حل چالش های بخش کشاورزی در گرو توسعه پژوهش و فناوری تقاضا محور و کاربردی


وزیر جهاد کشاورزی در پیامی به مناسبت فرارسیدن هفته پژوهش و فناوری بر ضرورت تولید فکر و اندیشه و حل مسائل و چالش های حوزه کشاورزی از طریق پژوهش و فناوری تقاضا محور و کاربردی تاکید کرد.

به گزارش لقمه، در این پیام محمود حجتی به مناسبت هفته پزوهش و فناوری آمده است؛ اندیشه و تدبر در آیات آسمانی قرآن مجید درباره تفکر، اندیشیدن کشف حقایق و شناخت پدیده ها و ورود به دنیای پر رمز و راز جهان خلقت، ما را به سمت پژوهش رهنمون می کند.

پژوهش فعالیت منظم و منطقی و سیستماتیک برای دستیابی به دانش نو، درک و حل مسائل و تصمیم گیری های صحیح است؛ اساس پژوهش با منطق و استدلال است و چنانچه پژوهش تقاضا محور و کاربردی باشد، در اجرای بهتر امور اثر گذاری شگرفی خواهد داشت.

بنا بر این لازمه تحول و پیشرفت و توسعه، پژوهش و فناوری است، پژوهش و فناوری قطب اساسی در جهان امروز به شمار می رود؛ اینکه با واژه هایی چون توسعه یافتگی و توسعه نیافتگی روبرو هستیم، ناشی از همین مساله است.

واقعیت این است که مردم کشورهای توسعه یافته از رفاه بیشتری برخوردارند و این امر تنها با کمک پژوهش میسر می شود و بسیاری از دستاوردهای بشری مدیون پژوهش منطقی و روش علمی است.

بنابراین تولید فکر و اندیشه در حوزه کشاورزی و حل مسائل و چالش های عدیده ای که بخش با آن مواجه است، جز از طریق پژوهش و فناوری قابل حل نیست، کمک به توسعه و پیشرفت بخش کشاورزی، زمینه علمی می خواهد.

پژوهش و فناوری، تمدن ساز و فرهنگ ساز هستند؛ به همان اندازه که به پژوهش بپردازیم، به سمت تمدن و تعالی و پیشرفت حرکت خواهیم کرد، بنابراین تنها راه کارهای برون رفت از چالش ها و مشکلات کنونی در گرو توجه به پژوهش و فناوری است.

اینجانب ضمن عرض تبریک و تهنیت به همه اندیشمندان و پژوهشگران به مناسبت هفته پژوهش و فناوری توفیق روز افزون کلیه صاحبان فکر و اندیشه را در مسیر اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیشرفت و توسعه کشاورزی از خداوند منان خواستارم. 
 



بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :ایرنا

کد: 5872 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر بازدید: 1846 ساعت: 3:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان ۱۴۰۳ جمعه ۲۴ اسفند
3 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
6 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
7 جزئیات تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
8 اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
9 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
10 برنامه‌ریزی درست و تسهیلات مناسب چالش مکانیزاسیون بخش کشاورزی ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
11 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  واقعیت‌هایی تلخ در مورد چای شیرین درست است که چای شیرین در وعده صبحانه مزه خوب و دلچ...

  آب میوه تازه یا آب میوه بسته بندی شده؟! هر فردی می داند که میوه ها و سبزیجات، عناصر ضروری ...

  درمان کردن سرفه با پرتقال این روش به وسیله بسیاری از افراد آزمایش شده و یکی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

علائم کم خونی چیست؟ کم خونی مشکلی است که بین خانم ها شایع است و آمار آن در زنانی که فعالیت بیشتری دارند، بالاست. اما علایم کم خونی چیست و چگونه می توان فهمید که دچار کمبود آهن شده ایم. فرشته همیشه از خستگی زیاد گلایه داشت.
نسخـه های طبیعی برای چاق‌ها اگر در گروه افرادی هستید كه شیوه‌های مختلف را برای درمان چاقی و اضافه وزن خود تجربه كرده و نتوانسته‌اید به وزن ایده‌آل خود نزدیك شوید، توصیه می‌كنیم با اجرای توصیه درمانگران شیوه‌های طبیعی درمان در سراسر جهان برای كاهش و تثبیت وزن خود اقدام كنید.
انواع آرد برای تهیه غذاها+ دستور پخت غذا وقتی می‌گوییم آرد، شاید فکر کنید آرد، آرد است دیگر؛ چه فرقی می‌کند! اما باید بدانید آردها با وجود ظاهر مشابه هم، بسیار متفاوت‌تر از آن هستند که شاید باورتان نشود.
هفت دلیل واجب برای خوردن تخم مرغ سر صبح در این مبحث به هفت دلیل واجب برای خوردن تخم مرغ به عنوان صبحانه می پردازیم.