست.

به گزارش لقمه، محمدعلی نجفی امروز در مراسم تودیع و معارفه معاون گردشگری کشور اظهار داشت: بنده درباره منابع درآمدی هتل‌های سایر کشورها صحبتی داشتم که آنها درآمدهایی از جمله فروش مشروب و بار دارند در حالی که ما به درستی از آن محروم هستیم ولی گفتم که ما باید فکر کنیم امتیازات دیگری برای هتل‌ها داشته باشیم به طور مثال مجوز تراکم تجاری را برای آنها افزایش دهیم اما عده‌ای برداشت کردند که این صحبت‌های من مقدمه آزاد شدن فروش مشروب در هتل‌های داخل کشور است در حالی که این طور نیست و آنها از یک مقدمه و نتیجه به یک مقدمه و نتیجه دیگر رسیدند.

وی در خصوص پایین بودن سطح سواد در گردشگری نیز گفت: صحبتی که قبلاً در این باره داشتم منظورم توهین به کسی نبود بلکه باید آموزش‌ها را بالا ببریم، سواد گردشگری از سطح بین‌المللی در کشور ما بسیار پایین‌تر است و حداقل‌های مهمان‌دوستی در یک مجموعه اقامتی وجود ندارد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با بیان اینکه چند کار مهم باید در معاونت گردشگری انجام شود گفت: شورای بخش خصوصی گردشگری باید تشکیل دهیم و نمایندگان فعال این بخش در آن حضور داشته باشند. از سوی دیگر شورای برنامه‌ریزی باید تشکیل شود چون تشکیلات در معاونت گردشگری پاسخگوی نیازهای این معاونت نیست و سیستم اداره کل مناسب این معاونت نبوده و باید تشکیلاتی متفاوت از سایر معاونت‌ها داشته باشد.

نجفی افزود: بین پژوهشکده گردشگری و معاونت گردشگری انفصال وجود دارد ارتباط با دانشگاه‌ها نیز باید برقرار شود در بخش آموزش نیز بسیار ضعیف هستیم و در بخش فرهنگ‌سازی اوضاع از آن هم بدتر است مردم اطلاعاتشان در حوزه گردشگری کم است و باید معاون گردشگری به این موضوعات بپردازد.

وی با بیان اینکه، گردشگری سوپربخش و ابربخش است گفت: این معاونت نیازمند برنامه‌ریزی‌های مشترک با تمام ارگان‌های مرتبط است بعضی‌ها به گردشگری به مثابه چاه نفت نگاه می‌کنند حتی اگر این موضوع هم درست باشد اول باید مقداری هزینه شود و سپس امکان استخراج برای آن به وجود بیاید. متأسفانه در گردشگری به اندازه‌ای که نیاز بوده از نظر مادی و فکری اقداماتی انجام نداده‌ایم انشاءالله باید در کوتاه مدت این موضوع جبران شود تا انتظاراتی که دولت و رئیس جمهور و فعالان این بخش دارند برآورده شود.

معاون رئیس جمهور یکی از نواقص کار خود را این گونه اعلام کرد که نتوانسته است با کارکنان بخش گردشگری سازمان جلساتی داشته باشد. 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5500 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۳ آبان بازدید: 3776 ساعت: 10:26 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
4 هتل ارک تبریز اخطار ایمنی بنا گرفت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
5 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
6 جزئیاتی از اسکان و طبخ غذای ایرانیان در مدینه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۱ خرداد
7 فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۶ خرداد
8 هتل ها و رستوران های تهران 100 درصد گرانتر شدند+نمودار ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۷ مهر
9 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
10 قیمت هتل‌ها در تابستان تغییری ندارد/اتحادیه تخفیف نمی‌دهد ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
11 خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران به‌زودی منتشر می‌شود ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی هایی که بوی سیر را از بین میبرند! غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما ...

  دشمن وزن ایده‌آل را بشناسید درست است که چاق شدن به پرخوری و یا بد غذا خوردن مر...

  خواص کاکائو را بشناسید نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد، کاکائو برای حفظ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش خطر کرونا هندی/ جزییاتی از تردد شبانه شب‌های قدر پایگاه خبری لقمه: علیرضا رئیسی ضمن تشریح وضعیت بیماری کرونا در کشور، درباره وضعیت جدید شهرها، ویروس کووید هندی و برنامه واکسیناسیون توضیحاتی ارائه کرد.
7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...
چاقی و پیامدهای آن را بشناسید تحقیقات متعدد نشان می دهد که اضافه وزن و ناهنجاری های روحی رابطه مستقیمی با یکدیگر دارند.
میوه‌ای كه مژه‌ها را پرپشت می‌كند! یکی از خاصیت هایی که به دارد پرپشت کردن مژه های تان است.