نوشیدن روزانه چای سبز عمر را طولانی می کند


چای سبز در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و انواع سرطان ها نقش به سزایی داشته است.

به گزارش لقمه، فرامرز مجاب، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در رابطه با خواص چای سبز گفت :«چای سبز از برگ های بوته چای است که آن را خشک می کنند ، این چای حاوی مقادیر زیادی ترکیبات فلانوئیدی می باشد ، که در مقالات متعددی گزارش شده است در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و انواع سرطان ها نقش به سزایی داشته است. همچنین پژوهشگران بیان کرده اند که در بسیاری از افرادی که عمرطولانی دارند روزانه مقدار زیادی چای سبز می نوشند ».

فرامرز مجاب در رابطه با چای گفت :« گیاه چای به صورت بوته یا درختچه در چین و نواحی اطراف آن می روید و به مرور زمان به ایران و دیگر کشورهای اطراف انتقال پیدا کرده است و همانطور که شاهد هستیم کشت چای در شمال ایران هم مرسوم است و به عنوان نوشیدنی مفید و موثر از آن استفاده می کنیم ».

وی در ادامه گفت:« مواد و ترکیبات اصلی موجود در چای شامل کافئین یا تئین ، ترکیبات فلانوئیدی و فلوئور می باشد کافئین یا تئین که محرک اعصاب مرکزی است و برای رفع خستگی و تمدد اعصاب از آن استفاده می شود . ترکیبات فلانوئیدی ماده دیگری است که در چای وجود دارد برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی ، پیشگیری از سرطان بسیار مفید می باشد.ماده اصلی دیگری که در چای وجود دارد ،فلوئور می باشد که اثرات ضد پوسیدگی دندان دارد».

فرامرز مجاب ،عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در رابطه با خواص چای سبز گفت :«چای سبز از برگ های بوته چای است که آن را خشک می کنند ، این چای حاوی مقادیر زیادی ترکیبات فلانوئیدی می باشد ، که در مقالات متعددی گزارش شده است در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و انواع سرطان ها نقش به سزایی داشته است . هم چنین پژوهشگران بیان کرده اند که در بسیاری از افرادی که عمرطولانی دارند روزانه مقدار زیادی چای سبز می نوشند ».

مجاب در ادامه گفت:« چای سیاه هم ازنواع دیگر چای است که در کارخانه ها طی عملیات اکسیداسیون به رنگ سیاه در آمده است اما شایان ذکر است که این چای مواد مفید نسبتا کمتری به نسبت چای سبز دارد . بعضی از شرکت ها به چای سیاه مواد معطر و اسانس هایی استفاده می کنند بسیار مطبوع تر شود و مردم به راحتی از آن استفاده کنند ».

وی تاکید کرد: « توصیه می شود که چای سیاه به مقدار زیاد استفاده نشود زیرامصرف بیش از حد این چای می تواند باعث افزایش ضربان قلب ، کم خوابی و در مواردی هم می تواند باعث یبوست شود.هم چنین چای سیاه می تواند جذب آهن از دستگاه گوارش را به تاخیر بیاندازد ،مصرف در حد معمول مشکل خاصی را ایجاد نمی کند ».

این عضو هیئت علمی شهید بهشتی درباره چای سفید چنین گفت :«غنچه ها و گل های حاصل از چای را چای سفید می گویند ،اما این چای به دلیل گران بودن جنبه تفننی پیدا کرده است ».


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامت نیوز

کد: 5505 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۴ آبان بازدید: 1775 ساعت: 3:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
2 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
3 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
4 احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
5 جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک ۱۴۰۲ دوشنبه ۹ مرداد
6 واگذاری تنظیم بازار چای به بخش خصوصی ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
7 ثبت سفارش واردات چای متوقف شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۰ بهمن
8 پرداخت ۹۸ درصد از مطالبات چایکاران ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
9 آشنایی با مکمل های غذایی کاهش وزن و لاغری ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر
10 عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
11 گزارش تصویری برداشت چای در گیلان ۱۴۰۱ سه شنبه ۳۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین خوش اخلاقی را بشناسید ویتامین C دارای منافع متعددی است که از جمله می‌توا...

  نتایج خودداری دانش‌آموزان از خوردن صبحانه چیست؟ یك متخصص تغذیه با بیان اینكه گرسنگی تنها روی حافظه...

  بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت