احتکار سیب‌زمینی توسط کشاورزان یا دلالان؟!


در حالی که وزارت تجارت از احتمال صفر شدن تعرفه واردات سیب‌زمینی در پی احتکار این محصول توسط کشاورزان خبر داده یک مقام مسئول در وزارت کشاورزی تصریح کرد:‌ احتکار در فرهنگ کشاورزی وجود ندارد و این وزارتخانه پیگیر این مسئله می‌شود.

به گزارش لقمه، پس از افزایش تعرفه صادرات سیب‌زمینی به 120 درصد و کاهش قیمت آن در بازار یکی از مسئولان وزارت تجارت اعلام کرد که سیب‌زمینی‌کاران نسبت به این اقدام معترض شده و محصول خود را برای گران‌تر شدن آن در بازار احتکار کرده‌اند.

این مقام مسئول در بخش تجارت افزود: اگر این اقدام ادامه داشته باشد احتمال صفر شدن تعرفه واردات سیب‌زمینی وجود دارد که البته اگر در زمانی که تعرفه صادرات افزایش یافت تعرفه واردات نیز کاهش پیدا می‌کرد و به صفر می‌رسید چنین مشکلاتی به وجود نمی‌آمد.

اما یکی از مسئولان وزارت جهاد کشاورزی در این باره گفت: تاکنون خبری مبنی بر احتکار سیب‌زمینی از سوی کشاورزان به این وزارتخانه گزارش نشده اما کشاورزان چنین کاری را درست نمی‌دانند و اصولا احتکار در فرهنگ کشاورزی وجود ندارد.

وی با بیان این‌که اگر مدیریت در محصولات کشاورزی بود مردم مجبور نبودند سیب‌زمینی را که سال گذشته کیلویی 500 تومان بوده امسال 2000 تا 3000 از بازار بخرند.

این مقام مسئول در وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: باید از مسئولان وزارت تجارت پرسید که چرا کسی فکری به حال بازار محصولات کشاورزی مانند پیاز نمی‌کند که آن را به پایین‌ترین قیمت ممکن از کشاورزان می‌خرند چرا کسی توجهی به تولیدکنندگان پیاز ندارد که همچنان در حال زیان کردن هستند؟

وی تاکید کرد: گرچه تاکنون هیچ مسئله‌ای در زمینه احتکار سیب‌زمینی از سوی کشاورزان مطرح نشده و وزارت کشاورزی می‌داند که اگر احتکاری در میان باشد از سوی دلالان و واسطه‌ها صورت گرفته است اما این وزارتخانه پیگیر این موضوع خواهد شد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5550 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۰ آبان بازدید: 2564 ساعت: 5:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
4 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
8 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

  6 چیز بدی که در واقع برای تان خوب است! اگر تاکنون تحت تاثیر عقاید و باورهایی از قبیل آنچه...

  1۰ نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری یک کارشناس تغذیه ۱۰ نکته بهداشتی ضروری را برای حفظ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جنگ نرم با چاقی آنچه می‌خوریم در شکل‌دهی ظاهر ما نقشی اساسی دارد یعنی اگر اضافه وزن دارید یا به چاقی شکمی مبتلا هستید، دلیل آن مصرف بیش از نیاز بدن به انرژی یا همان کالری است.
زیباتر شدن با توت فرنگی‌های هوس‌انگیز توت‌فرنگی‌های قرمز و زیبا به شما چشمک می‌زنند و شما را وسوسه می‌کنند که دست خالی به منزل نروید، اما باید بدانید که این میوه خوش‌رنگ علاوه بر طعم فوق‌العاده‌ای که دارد، می‌تواند به عنوان ماده اولیه انواع کرم‌ها و ماسک‌های زیبایی که می‌توانید خود در منزل تهیه ‌کنید مورد استفاده قرار بگیرد.
7 قانون طلائی تغذیه در دوران بارداری در دوران بارداری باید اصول تغذیه ای را رعایت کنید تا ویتامین ها و پروتئین های لازم به بدنتان بریانید
شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.