به گزارش لقمه، از سازمان شیلات ایران، دهیار حاجیان افزود: سال گذشته از مزارع پرورشی این استان هفت هزار تن میگوی پرورشی برداشت شده بود. وی اظهار داشت: استقبال خوب پرورش دهندگان، افزایش قیمت جهانی میگو، مناسب بودن شرایط آب و هوایی و نظارت بر استخرهای میگو از دلایل افزایش برداشت این محصول است. حاجیان با بیان این که، امسال 700 میلیون لارو میگو در سه هزار هکتار مزرعه ذخیره سازی شده است گفت: نوع میگوی ذخیره شده در این مزارع وانامی است که علاوه بر مقاومت به بیماری از نظر طعم و مزه نیز دارای کیفیت بالایی است. مدیر کل شیلات بوشهر اضافه کرد: بیش از 80 درصد میگوهای تولیدی استان در 15 کارخانه فرآوری می شود و سپس به کشورهای اروپایی و آسیایی صادر می شود. وی گفت: کشورهای تایلند، فیلیپین، اکوادور و مالزی عمده ترین مصرف کنندگان میگوی ایران هستند. بازگشت به صفحه نخست