کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان با کنترل وزن


اعضای یک تیم پزشکی در لندن در بررسی‌های جدید خود دریافتند کنترل وزن می‌تواند زنان را تاحدودی از خطر ابتلا به سرطان تخمدان در امان نگه دارد.

به گزارش لقمه، «ریکاردو اوائوی» یکی از اعضای ارشد این تیم پزشکی گفت: در این بررسی مشخص شد چاقی خطر ابتلا به سرطان تخمدان را در زنان افزایش می‌دهد.

اوائوی با بیان اینکه این بررسی تحلیل جامعی از تمامی تحقیقات علمی جهانی در رابطه با ارتباط بین عواملی چون وزن، رژیم غذایی و ‌فعالیت جسمی با سرطان تخمدان است اظهار کرد: در این مطالعه برای اولین بار سرطان تخمدان به طور مستقیم با فاکتور سبک زندگی ارتباط داده شده است.

چربی بدن خطر ابتلا به سرطان تخمدان و سرطان‌های دیگر را به شیوه‌هایی پیچیده افزایش می‌دهد. بافت‌ چربی در بدن نه تنها محل اصلی‌ ذخیره انرژی است بلکه به لحاظ متابولیکی نیز فعال بوده و ترکیبات شبه‌هورمونی تولید می‌کند که عامل افزایش التهاب‌ در بدن هستند و در نهایت با تولید پروتئین‌های خاص بر رشد سلول‌ها تاثیر گذاشته و خطر ابتلا به برخی انواع سرطان‌ها را افزایش می‌دهند.

به گفته محققان، نتایج این بررسی به دو دلیل حائز اهمیت است. اول اینکه سرطان تخمدان به سختی شناسایی می‌شود و اغلب کشنده است و دوم اینکه حفظ کنترل وزن در حد سالم تاثیر مهم بر کاهش خطر ابتلا به این سرطان دارد.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، این پزشکان در عین حال تاکید کردند: وزن بالا تنها فاکتور خطرزا در بروز این سرطان نیست بلکه وراثت نیز عامل مهمی است که احتمال ابتلا به سرطان تخمدان را افزایش می‌دهد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6370 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۱ اسفند بازدید: 1942 ساعت: 4:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دیابت تلخ‌ترین ببماری قرن! ۱۴۰۴ شنبه ۱۸ آبان
2 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
5 بازگشت یک بیماری مسری به ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
6 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
7 موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ بهمن
8 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
9 دسترسی به انسولین در کشور رو به بهبود است ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
10 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
11 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موادغذایی تصفیه کننده خون سم زدایی، امری مهم برای بهبود عملکرد اعضای بدن است...

  چرا باید توت فرنگی بخوریم یکی از میوه های پرطرفدار بهاری توت فرنگی است که نه...

  سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی، نو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سه ماه قبل از بارداری چای سبز نخورید علت این قضیه آنتى‏ اكسیدان موجود در چاى سبز است كه فعالیت اسیدفولیك را مهار مى‏ كند.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
تغییراتی ساده برای کاهش وزن بسیاری از مردم با صرف هزینه های بسیار زیاد سعی در لاغر شدند دارند در این مطلب ما با راه هایی ساده و ارزان برای کاهش وزن آشنا می شوید.
ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی پایگاه خبری لقمه: عدم پذیرش و باور به اینکه بسته‌بندی ارزش افزوده‌ی فوق‌العاده برای محصول ایجاد می‌کند، عمدتاً به این امر به عنوان یک هزینه سربار نگاه شده و همیشه قیمت‌ها در بخش چاپ سرکوب شده است و صنعت چاپ کشور را با مشکل مواجه کرده است.