مصرف خودسرانه داروهای گیاهی عواقب خطرناکی برای کودکان دارد


رئیس مرکز طبی کودکان گفت: داروهای با منشاء گیاهی موجود در داروخانه‌ها نیز شیمیایی هستند و استفاده خودسرانه از داروهای گیاهی می‌تواند افراد را دچار مشکل کند چون از معایب آن به طور کامل اطلاعی در دست نیست.

به گزارش لقمه، علی ربانی در مورد مصرف خودسرانه داروهای گیاهی گفت: داروهای با منشاء گیاهی موجود در داروخانه‌ها نیز شیمیایی هستند و استفاده از این داروها الزاماً بی‌خطر نیست.

فوق تخصص غدد کودکان گفت: اگر خانواده‌ها به طور خودسرانه از داروهای گیاهی استفاده کنند چون از مزایا و معایب آن به طور کامل اطلاع ندارند ممکن است دچار مشکل شوند پس بهتر است از مصرف داروهای گیاهی بدون تجویز پزشک به خصوص برای کودکان بپرهیزند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: در مواجهه با سرفه کودک علت سرفه مهمتر از ماهیت سرفه است همچنین در تب کودک علت تب مهمتر و حیاتی‌تر است و اینکه خانواده‌ها در مواجهه با علائم بیماری بدون تجویز از شربت و داروهای گیاهی استفاده می‌کنند می‌تواند سلامت کودکان را به خطر بیندازد.

فوق تخصص غدد کودکان گفت: متأسفانه خانواده‌ها بدون آگاهی از مقدار و دوز مشخص مصرف دارو با توجه به سن، وزن و علائم دیگر بیماری، از داروهای گیاهی استفاده می‌کنند که مصرف می‌تواند آن عواقبی به دنبال داشته باشد.

ربانی ادامه داد: پزشک معالج با توجه به مزایا و معایب دارو و دوز مصرفی مورد نیاز، دارو را تجویز می‌کند بنابراین باید داروهای گیاهی را نیز با تجویز پزشک مصرف کرد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: خانواده‌ها دقت داشته باشند حتی از مصرف داروهایی که برای بیماری قبلی کودک تجویز شده در بیماری بعدی او استفاده نکنند چرا که پزشک آن دارو را با توجه به شرایط آن لحظه کودک تجویز کرده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5528 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۸ آبان بازدید: 2609 ساعت: 5:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
2 راهنمای استفاده از ادویه در غذا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
3 ادویه هایی که میتوان جایگزین نمک کرد ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
4 اثرات ادویه ها برای سلامتی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
5 آنچیلادا غذای فوری مکزیکی ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
6 یک شفا بخش خانگی را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
7 کنترل قند خون و دیابت با مصرف این ادویه ها ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد
8 با این ادویه ها به جنگ سرطان بروید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9 ارتباط دارچین با غذای چرب چیست؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
10 سالاد ترخون، یک سالاد اشتها آور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت
11 ادویه ای پر خاصیت که باید به برنامه غذایتان اضافه کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذا را بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری نکنید کاظم ندافی در آستانه فرا رسیدن ایام نوروز و شروع س...

  پیاز خواص آنتی بیوتیکی و ضد مسمومیت دارد یک متخصص تغذیه در گفت‌وگویی در مورد مزایای مصرف پی...

  رنگ و اسانس می‌خوریم یا چای طبیعی؟ رییس سازمان چای که به گفته خودش تا به حال چای خارج...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

5 دلیل خوب برای مصرف بیشتر گردو باید جمله‌ی «هر گردی گردو نمی‌شود» را با آب طلا نوشت و آویزه‌ی هر کوی و برزنی کرد. قدیمی‌ها یک چیزی می‌دانستند که چنین ضرب‌المثلی ساخته‌اند.
خوردن قارچ برای چه کسانی مضر است قرن‌هاست قارچ به‌عنوان یک ماده غذایی جای خود را در سفره مردم باز کرده و به‌خصوص چینی‌ها و ژاپنی‌ها آن را زیاد مصرف می‌کنند...
ظریف: از زبان فرهنگ نوروز بگوییم با سلطه‌گری صلح فراهم نمی شود پایگاه خبری لقمه: محمدجواد ظریف گفت: نوروز یک رویداد طبیعی نیست، یک تحول انسانی است، آن چیزی است که یونسکو در صدر برنامه‌های خود قرار داده است. یعنی تغییر نگرش ها و دیدگاه ها و اگر اساسنامه یونسکو را خوانده باشید با این شروع می‌شود که چون جنگ در اذهان مردم شکل می‌گیرد، باید صلح را هم در اذهان مردم شکل داد.
چرا کبد چرب می‌شود کبد چرب یکی از آن بیماری‌هایی است که با اقبال روزافزون مردم به رژیم غذایی ناسالم نامش بیشتر سر زبان‌ها می‌افتد. به گفته دکتر رضا ملک‌زاده، رئیس هفته سلامت گوارش در حال حاضر 30 درصد از ایرانی‌ها به این بیماری مبتلا هستند.