فراوانی گوشت مرغ برای تامین بازار شب عید


مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی از تولید حدود دو میلیون تن گوشت مرغ در سال جاری خبر داد و گفت: برای تامین گوشت مرغ شب عید نیز میزان تولید و عرضه افزایش یافته و با فراوانی تولید و عرضه گوشت مرغ مواجه هستیم.

به گزارش لقمه، همایون دارابی اظهار کرد: تولید گوشت مرغ در کشور در واحدهای تولیدی کشور روند خطی را دنبال می‌کند؛ به گونه‌ای که ماهانه به طور متوسط 90 میلیون قطعه جوجه‌ریزی صورت گرفته که در سال به بیش از یک میلیارد قطعه جوجه می‌رسد.

وی افزود: با توجه به میانگین تبدیل هر کیلوگرم دان مرغ به گوشت که در ایران به ازای هر دو کیلوگرم دان مرغ یک کیلوگرم گوشت تولید می‌شود امسال حدود دو میلیون تن گوشت مرغ تولید شد و متوسط وزن هر لاشه بیش از دو کیلو و 600 گرم بود. در حالی که استاندارد جهانی میانگین وزن هر لاشه یک 1.4 تا 1.8 کیلوگرم است.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی ادامه داد: یکی از دلایل بالا بودن وزن لاشه مرغ گوشتی در ایران بالا بودن قیمت جوجه یک روزه است چرا که مرغداران هر قدر وزن لاشه خود را بالا ببرند می‌توانند هزینه‌های خود را بیشتر جبران کنند. از سوی دیگر نیز از آنجاکه کشتارگاه‌ها که متقاضی این محصول هستند با بالا بودن وزن لاشه افت کمتری پیدا می‌کنند نیز تعیین کننده وزن لاشه مرغ گوشتی هستند.

دارابی تاکید کرد: در حال حاضر اگر تنها سن و وزن لاشه در نظر گرفته شود می‌توان متوسط وزن لاشه مرغ گوشتی در کشور را تا حدود یک کیلو و 900 گرم کاهش داد.

وی افزود: بازار مرغ گوشتی در سال جاری به دو برهه زمانی شش ماهه اول و دوم تقسیم می‌شود چراکه در شش ماهه دوم علیرغم تغییر نرخ ارز و بالا رفتن هزینه‌ها بازار کشش افزایش قیمت گوشت مرغ را نداشت و نهایتا مرغداران متضرر شده‌اند.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی گفت: براساس هزینه‌های تولید افزایش یافته در شش ماهه دوم، قیمت منطقی تمام شده برای هر کیلوگرم مرغ زنده در مرغداری 4900 تومان بود اما متوسط قیمت فروش مرغداران کیلویی 4300 تومان بود. از سوی دیگر علیرغم این که هر کیلوگرم گوشت مرغ در بازار مصرف باید حدود 7000 تومان فروخته می‌شد قیمت متوسط این محصول در بازار مصرف کیلویی 6400 تومان است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6367 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۱ اسفند بازدید: 2321 ساعت: 4:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
2 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
4 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
5 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
6 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
7 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
8 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
10 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
11 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عوامل پرخوری را بشناسید !!!! آیا تا به حال به ترفند رستوران‌دارها، فکر کرده‌اید...

  اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی پایگاه خبری لقمه: راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید...

  تاثیر مصرف تخم مرغ های غنی شده با اسید چرب امگا 3 بروی چربی ها و فشار خون پایگاه خبری لقمه: بالا بودن لیپید خصوصا بالا بودن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قصه خرمای فرانسوی و زعفران اسپانیایی و فسنجان عراقی! بسیاری از کالاهای ایرانی مانند خرما،پسته، فرش و حتی زعفران به نام کشورهای دیگر در دنیا خرید و فروش می‌شوند.
مستحبات و مکروهات غذا خوردن در این مقاله، برخی از مواردی که باید هنگام خوردن غذا رعایت شوند، اموری که ترک آنهاهنگام غذا خوردن شایسته است،حالاتی که غذا خوردن در آنها نکوهش شده،آدابی که رعایت آنها به هنگام غذا خوردن با دیگران ضروری است وآداب پایان غذا و برچیدن سفرهاز نظر احادیث و روایات اسلامی برشمرده شده است.
قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.
بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.