۹۰درصد میگوی کشور را خارجی‌ها خوردند/ ۵ سال یارانه صادرات میگو پرداخت نشد


رئیس اتحادیه شرکت‌های تعاونی آبزیان کشور با اشاره به صدور بیش از ۹۰ درصد میگوی پرورشی کشور در سال جاری گفت: از ۱۱هزار تن تولید میگو در سال جاری بیش از ۹۰ درصد آن صادر شده است.

به گزارش لقمه، ارسلان قاسمی با اشاره به اینکه به اهداف خود در حوزه تولید دست نیافته‌ایم گفت: تولیدات صادرات گرا باید مورد حمایت دولت قرار گیرد.

وی ادامه داد: در پایان برنامه چهارم باید به تولید 30 هزار تنی می‌رسیدیم و در حال حاضر در سال سوم برنامه پنجم 11 هزار تن تولید داشته ایم و این موضوع به معنی این است که الان 60 درصد از هدف برنامه چهارم عقب هستیم، اما شرایط و ظرفیت برای افزایش تولید وجود دارد.

قاسمی تاکید کرد: نبود نقدینگی در صنعت میگو از چالش های مهم تولید کنندگان و فعالان این حوزه است که تقریبا از بدو فعالیت این صنعت در ایران گریبانگیر تولیدکنندگان آن بوده است .

این فعال تعاونی‌ها تاکید کرد: رشد روز افزون مصرف میگو در جهان بازار بسیاری خوبی برای این محصول ایجاد کرده و قیمت خوب و تقاضای زیاد، آن را به یک محصول مهم صادراتی تبدیل کرده است.

وی در بیان مشکلات این بخش تاکید کرد: یارانه صادراتی که مربوط به سال‌های 87 تا 89 است، به تولیدکننده پرداخت نشد و با یک مصوبه این موضوع لغو شد.

وی اظهار کرد: هنگامی که قیمت دلار کمتر از هزار تومان بود، قیمت میگو ثابت بود. اما اکنون با دلار نزدیک به 3 هزار تومان قیمت آن چنان تغییری نکرده است، اما تولیدکننده از این سود محروم است، تا بتواند با افزایش تولید سرانه مصرف را بالا ببرد.

قاسمی با تاکید بر اینکه سرانه مصرف میگو در کشور نسبت به سایر خوراکی‌ها پایین است گفت: در زمینه مصرف میگو فقر محسوسی مشاهده می‌شود.از آنجایی که قیمت میگو بالا است، در سبد مصرف خانوار جای ندارد، هر کیلوگرم میگو در بازار داخلی بسته به اندازه میگو از 6500 تا 30 هزار تومان فروخته می‌شود.اما متاسفانه مصرف این خوراک که قیمتی ارزان تر از گوشت دارد فرهنگ سازی نشده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 6046 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي بازدید: 2565 ساعت: 6:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
2 طرز تهیه ساندویچ میگو ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
3 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
4 صید میگو در هرمزگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
5 هشدار درباره شیوع آنفلوانزای پرندگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
6 افزایش 31 درصدی صید میگو در بوشهر ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
7 افزایش بیش از 47 درصدی صید میگو در بوشهر ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
8 ساماندهی صادرات صیفی و لبنیات ایران به روسیه ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
9 با آب آرتیشو کبد خود را پاکسازی کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
10 صید میگوی صورتی در شمال غرب خلیج‌فارس ممنوع شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
11 طرزتهیه پیاز سوخاری حلقه ای ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عواقب تغذیه نامناسب در دوران بارداری لازم است به مادران آگاهی داده شود که در دوران بارد...

  خواص خوردن ژله یکی از محبوبترین دسرها ژله است که با طعم و رنگ‌های...

  دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی پایگاه خبری لقمه: چندین محرک برای گرسنگی وجود دارن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میگرن و دانستنی هایی درباره آن یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس مردی که در دهه ۵۰ به خاطر خانواده پر جمعیتش تیتر یک روزنامه‌های کشور شد.دو گوسفند، ۵۰ کیلو برنج، ۲۰ کیلو آرد، هفت کیلو حبوبات، چهار کیلو روغن، یک کیلو چای و ۱۰ کیلو قند و شکر مصرف روزانه خانه آن‌ها بود.
چرا نباید مرغ را قبل از پختن شست کارشناسان تغذیه و سلامت نسبت به شست و شوی گوشت مرغ پیش از پختن آن هشدار دادند.
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.