لقمه: سید علی ابوالحبیب اظهار کرد: بلغمی مزاجها افرادی هستند که طبیعت بدنشان سرد و تر است.
وی گفت: از غذاهای مضر برای بلغمی مزاجها میتوان به مصرف انواع گوشت سفید، سس، رب، گوجهفرنگی، غذاهای فریز شده، پفک، شکلات، آدامس، بیسکویت، غذاهای زودپز، غذاهای خورشتی و چیپس اشاره کرد که مصرف اینگونه مواد غذایی بدون وجود مصلح خلط بلغم را در خون افزایش میدهد و برای بلغمی مزاجها مضر است.
این محقق طب اسلامی همچنین بیان کرد: مصرف مواد لبنی مانند شیر، ماست، دوغ و کره، پنیر، سرشیر، خامه و کشک بدون استفاده از مصلح برای افراد بلغمی مزاج مضر است.
ابوالحبیب افزود: مصرف ترشی، سرکه، شور، برنج سفید، عدس قهوهای، سیب زمینی، آب یخ، انواع نوشابههای گازدار، چای، قهوه، نسکافه، سوپ جو، آش جو، میوههای ترش، نارنگی، کیوی، گرمک، خیار پوست کنده، قارچ، ماش و گوشت گاو برای افراد بلغمیمزاج مضر است.
وی ادامه داد: عمدتاً جنس سیستم دفاعی بدن از بلغم ساخته شده است و مصرف غذایی که ph آن کمتر از 7 است برای سیستم دفاعی بدن ضرر دارد و مصرف مصلح غذایی همراه با اینگونه موادغذایی اثرات بد غذا را از بین میبرد.
این محقق طب اسلامی عنوان کرد: مصرف ارده، شیره، خرما همراه با موادغذایی سرد و تر مانند ترشیها و لبنیات اثرات بد غذا از بین میبرد.
نقل از :فارس