نوشیدن شیر و آب فراوان راز تغذیه سالم در هوای آلوده


دانشیار گروه تغذیه جامعه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها،آب کافی و شیر در روزهای آلوده توصیه می شود و نباید گرسنه ماند چون جذب ذرات آلوده بیشتر می‌شود.

به گزارش لقمه، نسرین امیدوار در مورد تغذیه در روزهای با آلودگی هوا گفت: بخشی از عوارض آلودگی هوا به تغذیه مربوط نمی شود بنابراین اگر در چنین روزهایی تماس با هوای آلوده را کم کنیم بهتر است با این حال مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها به خصوص میوه ها و سبزیها در چنین روزهایی بسیار توصیه می‌شود.

وی ادامه داد: مصرف انواع سبزی و میوه‌های رنگی بسیار مفید است چرا که نقش حمایت کننده‌ای دارند.

دانشیار گروه تغذیه جامعه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: معمولاً در هوای آلوده اگر فرد دچار گرسنگی شود و مواد مغذی را مصرف نکند، فلزات سنگین راحت‌تر وارد بدن وی می‌شود.

وی گفت: بنابراین در مورد کودکان نیز توصیه می‌شود که تماس کمتری با این هوا داشته و غذای کافی دریافت کنند تا مبادا احساس گرسنگی باعث ورود مواد آلاینده بیشتری به بدنشان شود و در عین حال مواد مغذی‌ کافی را نیز مصرف کنند.

امیدوار تأکید کرد: از سوی دیگر مصرف آب کافی در روزهای آلوده هوا بسیار توصیه می‌شود و مصرف روزانه حدود 6 تا 8 لیوان آب در روز لازم است.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: همچنین مصرف شیر در روزهای آلوده هوا به دلیل اینکه مجاری تنفسی را تقویت می‌کند مفید است و قسمت‌های بالایی مجاری تنفسی را پاک کرده و مواد مغذی را به بدن می‌رساند بنابراین مصرف این ماده غذایی در اماکنی که ذرات آلوده هوا زیاد است مانند اطراف کارخانجات توصیه می‌شود.

وی به طور کلی مصرف مایعات را در روزهای آلوده هوا توصیه کرد و گفت: کودکان با مقدار کم آلاینده‌ها زودتر از بزرگان مسموم می‌شوند بنابراین تغذیه مناسب کودکان در این ایام و کاهش تردد آنها در محیط آلوده ضروری است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5553 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۰ آبان بازدید: 3662 ساعت: 5:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
2 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
4 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
5 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
6 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
7 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
8 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
9 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
10 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
11 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تأثیر مصرف مكمل كراتین و مخلوط كراتین – كربوهیدرات بر توان بی هوازی و شاخص های آسیب سلولی پایگاه خبری لقمه: امروزه مصرف مكملهای غذایی در ورز...

  پاسخی به سوال قدیمی ارتباط بین غذا و سلامت روان رابطه بین غذا و سلامتی روان انسان دارای پیشینه تار...

  فروکتوز سیستم ایمنی بدن را ملتهب می کند محققان بریتانیایی دریافته اند که رژیم غذایی سرشار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

می‌خواهید لاغر بمانید؛ این توصیه را جدی بگیرید تحقیقات نشان می دهند که خواندن برچسب مواد غذایی موجب پیشگیری از چاقی به ویژه در زنان می شود.
راه‏های مقابله با خستگی بعد از غذا همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟
آیا سیر برای سرماخوردگی خوب است؟ در رساله ذهبیه امام رضا(ع) توصیه شده است که در ماه آخر زمستان سیر مصرف شود.در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) نیز آمده است که می فرمایند: سیر بخورید و با آن مداوا کنید. یعنی حضرت هم توصیه به مصرف غذایی و هم دارویی سیر می کنند.هم چنین می فرمایند: درمان هفتاد بیماری در سیر است که بنا به نظر محققان کلمه هفتاد دلیل بر کثرت است؛ یعنی سیر بسیاری از بیماری ها را درمان می کند. در حدیث دیگری نیز پیامبر اکرم(ص) به حضرت امام علی(ع) توصیه می کنند که سیر بخورید و اگر من هم با فرشته هم سخن نمی شدم سیر می خوردم.
نحوه نگهداری میوه و سبزی میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.