بازار ماهی بی سر و سامان شده است


انواع ماهیان گرم‌آبی به اندازه کافی در کشور وجود دارد اما شرایط توزیع و بازار بی سر و سامان است.

به گزارش لقمه، حسن آقازاده - مدیرعامل اتحادیه پرورش‌دهندگان ماهیان گرم‌آبی گفت: در بازار توزیع شب عید قیمت ثابتی وجود ندارد و ماهی با کیفیت توسط واسطه‌های غیر ضروری و شبکه توزیع غیر رسمی با افت کیفی مواجه می‌شود.

وی با بیان این‌که بازار ماهی گرم‌آبی دست واسطه‌های غیرضروری است که غرفه‌هایی را با کرایه‌های گزاف زیر نظر سازمان میادین میوه و تره‌بار اجاره می‌کنند، گفت: در این بازارها جنس‌های ایده‌آل با قیمت مناسب عرضه نمی‌شود و دست پرورش‌دهندگان از میادین توزیع کوتاه است.

مدیر عامل اتحادیه پرورش‌دهندگان ماهیان گرم‌آبی ادامه داد: سازمان میادین میوه و تره‌بار دغدغه مصرف‌کننده را ندارد. این سازمان می‌خواهد غرفه‌اش را اجاره دهد و سودش را ببرد؛ کاری هم به قیمت و کیفیت ندارد البته ادعای نظارت می‌کنند اما هیچ نظارت کیفی وجود ندارد.

آقازاده اظهار کرد: از دولت تقاضا داریم امکاناتی را در اختیار تولیدکنندگان قرار دهد تا ماهی را مستقیما با کیفیت و قیمت مناسب در اختیار مصرف‌کنندگان قرار دهند.

به گفته وی در حال حاضر به تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان اجحاف می‌شود زیرا از جیب مردم سودهایی به دلالان می‌رسد و دست تولیدکننده هم خالی می‌ماند.

مدیرعامل اتحادیه پرورش‌دهندگان ماهیان گرم‌آبی به بازارهای بهاره توزیع اقلام اشاره و اظهار کرد: آن‌جا هم دلال‌ها حرف اول را می‌زنند.

آقازاده با بیان این‌که بیش از 95 درصد مشکلات تولیدکنندگان ماهی گرم‌آبی مشکلات مالی نیست، سوء مدیریت در بخش‌های تولید، بازاررسانی، عرضه، فرآوری و صادرات را از مشکلاتی دانست که با تدبیر بیشتر قابل حل است.

وی به صادرات ماهی گرم‌آبی در سال جاری اشاره کرد و گفت: امسال حدود 19 هزار تن انواع ماهیان گرم‌آبی به کشورهای عراق، آسیای میانه، آذربایجان و شیخ‌نشین‌های خلیج فارس صادر شده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6343 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۸ اسفند بازدید: 1964 ساعت: 11:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
2 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
3 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
6 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
8 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
9 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
10 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
11 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کله پاچه بخوریم یا نه؟ مصرف کله پاچه به دلیل وجود حجم بالایی از تری گلیسر...

  رابطه خام‌خواری با خنگ بودن اجداد انسان! اجداد انسان تا زمانی که یاد بگیرند غذا را می‌توان ...

  درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آب کلم مناسب برای مقابله با کم‌خونی و یبوست اگر احساس خستگی زیادی می‌کنید و دچار کم خونی شده‌اید توصیه می‌کنیم به مدت سه هفته هر روز ۱ لیوان آب کلم نوش جان کنید.
نان و ته دیگ سوخته بخوریم؟ از خوردن تکه‌های غذاهای سوخته از جمله ته دیگ، نان و سیب‌زمینی سوخته امتناع کنید چون این گونه غذاها سرطان‌زا هستند.
با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.