امسال اولویت بسیج تغذیه، بر کاهش مصرف نمک و روغن است


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اولویت امسال هفته بسیج تغذیه را تاکید بر کاهش مصرف نمک و روغن ذکر کرد.

به گزارش لقمه، محسن مقدمی اظهار داشت: با توجه به روند رو به گسترش بیماری‌های قلبی عروقی، سکته مغزی، سرطان و ...، بهبود شیوه زندگی و اصلاح الگوی مصرف غذایی با هدف کاهش عوامل خطر تغذیه‌ای با تأکید بر کاهش مصرف قند، نمک و چربی در اولویت قرار دارد.

وی اضافه کرد: برنامه بسیج آموزش همگانی تغذیه در قالب برنامه ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه‌ای جامعه در برنامه پنج ساله پنجم، هر ساله به مدت یک هفته در حوزه معاونت بهداشتی اجرا می‌شود و هفته بسیج آموزشی همگانی تغذیه در سال جاری با عنوان کاهش مصرف نمک و روغن از 14 تا 21 دی ماه جاری برگزار می‌شود.

مقدمی بیان کرد: با برنامه‌ریزی به عمل آمده تمام سازمان و ارگان‌های موثر در ارتقای سواد و دانش تغذیه‌ای از جمله اداره آموزش و پرورش، معاونت امور فرهنگی شهرداری شیراز، سازمان صدا و سیما و سایر رسانه‌ها، کارخانجات تولیدکننده مواد غذایی از جمله پگاه و ... ، ادارات و سازمان‌های دولتی و غیردولتی در اصلاح الگوی غذایی مخاطب خود با معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز همکاری می‌کنند.

وی گفت: با توجه به اهمیت موضوع‌های مختلف، هرکدام از روزهای هفته بسیج آموزش همگانی تغذیه با نام ویژه‌ای نامگذاری شده است که روزهای اول تا هفتم به ترتیب، صنعت و کاهش مصرف نمک و روغن در غذاهای فرآوری شده، تغذیه و پیشگیری از فشار خون، ذائقه‌سازی در کودکان برای شکل‌گیری عادت غذایی صحیح، دانش‌آموزان سالم و میان‌وعده‌های سالم، انتخاب و مصرف صحیح روغن، انتخاب و مصرف صحیح نمک و سلامت و تغذیه در خارج از منزل را شامل می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

کد: 5982 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ دي بازدید: 2006 ساعت: 12:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اجرای طرح ارتقای بهره وری محصولات راهبردی کشاورزی ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
2 بسیج به دنبال افزایش تولید ۵ محصول اساسی و امنیت غذایی /تاکید نماینده مجلس بر ضرورت کاهش واردات محصولات کشاورزی ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
3 اتفاقاتی مانند صف مرغ به ریشه اعتماد و انسجام مردم تیشه می‌زند/مطالبه گری امید بخش است ۱۴۰۰ جمعه ۱۳ فروردين
4 کشت زعفران برای نخستین بار در ایلام ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ خرداد
5 آغاز برنامه بسیج ملی تغذیه از 29 آذر در خوزستان وسراسر کشور ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۲ آذر
6 راهکارهای کاهش مصرف نمک در هنگام پخت ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ دي
7 بازنگری در استاندارد نان/ تبلیغ غذاهای پرنمک، چرب و شیرین ممنوع! ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ دي
8 مصرف قلیان نسبت به 7 سال گذشته دو برابر شده است ۱۳۹۲ چهارشنبه ۶ آذر
9 باز کردن روزه با آب سرد ممکن است منجر به مرگ شود ۱۳۹۲ پنج شنبه ۳ مرداد
10 مصرف میوه و سبزی هنگام افطار و سحر، تشنگی را کاهش می‌دهد ۱۳۹۲ جمعه ۲۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قوانین طلایی برای غذا خوردن این هفت قانون طلایی، قوانینی است که همه متخصصان تغ...

  سالم‌ترین مخلفات برای ساندویچ می خواهید یک ساندویچ خوشمزه درست کنید؟ می توانید چ...

  ممنوعیت فروش بستنی و آب میوه در خیابان ممنوع شدن فروش بستنی و آب میوه در حاشیه خیابانها، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اگر هنوز از چاقی شکمی رنج می برید... اغلب افرادی که به انواع رژیم های غذایی برای کاهش وزن رو آورده اند، اذعان دارند که حذف چربی شکم بسیار دشوار است.
جلوگیری از سرطان روده بزرگ با رژیم ماهی خواری بر اساس مطالعات اخیر نشان داده شده است که حذف گوشت قرمز و استفاده از رژیم غذایی گیاهی که شامل ماهی است عامل اصلی برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ است.
برای لاغری بیش از حد چه بخوریم؟ لاغر و استخوانی هستید؟ خسته‌اید از بس به دنبال لباس‌هایی گشته‌اید که کمی چاق‌تر نشان‌تان بدهند؟ لباس‌هایی که دوست دارید، در تن‌تان زار می‌زنند؟ به انواع و اقسام توصیه‌های چاقی که هر کدام از اقوام و فامیل تجویز کرده‌اند، عمل کرده‌اید اما بی‌فایده بوده؟
تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.