نداشتن انبار و سردخانه دلیل مهم ضایعات محصولات کشاورزی است


به دلیل نبود ظرفیت کافی در سردخانه‌ها و انبارهای نگهداری محصولات کشاورزی، میزان هدررفت محصول در بخش کشاورزی بالاست.

به گزارش لقمه، هومن لیاقتی، رییس پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی اظهار کرد: تقویت زیرساخت‌های فناوری و استفاده از ماشین‌آلات مناسب در کاهش حجم ضایعات موثر است که باید اعتبارات لازم برای استفاده از فناوری و ماشین‌آلات روز در بخش کشاورزی اختصاص یابد.

وی یکی از دلایل موفقیت سلف‌خرها در بازار کشاورزی ایران را برخوردار بودن این افراد از انبار، سیستم حمل و نقل و بازارهای مناسب دانست و گفت: اگر دسترسی به این امکانات در اختیار کشاورزان تقویت شود، شغل کشاورزی سوددهی بیشتری برای آن‌ها خواهد داشت و بازدهی این بخش بالا می‌رود.

به گفته‌ این کارشناس کشاورزی تعاونی‌های روستایی می‌توانند در خصوص صنایع تبدیلی و بازاررسانی، نقش موثری ایفا کنند. تعاونی‌ها می‌توانند در آموزش و ترویج، روش‌های صحیح برداشت، چگونگی نگهداری و بازاررسانی به کشاورزان کمک کنند.

لیاقتی اظهار کرد: استفاده از تکنولوژی‌های مناسب در مراحل کاشت، داشت و برداشت می‌تواند از هدررفت منابع جلوگیری کند.

وی وجود بازار مناسب را زمینه ایجاد صنایع تبدیلی دانست و گفت: اگر بازار مناسبی برای محصولات پیدا نکنیم صنایع تبدیلی بلااستفاده خواهد بود. صنایع تبدیلی باید بر اساس نیاز بازار و صادرات ایجاد شوند.

این کارشناس کشاورزی گفت: نبود صنایع تبدیلی و فرآوری باعث هدررفت محصولات و از بین رفتن منابع بخش کشاورزی می‌شود.

وی با بیان این‌که کشاورزان در انبارداری و بازاررسانی محصولات با مشکلات جدی مواجه هستند، گفت: نبود صنایع تبدیلی و بازاررسانی مطلوب بعضا باعث ایجاد مشکلاتی در صادرات شده و به مرجوع شدن برخی محصولات انجامیده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6145 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ بهمن بازدید: 2971 ساعت: 4:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
3 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
4 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
5 نیمی از محصولات کشاورزی ایران به ضایعات تبدیل می شود! ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
6 حدود دو سوم تولیدات بخش سبزی به ضایعات تبدیل می‌شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
7 آموزش نانوایان در زمینه آماده سازی خمیر امری مهم است ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
8 آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
9 خوراکی هایی که بدنتان ر ا سم زدایی می کنند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
10 فرار از اجرای طرح کاهش وزن کشتار به بهانه گرانی جوجه ۱۳۹۶ شنبه ۱۷ تير
11 کاهش ضایعات کشاورزی با فناوری نانو/راه‌اندازی آزمایشگاهی برای تصفیه آب‌های سطحی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزایش میل جنسی به روش های سنتی مهارت های زندگی یکی از کارهای مهمی است که هر فردی ...

  آیا رژیم اهالی قطب شمال را امتحان کرده اید؟ رژیم غذایی که مخصوص اهالی شمالی جهان است سبب کاهش ...

  خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید هشدار می دهد کتام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

معرفی نخستین نانوایی بشردوست در همدان پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان نخستین نانوایی بشردوست استان را معرفی کرد.
در رستوران‌های کرمانشاه چه بخوریم؟ برای اکثر ما اتفاق افتاده که وقتی به رستوران می‌رویم نمی‌دانیم کدام غذا را سفارش بدهیم و این موضوع وقتی مهم‌تر می‌شود که در سفر باشیم و در این صورت است که به دنبال بهترین و معروف‌ترین غذاها و رستوران‌های یک شهر می‌گردیم.
با خوردن به جنگ چربی ها بروید اگر قصد دارید چند كیلویی لاغر شوید و در عین حال نمی‌خواهید تن به رژیم‌های سخت غذایی بدهید، این مقاله را مطالعه كنید. محققان و متخصصان تغذیه برای پاسخگویی به افرادی كه قصد لاغر شدن دارند مواد غذایی را معرفی كرده‌اند كه می تواند چربی‌های بدن را بسوزاند.
پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین پایگاه خبری لقمه: ساختن یک اپلیکیشن پرطرفدار آرزوی بسیاری از علاقه‌مندان به دنیای آی‌تی و استارت‌آپ است. دنیایی که این روزها می‌توان درآن پیتزای موردعلاقه‌تان را با چند کلیک خودتان درست کنید.