بادنجان شكم پر را چطور تهیه کنیم


دلمه بادنجان، جزء غذاهای پر طرفدار است، اما بادنجان شکم پر هم که نوعی دلمه به حساب می آید، حتی خوشمزه تر از آن است.

لقمه: دلمه یکی از انواع غذاهای ایرانی است که بسیار موردتوجه مردم ایران است و در نواحی مختلف ایران، دلمه های مختلف و متنوعی تهیه می کنند. یکی از انواع دلمه ها، دلمه بادنجان است که طرفداران زیادی هم دارد و مردم بسیاری از شهرهای ایران هم آن را تهیه می کنند. اما بادنجان شکم پر هم نوعی دلمه محسوب می شود که دستور تهیه آن را در زیر می خوانید:

مواد لازم:
بادنجان                      یك كیلو
فلفل سبز                      به تعداد بادنجان ها
گوجه فرنگی سفت          3 عدد
گوشت چرخ كرده           700 گرم
پیاز بزرگ سفید             یك عدد
فلفل قرمز                   یك چهارم قاشق چایخوری
سیر تازه                    یك حبه
رب گوجه فرنگی         3 قاشق سوپخوری
آب گوشت                 3 پیمانه
كره                         50 گرم
روغن برای سرخ كردن بادنجان    به میزان لازم
نمك   به میزان لازم

زمان آماده سازی: 30 دقیقه
زمان پخت: یك ساعت
سطح دشواری: آسان
مقدار سرو: برای 6- 4 نفر

طرز تهیه:
ابتدا بادنجان ها را تمیز شسته و بعد به صورت راه راه پوست كنده و نمك بزنید و داخل آبكش قرار دهید تا آب تلخ بادنجان خارج شود. مجددا با آب سرد بشویید و خشك كرده، داخل روغن سرخ كنید. سپس كنار گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود. فلفل سبزها را روی گاز یا داخل فر خیلی كم كبابی كنید تا كمی نرم شوند. از طول برش داده و دان ههای آن را خارج كنید.

برای تهیه مایع گوشتی:
پیازها را ریز خرد كرده داخل كره تفت دهید تا پیاز سبك و شفاف شود و بعد گوشت چرخ كرده را اضافه كرده سرخ كنید تا رنگ گوشت قهوه ای شود. سیر رنده كرده همراه با رب را به مایع اضافه كنید و حدود 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا رب سرخ شود.
سپس آب گوشت را اضافه كرده و ادوی هها را نیز بیافزایید. حرارت را زیاد كنید تا مایع به جوش بیاید. سپس حرارت را كم كنید و اجازه دهید تا سس حدود 30 تا 45 دقیقه پخته و غلیظ شود. بادنجان های سرخ شده را از طول برش دهید تا فضایی ایجاد شود برای پر كردن سس، یك قاشق سوپخوری بسته به اندازه بادنجان از سس داخل شكم بادنجان ریخته سپس فلفل سبز را داخلش قرار دهید. گوجه فرنگی ها را برش زده دانه های آن را خارج كرده و داخل شكم فلفل بگذارید.

توصیه و نكات كارشناس سفره ایرانی:
جایگزین های احتمالی: به جای گوشت می توان از سویا استفاده كرد.
سر بادنجان ها جدا نكنید.
برای اینكه كره هنگام سرخ كردن نسوزد مقداری روغن مایع به آن اضافه كنید.
می توان برای تزئین از هویج پخته در كنار غذا استفاده كرد.
در كشور تركیه از نوعی پودر فلفل به نام فلفل بی بر استفاده می كنند.


نقل از :سفره ایرانی

کد: 580 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۴ دي بازدید: 10735 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
5 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
6 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
7 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
8 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
10 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از این خوشمزه تابستانی غافل نشوید سرطان در دنیا روز به روز به طور پیوسته در بین انوا...

  خوراندن غذای سفره به کودک زیر یک سال، زمینه ساز بروز آلرژی است اغلب شکایت والدین از سرماخوردگی‌های طولانی مدت کود...

  احساس گناه پس از پرخوری پایگاه خبری لقمه: پرخوری کردن و پاک سازی بعد از آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت