احتکار سیب‌زمینی توسط کشاورزان یا دلالان؟!


در حالی که وزارت تجارت از احتمال صفر شدن تعرفه واردات سیب‌زمینی در پی احتکار این محصول توسط کشاورزان خبر داده یک مقام مسئول در وزارت کشاورزی تصریح کرد:‌ احتکار در فرهنگ کشاورزی وجود ندارد و این وزارتخانه پیگیر این مسئله می‌شود.

به گزارش لقمه، پس از افزایش تعرفه صادرات سیب‌زمینی به 120 درصد و کاهش قیمت آن در بازار یکی از مسئولان وزارت تجارت اعلام کرد که سیب‌زمینی‌کاران نسبت به این اقدام معترض شده و محصول خود را برای گران‌تر شدن آن در بازار احتکار کرده‌اند.

این مقام مسئول در بخش تجارت افزود: اگر این اقدام ادامه داشته باشد احتمال صفر شدن تعرفه واردات سیب‌زمینی وجود دارد که البته اگر در زمانی که تعرفه صادرات افزایش یافت تعرفه واردات نیز کاهش پیدا می‌کرد و به صفر می‌رسید چنین مشکلاتی به وجود نمی‌آمد.

اما یکی از مسئولان وزارت جهاد کشاورزی در این باره گفت: تاکنون خبری مبنی بر احتکار سیب‌زمینی از سوی کشاورزان به این وزارتخانه گزارش نشده اما کشاورزان چنین کاری را درست نمی‌دانند و اصولا احتکار در فرهنگ کشاورزی وجود ندارد.

وی با بیان این‌که اگر مدیریت در محصولات کشاورزی بود مردم مجبور نبودند سیب‌زمینی را که سال گذشته کیلویی 500 تومان بوده امسال 2000 تا 3000 از بازار بخرند.

این مقام مسئول در وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: باید از مسئولان وزارت تجارت پرسید که چرا کسی فکری به حال بازار محصولات کشاورزی مانند پیاز نمی‌کند که آن را به پایین‌ترین قیمت ممکن از کشاورزان می‌خرند چرا کسی توجهی به تولیدکنندگان پیاز ندارد که همچنان در حال زیان کردن هستند؟

وی تاکید کرد: گرچه تاکنون هیچ مسئله‌ای در زمینه احتکار سیب‌زمینی از سوی کشاورزان مطرح نشده و وزارت کشاورزی می‌داند که اگر احتکاری در میان باشد از سوی دلالان و واسطه‌ها صورت گرفته است اما این وزارتخانه پیگیر این موضوع خواهد شد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5550 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۰ آبان بازدید: 2374 ساعت: 5:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
3 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
6 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
8 تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
10 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
11 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی ضد پیری را بشناسید فرآیند پیر شدن سلول ها، اتفاقی است که هر انسانی را...

  وزارت بهداشت اسناد آلودگی میکروبی «دماوند» را منتشر کرد+ عکس مدیران سازمان غذا و دارو با ارائه مستندات جدید، از...

  چقدر در روز میوه خشک بخوریم پایگاه خبری لقمه: میوه های خشک رایحه کمتری نسبت به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان‌های طبیعی خوراکی برای نازایی ناباروری یک مشکل رو به افزایش و نگران‌کننده برای زوج‌ها و خانواده‌های ایشان است که تبعات اجتماعی و اقتصادی فراوانی دارد. اما هر روش که بتواند به درمان این مشکل کمک کند باید مورد توجه قرار گیرد.
خوراکی‌های دشمن پوست را بشناسید غذاها و خوراکی‌های روزانه تاثیر چشمگیری بر رفتار و سلامتی جسم و روح دارند. یکی از این تاثیرات را می توان در پوست شاهد بود.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
چگونه در دوران بارداری چاق نشویم؟ اگر وزنی بیش از آن چه پزشک توصیه کرده بود به دست آوردید، با پزشک راجع به آن صحبت کنید. در بیشتر موارد باید تا زایمان صبر کنید و پس از آن وزن اضافی را کاهش دهید.