بازار ماهی بی سر و سامان شده است


انواع ماهیان گرم‌آبی به اندازه کافی در کشور وجود دارد اما شرایط توزیع و بازار بی سر و سامان است.

به گزارش لقمه، حسن آقازاده - مدیرعامل اتحادیه پرورش‌دهندگان ماهیان گرم‌آبی گفت: در بازار توزیع شب عید قیمت ثابتی وجود ندارد و ماهی با کیفیت توسط واسطه‌های غیر ضروری و شبکه توزیع غیر رسمی با افت کیفی مواجه می‌شود.

وی با بیان این‌که بازار ماهی گرم‌آبی دست واسطه‌های غیرضروری است که غرفه‌هایی را با کرایه‌های گزاف زیر نظر سازمان میادین میوه و تره‌بار اجاره می‌کنند، گفت: در این بازارها جنس‌های ایده‌آل با قیمت مناسب عرضه نمی‌شود و دست پرورش‌دهندگان از میادین توزیع کوتاه است.

مدیر عامل اتحادیه پرورش‌دهندگان ماهیان گرم‌آبی ادامه داد: سازمان میادین میوه و تره‌بار دغدغه مصرف‌کننده را ندارد. این سازمان می‌خواهد غرفه‌اش را اجاره دهد و سودش را ببرد؛ کاری هم به قیمت و کیفیت ندارد البته ادعای نظارت می‌کنند اما هیچ نظارت کیفی وجود ندارد.

آقازاده اظهار کرد: از دولت تقاضا داریم امکاناتی را در اختیار تولیدکنندگان قرار دهد تا ماهی را مستقیما با کیفیت و قیمت مناسب در اختیار مصرف‌کنندگان قرار دهند.

به گفته وی در حال حاضر به تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان اجحاف می‌شود زیرا از جیب مردم سودهایی به دلالان می‌رسد و دست تولیدکننده هم خالی می‌ماند.

مدیرعامل اتحادیه پرورش‌دهندگان ماهیان گرم‌آبی به بازارهای بهاره توزیع اقلام اشاره و اظهار کرد: آن‌جا هم دلال‌ها حرف اول را می‌زنند.

آقازاده با بیان این‌که بیش از 95 درصد مشکلات تولیدکنندگان ماهی گرم‌آبی مشکلات مالی نیست، سوء مدیریت در بخش‌های تولید، بازاررسانی، عرضه، فرآوری و صادرات را از مشکلاتی دانست که با تدبیر بیشتر قابل حل است.

وی به صادرات ماهی گرم‌آبی در سال جاری اشاره کرد و گفت: امسال حدود 19 هزار تن انواع ماهیان گرم‌آبی به کشورهای عراق، آسیای میانه، آذربایجان و شیخ‌نشین‌های خلیج فارس صادر شده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6343 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۸ اسفند بازدید: 1854 ساعت: 11:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
3 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
6 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 احتمال سقوط قیمت دلار مگر با خواست دولت! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
8 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
10 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌...

  خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...

  رهایی از رژیم های سفت‌و‌سخت با فیبـر تابستان از راه رسیده. سفر، مهمانی، دورهمی‌های شبان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت