مصرف گوشت سفید، رب و چیپس به بلغمی مزاج‌ها آسیب می زند


یک محقق طب اسلامی گفت: مصرف انواع گوشت سفید، سس، رب، گوجه‌فرنگی، غذاهای فریز شده، پفک، شکلات، آدامس، بیسکویت، غذاهای زودپز، غذاهای خورشتی و چیپس به بلغمی مزاج‌ها آسیب وارد می‌کند.

لقمه: سید علی ابوالحبیب اظهار کرد: بلغمی مزاج‌ها افرادی هستند که طبیعت بدنشان سرد و تر است.

وی گفت: از غذاهای مضر برای بلغمی‌ مزاج‌ها می‌توان به مصرف انواع گوشت سفید، سس، رب، گوجه‌فرنگی، غذاهای فریز شده، پفک، شکلات، آدامس، بیسکویت، غذاهای زودپز، غذاهای خورشتی و چیپس اشاره کرد که مصرف این‌گونه مواد غذایی بدون وجود مصلح خلط بلغم را در خون افزایش می‌دهد و برای بلغمی مزاج‌ها مضر است.

این محقق طب اسلامی همچنین بیان کرد: مصرف مواد لبنی مانند شیر، ماست، دوغ و کره، پنیر، سرشیر، خامه و کشک بدون استفاده از مصلح برای افراد بلغمی مزاج مضر است.

ابوالحبیب افزود: مصرف ترشی، سرکه، شور، برنج سفید، عدس قهوه‌ای، سیب زمینی، آب یخ، انواع نوشابه‌های گازدار، چای، قهوه، نسکافه، سوپ جو، آش جو، میوه‌های ترش، نارنگی، کیوی، گرمک، خیار پوست کنده، قارچ، ماش و گوشت گاو برای افراد بلغمی‌مزاج مضر است.

وی ادامه داد: عمدتاً جنس سیستم دفاعی بدن از بلغم ساخته شده است و مصرف غذایی که ph آن کمتر از 7 است برای سیستم دفاعی بدن ضرر دارد و مصرف مصلح غذایی همراه با اینگونه موادغذایی اثرات بد غذا را از بین می‌برد.
 
این محقق طب اسلامی عنوان کرد: مصرف ارده، شیره، خرما همراه با موادغذایی سرد و تر مانند ترشی‌ها و لبنیات اثرات بد غذا از بین می‌برد.


نقل از :فارس

کد: 574 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ جمعه ۲ دي بازدید: 6207 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
4 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
6 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
9 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 بایدها و نبایدهای اهدای‌خون ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
11 پزشک هوش مصنوعی اپل چقدر قابل اعتماد است؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۴ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آلوده ترین بخش یخچال را بشناسید محمدرضا کمالی، کارشناس مبارزه با بیماریها معاونت ب...

  هویج بستنی یا فالوده بستنی؟ در این روزهای گرم وقتی تشنه می‌شویم، حاضریم از هر ...

  معجونی برای شادی و سرخوشی برخی گیاهان علاوه بر داشتن طعم خوب و دل‌چسب ذهنتان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ پایگاه خبری لقمه: طبق اطلاعات و اسنادی که به دست تابناک رسیده است، بهروز مرادی، مدیرعامل سابق شرکت توسعه صنایع بهشهر که طبق شنیده‌ها از دوستان محمدرضا فرزین، مدیرکل کنونی بانک مرکزی است، سلسله اقداماتی را رقم زده که ورود نهاد‌های نظارتی جهت واکاوی جدی در راستای صیانت از منافع ملی را می‌طلبد.
مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوست‌داشتنی و همه‌گیر در سبد كالاهای مصرفی خانواده‌های ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمان‌ها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف می‌رسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفره‌ها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر می‌شود.
۱۰ عادتی که باعث می‌شود چاق شوید اگر کاهش وزن آسان بود، هیچکس اضافه وزن نداشت! حقیقت این است که رولت تخم مرغ، خیلی خوشمزه‌تر از نیمرو است، مزه‌ی سیب زمینی سرخ‌کرده خیلی بهتر از سالاد کنار غذاست، و مرغ هم لذیذتر خواهد شد اگر آنرا سوخاری کرده باشید.
كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟