مواد لازم • 220 گرم بیسکویت شکلاتی • 80 گرم کره آب شده • 3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین • 80 میلی لیتر آب پرتقال • 400 گرم پنیر خامه ای • 150 گرم شکر • 350 گرم خامه ی فرم گرفته مواد لازم برای رویه • 50 گرم شکر • 3 قاشق چایخوری پودر آگارآگار • یک پیمانه آب • 400 گرم انار دانه شده • ¼ پیمانه آب پرتقال • یک قطره رنگ خوراکی طرز تهیه 1. بیسکویت شکلاتی پودر شده را با کره ی ذوب شده مخلوط کنید و داخل قالب کمربندی مربع یا گرد 23 سانتی متری پرس کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. 2. پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بریزید و کنار بگذارید تا اسفنجی شود سپس روی بخار آب قرار دهید تا شفاف شود. 3. پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا با شکر مخلوط شود. ژلاتین حل شده خنک را اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط کنید. خامه فرم گرفته را اضافه کنید، با لیسک به حالت دورانی هم بزنید و روی بیسکویت پرس شده بریزید. 4. در آخر مواد رویه را روی آن بریزید و صاف کنید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید . 5. برای تهیه مواد رویه، شکر ، آگار آگار و آب سرد را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و به جوش آید. سپس دانه های انار و آب پرتقال را اضافه کنید و دو دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. 6. در صورت نیاز ، یک قطره رنگ خوراکی قرمز به مواد رویه اضافه کنید.