ادویه‌ای برای تسکین علائم سرماخوردگی


فصل زمستان برای اکثر مردم با مشکلات تنفسی نظیر برونشیت که نوعی التهاب نایژه‌ها است، توام است.

به گزارش لقمه، وقتی نایژه که مسیر انتقال هوا از نای به ریه‌هاست به دلیل ابتلا به سرماخوردگی و یا آنفلوآنزا ملتهب می‌شود، بیماری برونشیت بروز می‌کند.

برونشیت مزمن اغلب ناشی از استعمال سیگار یا استنشاق موادسمی دیگر است که به حساس شدن این مجاری تنفسی منجر می‌شوند.

از جمله علائم برونشیت می‌توان به گلودرد، احتقان بینی، تنگی نفس، خستگی، آبریزش بینی و تب اشاره کرد. همچنین سرفه‌های غیرارادی که یکی از مشخصه‌های برونشیت است، واکنش بدن برای بیرون راندن مخاط تولیدشده در ریه‌هاست که برای برطرف کردن این مشکل می‌توان از یک شیوه درمانی قدیمی یعنی مصرف آویشن استفاده برد.

در طب گیاهی از برگ‌های گیاه آویشن به صورت خشک استفاده می‌شود. برگ‌های این گیاه حاوی گروهی از ترکیب‌های طبیعی همچون «کارواکرول»، «بورنئول»، «گرانیول» و «تیمول» هستند.

در طول قرن‌ها متخصصان طب گیاهی برای برطرف ساختن اختلالات تنفسی، سرفه و سایر علائم سرماخوردگی و برونشیت مصرف این گیاه را توصیه کرده‌اند. این گیاه حاوی خواص آنتی‌باکتریال و ضد میکروبی است و به همین دلیل در تسکین علائم سرماخوردگی و برونشیت تاثیر قابل ملاحظه دارد. 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6202 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۶ بهمن بازدید: 4110 ساعت: 10:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
3 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
4 راهنمای استفاده از ادویه در غذا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
5 ادویه هایی که میتوان جایگزین نمک کرد ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
6 اثرات ادویه ها برای سلامتی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
7 آنچیلادا غذای فوری مکزیکی ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
8 یک شفا بخش خانگی را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
9 کنترل قند خون و دیابت با مصرف این ادویه ها ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد
10 با این ادویه ها به جنگ سرطان بروید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
11 ارتباط دارچین با غذای چرب چیست؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  12 ماده‌ غذایی برای بالا بردن کلسترول خوب خون فیبرهای غذایی می‌توانند میزان کلسترول خوب خون را ا...

  تعریف و اثرات اختلالات خوردن پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته ای از اختلال...

  توصیه های طب سنتی برای فصل بهار به توصیه متخصصان طب سنتی، در فصل بهار از خوردن غذا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی در مورد حضور موفق در نمایشگاه های بین المللی اولین قدم برای ورود به بازارهای صادراتی و شناسایی مشتریان بین الملل، حضور در نمایشگاههای بین المللی در منطقه های شناسایی شده است.
با دمنوش‌های گیاهی به جنگ آنفلوآنزا بروید پایگاه خبری لقمه: هیچ نوشیدنی مثل یک دمنوش خوشمزه و داغ، حال آدم سرماخورده را دگرگون نمی‌کند. با دمنوش‌های گیاهی به جنگ سرماخوردگی و آنفلوآنزا و عوارض شایع زمستان بروید.
12 عادت غذایی نشاط آور در این مطلب، تعدادی از این خوراكی‌ها و برخی از عادت‌های غذایی موثر در افزایش نشاط و انرژی را به شما معرفی می‌كنیم.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»