احتکار سیب‌زمینی توسط کشاورزان یا دلالان؟!


در حالی که وزارت تجارت از احتمال صفر شدن تعرفه واردات سیب‌زمینی در پی احتکار این محصول توسط کشاورزان خبر داده یک مقام مسئول در وزارت کشاورزی تصریح کرد:‌ احتکار در فرهنگ کشاورزی وجود ندارد و این وزارتخانه پیگیر این مسئله می‌شود.

به گزارش لقمه، پس از افزایش تعرفه صادرات سیب‌زمینی به 120 درصد و کاهش قیمت آن در بازار یکی از مسئولان وزارت تجارت اعلام کرد که سیب‌زمینی‌کاران نسبت به این اقدام معترض شده و محصول خود را برای گران‌تر شدن آن در بازار احتکار کرده‌اند.

این مقام مسئول در بخش تجارت افزود: اگر این اقدام ادامه داشته باشد احتمال صفر شدن تعرفه واردات سیب‌زمینی وجود دارد که البته اگر در زمانی که تعرفه صادرات افزایش یافت تعرفه واردات نیز کاهش پیدا می‌کرد و به صفر می‌رسید چنین مشکلاتی به وجود نمی‌آمد.

اما یکی از مسئولان وزارت جهاد کشاورزی در این باره گفت: تاکنون خبری مبنی بر احتکار سیب‌زمینی از سوی کشاورزان به این وزارتخانه گزارش نشده اما کشاورزان چنین کاری را درست نمی‌دانند و اصولا احتکار در فرهنگ کشاورزی وجود ندارد.

وی با بیان این‌که اگر مدیریت در محصولات کشاورزی بود مردم مجبور نبودند سیب‌زمینی را که سال گذشته کیلویی 500 تومان بوده امسال 2000 تا 3000 از بازار بخرند.

این مقام مسئول در وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: باید از مسئولان وزارت تجارت پرسید که چرا کسی فکری به حال بازار محصولات کشاورزی مانند پیاز نمی‌کند که آن را به پایین‌ترین قیمت ممکن از کشاورزان می‌خرند چرا کسی توجهی به تولیدکنندگان پیاز ندارد که همچنان در حال زیان کردن هستند؟

وی تاکید کرد: گرچه تاکنون هیچ مسئله‌ای در زمینه احتکار سیب‌زمینی از سوی کشاورزان مطرح نشده و وزارت کشاورزی می‌داند که اگر احتکاری در میان باشد از سوی دلالان و واسطه‌ها صورت گرفته است اما این وزارتخانه پیگیر این موضوع خواهد شد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5550 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۰ آبان بازدید: 2491 ساعت: 5:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
2 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
3 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
4 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
5 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
6 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
9 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
10 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
11 تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ پایگاه خبری لقمه: منصور رضایی متخصص تغذیه در برنام...

  پوست هندوانه برای 3 ماسک معجزه گر این بار وقتی این میوه را می خورید ، بخشی را نیز بر...

  خوراکی هایی که بوی سیر را از بین میبرند! غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.
چرا سویه جدید آبله میمونی می تواند خطرناک باشد پایگاه خبری لقمه: سازمان جهانی بهداشت درباره بیماری آبله میمونی، هشدار بهداشتی صادر کرده است که می تواند خطرناک باشد.
آقایان قبل از نزدیکی چه بخورند؟ اسپرمها معمولا ده تا دوازده هفته برای تکامل، زمان احتیاج دارند به همین دلیل توصیه می شود از ۱۲ هفته قبل از عمل لقاح، مقدار کافی روی، منیزیوم، ویتامین C و A برای تولید اسپرمهای سالم مصرف کنید.
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالش‌های پیش‌روی زیست محیطی است و آسیب‌های خود را با تهدید سلامت انسان‌ها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت می‌کشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.