ارزآوری 68 میلیون دلاری صادرات تخم‌مرغ/ افزایش نسبی قیمت


مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ تخم‌گذار گفت: تولید تخم‌مرغ طی 9 ماهه امسال روند طبیعی داشت و با توجه به اقدامات صورت گرفته 45 هزار تن تخم‌مرغ به ارزش حدود 68 میلیون دلار به کشورهای مختلف صادر شده است.

به گزارش لقمه، هدایت اصغری اظهار کرد:‌ روند تولید تخم‌مرغ به صورت طبیعی ادامه دارد؛ به گونه‌ای که طی 9 ماهه امسال حدود 10 هزار تن تخم‌مرغ مازاد وجود داشت و به نظر می‌رسد باتوجه به بهبود تولید و تعدیل نسبی قیمت خوراک مرغ، مرغداران می‌توانند به تعهدات خود عمل کنند.

وی افزود: با توجه به اقدامات انجام شده از ابتدای امسال تاکنون حدود 45 هزار تن تخم‌مرغ به حدود 10 کشور متقاضی صادر شده است که با توجه به قیمت حدود 1.7 تا 1.9 دلاری هر کیلوگرم تخم‌مرغ، حدود 68 میلیون دلار ارزآوری برای کشور داشته است.

افزایش نسبی قیمت تخم‌مرغ

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ تخم‌گذار ادامه داد: به نظر می‌رسد با توجه به وضعیت تولید و صادرات تخم‌مرغ در ماه‌های باقیمانده امسال حدود 30 هزار تن دیگر نیز به کشورهای متقاضی صادر شود.

به گفته اصغری بازارهای جدیدی برای صادرات تخم‌مرغ اضافه نشده‌اند اما صادرات این محصول پروتئینی همچنان به کشورهایی مانند عراق، افغانستان، تاجیکستان، گرجستان، کویت، ‌امارات و ... انجام می‌شود.

وی با اشاره به افزایش نسبی قیمت خرید تخم‌مرغ از در مرغداری اظهار کرد: قیمت تخم‌مرغ علیرغم افزایش نسبی و رسیدن به کیلویی 3800 تومان در مرغداری همچنان با قیمت واقعی خود فاصله زیادی دارد چراکه براساس قیمت تعیین شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی، قیمت منطقی برای خرید هر کیلوگرم تخم‌مرغ در مرغداری حدود 4400 تومان است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5904 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۳۰ آذر بازدید: 2136 ساعت: 8:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افت چشمگیر قیمت تخم مرغ درب مرغداری/ قیمت جدید هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده اعلام شد ۱۴۰۴ شنبه ۱۲ بهمن
2 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
3 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
4 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
7 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
8 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
9 اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
10 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
11 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای کاهش استرس چه بخوریم؟ تقریبا همه ما می دانیم نوع تغذیه روی سلامت روحی ان...

  آشنایی با غذاهایی که شکم را چاق‌تر می‌کنند برخی از غذا‌ها هستند که به صورت چربی یک راست در شک...

  شیر فقط برای استخوان نیست علاوه بر مزایایی كه شیر و لبنیات برای سلامت استخوا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ پایگاه خبری لقمه: بسیاری از اینفلوئنسرهای غذایی، مسابقات عجیب پرخوری، چالش خوردن حجم زیادی از غذا یا نقد رستوران‌های متنوع در یک روز را اجرا می‌کنند. اما آیا کسی به تبعات روانی و جسمی این‌گونه رفتارها برای مخاطبان نوجوان و جوان فکر کرده است؟
با خوردن به جنگ چربی ها بروید اگر قصد دارید چند كیلویی لاغر شوید و در عین حال نمی‌خواهید تن به رژیم‌های سخت غذایی بدهید، این مقاله را مطالعه كنید. محققان و متخصصان تغذیه برای پاسخگویی به افرادی كه قصد لاغر شدن دارند مواد غذایی را معرفی كرده‌اند كه می تواند چربی‌های بدن را بسوزاند.
کنترل تغذیه نوجوانان نوجوانی دوره‌ رشد است. برای همین تغذیه در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است. بدن نوجوانان برای رشد کافی نباید با کمبود مواجه شود. اما در این سن تقریباً همه چیز پیچیده می‌شود حتی تغذیه.
خوراکی هایی که زنان را سرد می کند مزاج زنان سردتر از مردان است و برای حفظ سلامتی خود باید ....