اینفوگرافی/تفاوت های انواع چای


( چای ) این یک کلمه چینی هست که دقیقا به همین شکل وارد زبان هندی و فارسی شده. در گویش شمال چین آن را تـی تلفظ می کنند که به همین شکل وارد زبان انگلیسی شده. چای منبع غنی ای از کافئین و آنتی اکسیدان ها هست و تقریبا هیچ چربی، کربوهیدرات و پروتئینی ندارد.

به گزارش لقمه، تفاوت انواع چای در نوع فراوری آن هاست . بعد از دیدن اینفوگرافی این مطلب، تفاوت فراوری چای های رایج را دیده اید و حالا می دانید فرق چای سفید و چای اولانگ در چیست ؟ یا تفاوت چای سبز و چای معمول چه هست ؟  


بازگشت به صفحه نخست 
نقل از :رنگی رنگی

کد: 5593 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۶ آبان بازدید: 2175 ساعت: 10:43 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  جوان كردن پوست با خوردن زردآلو بتا كاروتن موجود در زرد آلو مانع پینه بستن وخشك شد...

  نگذارید بدنتان ترشی بیندازد حالت اسیدیته بدن را با pH زیر 7 خون تعریف می‌کنند؛...

  رژیم لاغری عاقلانه بگیرید یك برنامه غذایی كمتر از 1400 كیلوكالری باعث می‌شود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت