نوشیدن شیر و آب فراوان راز تغذیه سالم در هوای آلوده


دانشیار گروه تغذیه جامعه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها،آب کافی و شیر در روزهای آلوده توصیه می شود و نباید گرسنه ماند چون جذب ذرات آلوده بیشتر می‌شود.

به گزارش لقمه، نسرین امیدوار در مورد تغذیه در روزهای با آلودگی هوا گفت: بخشی از عوارض آلودگی هوا به تغذیه مربوط نمی شود بنابراین اگر در چنین روزهایی تماس با هوای آلوده را کم کنیم بهتر است با این حال مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها به خصوص میوه ها و سبزیها در چنین روزهایی بسیار توصیه می‌شود.

وی ادامه داد: مصرف انواع سبزی و میوه‌های رنگی بسیار مفید است چرا که نقش حمایت کننده‌ای دارند.

دانشیار گروه تغذیه جامعه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: معمولاً در هوای آلوده اگر فرد دچار گرسنگی شود و مواد مغذی را مصرف نکند، فلزات سنگین راحت‌تر وارد بدن وی می‌شود.

وی گفت: بنابراین در مورد کودکان نیز توصیه می‌شود که تماس کمتری با این هوا داشته و غذای کافی دریافت کنند تا مبادا احساس گرسنگی باعث ورود مواد آلاینده بیشتری به بدنشان شود و در عین حال مواد مغذی‌ کافی را نیز مصرف کنند.

امیدوار تأکید کرد: از سوی دیگر مصرف آب کافی در روزهای آلوده هوا بسیار توصیه می‌شود و مصرف روزانه حدود 6 تا 8 لیوان آب در روز لازم است.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: همچنین مصرف شیر در روزهای آلوده هوا به دلیل اینکه مجاری تنفسی را تقویت می‌کند مفید است و قسمت‌های بالایی مجاری تنفسی را پاک کرده و مواد مغذی را به بدن می‌رساند بنابراین مصرف این ماده غذایی در اماکنی که ذرات آلوده هوا زیاد است مانند اطراف کارخانجات توصیه می‌شود.

وی به طور کلی مصرف مایعات را در روزهای آلوده هوا توصیه کرد و گفت: کودکان با مقدار کم آلاینده‌ها زودتر از بزرگان مسموم می‌شوند بنابراین تغذیه مناسب کودکان در این ایام و کاهش تردد آنها در محیط آلوده ضروری است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5553 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۰ آبان بازدید: 3805 ساعت: 5:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
2 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
5 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
6 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
7 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
8 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
9 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
10 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
11 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مبتلایان به فشارخون آب کرفس بخورند یک متخصص تغذیه گفت: کرفس خواص زیادی دارد که مهم‌تر...

  چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟ رنگ نارنجی هویج در کنار سرخی گوجه‌فرنگی با سبزی خی...

  راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها پایگاه خبری لقمه: مهم است که رستوران‌ها، شهرداری‌ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
کیوی در رفع نفخ بعد از غذا موثر است کیوی حاوی آنزیمی است که به هضم پروتئین‌های گوشت قرمز، محصولات لبنی و ماهی کمک می‌کند.
بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور پایگاه خبری لقمه: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان دستگاه نانو حباب ساز را برای کاربرد در سه صنعت آبزی پروری، گلخانه‌ها و تصفیه پساب به مرحله تجاری سازی رساند و اکنون ۶ کشور از مزایای این دستگاه بهره مند شده‌اند.
سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد! مردم اعتقاداتی داشتند، «سفره» و کنار هم نشستن را مایه خوشبختی و با هم بودن را قوت قلب و باعث نزدیک شدن خانواده‌ها به هم می‌دانستند. برای سفره‌ای که پهن می‌شد و غذایی که در آن قرار می‌گرفت، احترام خاصی قائل بودند و حریم سفره را پاس می‌داشتند،اما این روزها....