صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
>
آموزش مرحله به مرحله لواشک کیوی
آموزش مرحله به مرحله لواشک کیوی
لواشك همان عصاره گرفته شده ی میوهها است که مورد علاقه همه افراد به ویژه بچهها می باشد.
لقمه:
متخصصان تغذیه به آن اكستراكت میگویند و با خشك كردن به دست میآید. لواشک را می توانید از میوه های مختلف می توانید درست کنید و همین طور هم می توانید چند میوه را با هم مخلوط کرده و درست کنید. چون لواشك نوعی عصاره تغلیظ شده میوههاست، خواص آن را باید با توجه به میوه اولیه شناخت.
مواد لازم:
کیوی ۱کیلو
نمک مقداری
طرز تهیه:
۱.کیوی ها را بعد از اینکه پوست کردیم خرد می کنیم و با نمک مخلوط و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.(آب اضافه نمیکنیم چون خود کیوی ها آب می اندازند).
۲.هر چند وقتی هم می زنیم و با پشت قاشق فشار می دهیم تا له شوند.
۳.بعد از اینکه آبش تبخیر شد از روی حرارت برمی داریم و دوباره یک مقدار با گوشت کوب کیوی ها را له می کنیم تا مایه یکدست شود.
۴.حالا کف سینی رو با یک لایه نایلون می پوشانیم و مایه رو به طور یکنواخت روش پهن می کنیم.
۵.بعد سینی رو می گذاریم روی بخاری تا لواشک خشک شود بعد هم با قیچی به شکل دلخواه مان برش می زنیم.
نکته:
۱.حتما از سینی استیل استفاده کنید چون گرما رو بهتر به خودش می گیرد.
۲.می توانید نمک رو هم حذف کنید ولی با نمک طعمش خیلی بهتر می شود.
نقل از :آشپزی شیرین
کد:
605
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۱ دي
بازدید:
18404
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
2
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
3
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4
بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
5
لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6
رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7
۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها
۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
8
چرا دندان عقل داریم؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
9
افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
10
ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمکهای غذایی به مردم غزه
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
11
اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد
۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
نظرات
راحله
سلام اتفاقا امروز مراسمی بودم کیوی جز میوه های پذیرایی بود و خانمی بدون توجه به شستن صحیح آن به همه سفارش کرد با پوست میل کنند.ازمطلب شما زیاد بهره بردم ممنون
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
اینفوگرافیک / مواد غذایی مضر برای سلامت رودهها
پایگاه خبری لقمه: در این اینفوگرافیک به هفت ماده غ...
نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذایی مبتلایان به فنیل کتونوری
پایگاه خبری لقمه: نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذا...
6 غذایی که کلسترول خون را افزایش میدهند
آیا رژیم غذایی شما برای سلامت قلب مناسب است؟ حتی ا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
سوزاندن چربی در زندگی کارمندی
سوزاندن چربیهای بدن فقط از طریق ورزش امکان پذیر است و باید میزان دریافتی و مصرفی با هم هماهنگ باشد.
رژیم غذایی ویژه دوران بارداری
شرایط بدنی و وضعیت تغذیه ای مادر در دوران قبل و در حین بارداری می تواند بسیار مهم باشد و در انتها به یک بارداری خوب منجر شود، که یکی از تصمیم های صحیح این است که خانم ها در قبل از بارداری وضعیت بدنی خود را اصلاح کنند.
چرا باید شام را زودتر خورد؟
اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که اخبار مربوط به سلامت و تناسب اندام را پیگیری میکنند، حتما تاکنون بارها از پزشکان و متخصصان تغذیه شنیده اید که باید شام را پیش از ساعت 7 شب خورد.
مخربترین شیوههای كاهش وزن
پای صحبت بسیاری از افراد كه مینشینیم، بر این باور هستند كه بهترین رژیم غذایی ممكن را در پیش گرفتهاند و توانستهاند به زعم خودشان معجزهای را بیافرینند زیرا در طول یك هفته چند كیلوگرم از وزنشان و چند سانتیمتر از سایز دور كمرشان را كاهش دادهاند در حالی كه به عقیده متخصصان تغذیه، این اشتباهترین باور ممكن و نادرستترین شیوهای است كه افراد در پیش میگیرند و گاهی سلامت خود را به خطر میاندازند...
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است