مواد لازم • یک پیمانه بلغور • یک قاشق چایخوری نمک • یک پیمانه آب داغ • 4 عدد پیازچه خرد شده • نصف پیمانه برگ های تازه جعفری • نصف پیمانه برگ های تازه نعنا • 1/3 پیمانه کشمش طلایی • یک پیمانه دانه انار • دو قاشق غذاخوری آب لیموترش • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون • فلفل سیاه طرز تهیه 1. در یک کاسه متوسط، بلغور و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. روی آنها آب داغ بریزید و در کاسه را بگذارید تا 30 دقیقه بمانند. 2. پیازچه، جعفری، نعنا، کشمش، دانه انار، آب لیموترش، روغن زیتون و نمک و فلفل اضافه کنید و سرو کنید. بازگشت به صفحه نخست