5 روش استفاده از نعنای تازه


از نعنای تازه می‌توان برای خوش‌طعم کردن آب، بالا بردن طعم سالاد یا همچنین برای مقابله با استرس و معده درد استفاده کرد.

به گزارش لقمه، یکی از سبزیجات معطر ارزشمند و پر خاصیت همین نعنای خودمان است. می‌توانید از این سبزی تازه برای خوش‌طعم کردن آب، بالا بردن طعم سالاد یا همچنین برای مقابله با استرس و معده درد استفاده کنید.

در این مقاله چند روش استفاده‌ی از این سبزی معطر را ذکر می‌کنیم. با ما باشید.

 
ترکیبات غذایی جدید درست کنید

احتمالاً نعنای تازه یا خشک را به آش اضافه می‌کنید. توصیه می‌کنیم هویج، سیب‌زمینی، بادمجان، لوبیاها و ذرتتان را نیز از طعم مطبوع این سبزی محروم نگذارید. احتمالاً اسم تبوله‌ی جعفری یا همان سالاد لبنانی که با جعفری تهیه می‌شود را شنیده‌اید. به این سالاد مقوی‌تان نعنای تازه هم اضافه کرده و از طعم خوش لحظه‌هایتان لذت ببرید.

 
نعنای تازه برای تهیه‌ی کرپ کدو

دنبال یک غذا و طعم جدید می‌گردید که تهیه‌ی آن زیاد هم سخت نباشد؟ چند عدد کدو را له کرده، پنیر له شده‌ی فتا، خرده‌های نان تست، یک عدد تخم‌مرغ، موسیر، 2 تا 3 قاشق غذاخوری نعنای تازه‌ی خردشده، نمک و فلفل را مخلوط کرده و به صورت کرپ دربیاورید. رویشان آرد بپاشید و با کمی روغن زیتون سرخ کرده و میل کنید.

 
نعنا: برای درمان درد معده

درد معده رهایتان نمی‌کند؟ زود یک جوشانده با نعنا تهیه کنید. یک مشت نعنای تازه را در یک فنجان بریزید و آن را پر از آب جوش بکنید. اجازه دهید نعنا هم به مدت 5 تا 10 دقیقه خیس بخورند و سپس محلول را صاف کنید. کمی عسل به آن اضافه کرده و میل کنید.


با نعنا پشه‌ها را فراری دهید

اگر با این حشره‌کش‌های شیمیایی مشکل دارید و دنبال یک حشره کش طبیعی می‌گردید که به محیط‌زیست هم آسیب نزنید به سراغ نعنا بروید. اگر شب‌ها پشه نیشتان می‌زند چند پر نعنا را به دست‌هایتان بمالید و با خیال راحت بخوابید. یا اینکه می‌توانید بر گ‌های نعنا را در چند جای خانه که مورچه و پشه دارد بریزید تا از شرشان خلاص شوید.

 
برای خلاص شدن از شر مورچه‌ها

بر گ‌های نعنا را در جاهایی که مورچه جمع می‌شود بگذارید تا خیلی زود مورچه‌ها پا به فرار بگذارند. در این صورت نه آن‌ها را کشته‌اید و نه اینکه از وجودشان دچار عذاب می‌شوید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تبیان

کد: 5305 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۰ مهر بازدید: 2942 ساعت: 8:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مواد نشاسته‌ای را کاهش دهید كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

  اختلالات خوردن در قرن 21 گریبان گیر زنان باردار و ورزشکاران پایگاه خبری لقمه: وجود اختلالات خوردن احتمال نازای...

  آب انار واقعا خون را تصفیه می‌کند؟ از نظر طب سنتی، بسیاری از نوشیدنی‌ها در پاکسازی خو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

موز به روایت ناصرالدین شاه به قلم حدادعادل میوه بانن که چیز خوبی است مثل کدوی کوچک تازه دراز، اما رنگ پوستش که زرد شد آن وقت می‌رسد و خوردنی است...
چند نکته کاربردی برای سفید کردن دندان ها یک لبخند زیبا قبل از هر فاکتور دیگری توجه اطرافیان ما را بویژه در اولین ارتباط، جلب می کند و شاید نخستین عامل ظاهری است که بواسطه آن، مورد قضاوت دیگران قرار می گیریم. داشتن دندان های خراب، زرد و معیوب می تواند تاثیر نامطلوب بر زندگی و حتی حرفه افراد داشته باشد که این امر در زنان بیشتر صدق می کند.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمت‌های جدید پایگاه خبری لقمه: دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران تاکید کرد: ما خواستار افزایش قیمت رب گوجه‌فرنگی نیستیم، بلکه به دنبال واقعی‌سازی قیمت‌ها هستیم.