انباشت تخم‌مرغ به دلیل نقص فنی!


مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ تخم‌گذار گفت: به دلیل خراب شدن سیستم‌های الکترونیکی سازمان توسعه تجارت در دهه اول محرم، مجوز صادرات تخم‌مرغ صادر نشد و حدود 11 هزار تن تخم‌مرغ انباشت شده است.

به گزارش لقمه، هدایت اصغری اظهار کرد: روزانه حدود 2500 تا 2700 تن تخم‌مرغ در کشور تولید می‌شود که در روزهای سه‌شنبه تا جمعه هفته گذشته به دلیل مصرف نشدن این محصول، حدود 11 هزار تن تخم‌مرغ روی دست مرغداران باقی مانده و صادر هم نشده است.

وی افزود:‌ انباشت بیش از حد تخم‌مرغ در انبارهای مرغداری‌ها و روانه کردن حجم بیشتر محصول به بازار باعث کاهش قیمت تخم‌مرغ در واحدهای تولیدی شده درحالیکه قیمت‌ها برای مصرف‌کننده تغییر نکرده است.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ تخم‌گذار ادامه داد:‌ علیرغم پیگیری‌های اتحادیه برای صدور مجوز صادرات حدود 9000 تن تخم‌مرغ در هفته گذشته این مجوز صادر نشد چراکه مسئولان سازمان توسعه تجارت اعلام کردند سیستم‌های الکترونیکی آن‌ها دچار نقص فنی شده است که البته از صدور مجوز آن به صورت دستی و ابلاغ به گمرک نیز ممانعت کردند.

اصغری تاکید کرد: در هیچ ماده قانونی دولت موظف نشده که برای تنظیم عرضه و تقاضا از ابزارهای حاکمیتی خود استفاده کند. از سوی دیگر دولت مکلف است برای افزایش صادرات غیر نفتی مشوق‌های بسیاری تعریف کند.

وی گفت:‌ این درحالی است که همواره سر راه صادرات تخم‌مرغ تعرفه‌ها و محدودیت‌های بسیاری تصویب می‌شود که باعث بر هم زدن بازار این فرآورده پروتئینی در کشور می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5602 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۶ آبان بازدید: 2242 ساعت: 5:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
2 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
3 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
6 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
7 صندوق سبز برای نخستین‌بار در کشور ایجاد می‌شود ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
8 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
9 ۶۳ تانکر آب در مرزها و ۲۵ تانکر در شهرهای عراق مستقر می شوند ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
10 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
11 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تب کریمه کنگو را چطور ریشه‌کن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری پایگاه خبری لقمه: با ورود به فصل گرما، شاهد بیماری...

  خواص درمانی کلم بروکلی یک متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: مصرف کلم بروکلی از ...

  این خوراکی‌های باهوش کننده را بشناسید! کارشناس مسئول مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عسل موم‌دار نخرید مدیرعامل اتحادیه زنبورداران ادعا کرد:از آنجا که زنبورعسل برای درست کردن هر گرم موم، شش گرم عسل مصرف می‌کند، احتمال تقلبی بودن عسل‌های موم‌دار عرضه‌شده در سطح خرده‌فروشی‌های شهر و به‌کارگیری پارافین وجود دارد.
بیماران کرونایی این غذاها را نخورند پایگاه خبری لقمه: براساس یافته جدید تحقیقاتی؛ کروناویروس به تارهای صوتی آسیب می‌رساند.
غفلت دستگاه‌های متولی در راه‌اندازی داروخانه‌های گیاهی پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر لزوم ساماندهی داروهای گیاهی، گفت: شرح وظایف داروخانه های گیاهی و داروخانه های عمومی باید از هم تفکیک شوند تا هر کدام به وظیفه خود عمل کنند.
مخرب‌ترین شیوه‌های كاهش وزن پای صحبت بسیاری از افراد كه می‌نشینیم، بر این باور هستند كه بهترین رژیم غذایی ممكن را در پیش گرفته‌اند و توانسته‌اند به زعم خودشان معجزه‌ای را بیافرینند زیرا در طول یك هفته چند كیلوگرم از وزنشان و چند سانتی‌متر از سایز دور كمر‌شان را كاهش داده‌اند در حالی كه به عقیده متخصصان تغذیه، این اشتباه‌ترین باور ممكن و نادرست‌ترین شیوه‌ای است كه افراد در پیش می‌گیرند و گاهی سلامت خود را به خطر می‌اندازند...