احتکار سیب‌زمینی توسط کشاورزان یا دلالان؟!


در حالی که وزارت تجارت از احتمال صفر شدن تعرفه واردات سیب‌زمینی در پی احتکار این محصول توسط کشاورزان خبر داده یک مقام مسئول در وزارت کشاورزی تصریح کرد:‌ احتکار در فرهنگ کشاورزی وجود ندارد و این وزارتخانه پیگیر این مسئله می‌شود.

به گزارش لقمه، پس از افزایش تعرفه صادرات سیب‌زمینی به 120 درصد و کاهش قیمت آن در بازار یکی از مسئولان وزارت تجارت اعلام کرد که سیب‌زمینی‌کاران نسبت به این اقدام معترض شده و محصول خود را برای گران‌تر شدن آن در بازار احتکار کرده‌اند.

این مقام مسئول در بخش تجارت افزود: اگر این اقدام ادامه داشته باشد احتمال صفر شدن تعرفه واردات سیب‌زمینی وجود دارد که البته اگر در زمانی که تعرفه صادرات افزایش یافت تعرفه واردات نیز کاهش پیدا می‌کرد و به صفر می‌رسید چنین مشکلاتی به وجود نمی‌آمد.

اما یکی از مسئولان وزارت جهاد کشاورزی در این باره گفت: تاکنون خبری مبنی بر احتکار سیب‌زمینی از سوی کشاورزان به این وزارتخانه گزارش نشده اما کشاورزان چنین کاری را درست نمی‌دانند و اصولا احتکار در فرهنگ کشاورزی وجود ندارد.

وی با بیان این‌که اگر مدیریت در محصولات کشاورزی بود مردم مجبور نبودند سیب‌زمینی را که سال گذشته کیلویی 500 تومان بوده امسال 2000 تا 3000 از بازار بخرند.

این مقام مسئول در وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: باید از مسئولان وزارت تجارت پرسید که چرا کسی فکری به حال بازار محصولات کشاورزی مانند پیاز نمی‌کند که آن را به پایین‌ترین قیمت ممکن از کشاورزان می‌خرند چرا کسی توجهی به تولیدکنندگان پیاز ندارد که همچنان در حال زیان کردن هستند؟

وی تاکید کرد: گرچه تاکنون هیچ مسئله‌ای در زمینه احتکار سیب‌زمینی از سوی کشاورزان مطرح نشده و وزارت کشاورزی می‌داند که اگر احتکاری در میان باشد از سوی دلالان و واسطه‌ها صورت گرفته است اما این وزارتخانه پیگیر این موضوع خواهد شد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5550 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۰ آبان بازدید: 2201 ساعت: 5:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
2 معرفی 4 گونه جدید بیماری سیب را به دنیا توسط محقق ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
3 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
4 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
5 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
6 بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
7 شیرین کننده های مصنوعی تاثیری در کاهش وزن ندارند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
8 تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
9 محدودیت صادرات سیب درختی و پرتقال رفع شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ فروردين
10 محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين
11 صادرات سیب و پرتقال در اسفندماه محدود شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

  آغاز غذای کمکی به شیر خواران پایان 4 ماهگی شیر خوار در پایان ماه 4 و 5 ماه باید در کنار شیر م...

  پیش غذاهای سالم تر فست فودها! راستش را بگویید! اگر دلتان بخواهد یک وعده فست‌فود ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید! متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.
همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش می‌‌یابد و بیشتر خانواده‌ها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید می‌دانند و از این رو در این فصول پرسش‌های سوپی زیادی مطرح می‌شود. این‌که آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!