مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خبر داد:
بازنگری در استاندارد نان/ تبلیغ غذاهای پرنمک، چرب و شیرین ممنوع!


مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در نشست خبری بسیج ملی کاهش مصرف نمک گفت: یکی از عوامل مهم ابتلا به سرطان معده و پوکی استخوان مصرف نمک است.

به گزارش لقمه، دکتر زهرا عبدالهی در نشست خبری بسیج ملی کاهش مصرف نمک، هدف از بسیج ملی کاهش مصرف نمک را اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در جهت تغییر الگوی مصرف مواد و سبد غذایی عنوان کرد و گفت: این برنامه از ششم دی‌ تا 15 بهمن ماه در سراسر کشور به اجرا گذاشته می‌شود.

عبداللهی با تاکید بر ضرورت عادت دادن کودکان به مصرف غذای کم نمک افزود: چنانچه در غذای کودک نمک باشد یا همراه غذا نمک داده شود، باعث می‌شود تا ذائقه کودک به نمک عادت کند و در نهایت در بزرگسالی به دنبال غذاهای پرنمک برود. مصرف سوسیس، پنیر پیتزا و زیتون که به تنهایی دارای نمک هستند به نوعی مصرف پنهان نمک است.

وی در ادامه با اشاره به این که افراد 15 تا 64 ساله کشور فشار خون دارند، گفت: از هر 10 نفر شهروند 45 تا 65 ساله 3 نفر فشار خون بالا دارند و یکی از عوامل مهم ابتلا به سرطان معده و پوکی استخوان را مصرف نمک بیان کرد.

عبداللهی همچنین از بازنگری دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم در مدارس خبر داد و گفت: بر اساس این دستورالعمل باید غذاهایی در بوفه مدارس توزیع شود که حاوی نمک، شکر و چربی کمی باشند.

وی همچنین در ادامه، از بازنگری در استاندارد میزان نمک و شکر در انواع نان، پنیر، رب گوجه و سس در مرحله ابلاغ است گفت: این آیین‌نامه در مرحله ابلاغ است و هنوز اجرایی نشده، و بر اساس این آییننامه میزان نمک مجاز در این مواد غذایی باید کاهش یابد.

تبلیغ غذاهای پرنمک، شیرین و چرب ممنوع!

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه با اشاره بر ضرورت عدم تبلیغات غذاهای پرنمک، شیرین و چرب گفت: آیین‌نامه منع تبلیغات غذاهای پرنمک، شیرین و چرب در سطح بین‌المللی آماده شده است که در این آیین نامه تبلیغات مواد غذایی حاوی این سه ماده ممنوع اعلام شده است.

بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، عبداللهی در پایان، بر ضرورت عدم استفاده از نمک دریا به دلیل ناکافی بودن میزان ید و وجود سرب و کادمیوم در این نمک، تاکید کرد و گفت: متاسفانه این نوع نمک در رسانه ها تبلیغ و در برنامه های آشپزی از آن استفاده می شود و این در حالی است که این نمک هیچ مجوز بهداشتی ندارد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7761 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ دي بازدید: 1945 ساعت: 8:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
2 عملکرد دولت سیزدهم در سرمایه گذاری ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ شهريور
3 مهم‌ترین اولویت‌های اقتصادی دولت سیزدهم چیست؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۱ تير
4 کلیپ یخچال گرمابخش محصول انحصار است/لیلا حاتمی و نعمت الله فاقد خلاقیت ۱۴۰۰ جمعه ۳۱ ارديبهشت
5 افشای فعالیت های پشت پرده برند بزرگ تجاری غرب در محرمانه کولا از شبکه سحر ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
6 چرا ب آ از جشن عکاسان سینما حمایت کرد/حس خوب در کنار برندینگ ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ مرداد
7 «تبلیغات» عامل شکل‌دهی عادات غذایی ناسالم/ تبلیغات اغواگرانه روغن در تلویزیون ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
8 آیا «تبلیغات مشروبات الکلی» بازی ایران و یونان را لغو کرد؟ ۱۳۹۷ شنبه ۵ خرداد
9 حجت نظری: مردم تهران شهرشان را در صفحات مجازی تبلیغ کنند ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
10 آیا نوشیدنی های لاغری تاثیری در کاهش وزن دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
11 چه موقع می‌توان با داستان سرایی مشتری جذب کرد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اختلالات خوردن کدامند پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته‌ای از اختلال...

  مهمترین عامل شیوع سرطان‌ یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس سبک زندگی و به ...

  کنسروهای ممنوعه! خبر نگران‌کننده استفاده از گوشت دلفین‌های مرده و ف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت