عوامل ریفلاکس و تلخی دهان چیست؟


رئیس انجمن بیمار‌ی‌های دهان گفت: اختلالات گوارشی می‌تواند موجب بروز تلخی دهان شود؛ به خصوص در کسانی که ریفلاکس دارند یعنی برگشت غذا از معده به مری و به دهان و به دلیل بازگشت اسید‌ها تلخی را حس می‌کنند.

به گزارش لقمه، مهناز صاحب‌جمعی در گفت‌وگویی اظهار داشت: گیرنده حس تلخی عمدتاً در لوله گوارش است و در دهان نیز زبان حس تلخی را نشان می‌دهد و هر عاملی که بتواند باعث تحریک یا اختلال در گیرنده حس تلخی شود می‌تواند حس ناراحت‌کننده تلخ بودن را در فرد ایجاد کند.

رئیس انجمن بیمار‌ی‌های دهان گفت: اختلالات گوارشی می‌تواند موجب بروز تلخی دهان شود؛ به خصوص در کسانی که ریفلاکس دارند یعنی برگشت غذا از معده به مری و به دهان و به دلیل بازگشت اسید‌ها تلخی را حس می‌کنند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: نارسایی یا اختلالات کبدی، افزایش صفرا، عفونت دندانی، عفونت لثه، عفونت سینوس و عفونت گلو می‌تواند باعث تحریکاتی بر روی گیرنده حس تلخی شود.

وی افزود: افرادی که سیگار می‌کشند نیز تلخی را تجربه می‌کنند.

رئیس انجمن بیمار‌ی‌های دهان گفت: مصرف بعضی از داروها، خشکی دهان و عفونت دهان نیز می‌تواند تلخی را به دنبال داشته باشد.

صاحب‌جمعی تصریح کرد: اگر افراد چند ساعت در طول هفته یا ماه دچار تلخی دهان شوند مشکل عمده‌ای نیست چرا که یا غذای چرب یا سرخ کرده میل کرده‌اند یا عفونت و مسئله گذرایی در دهان ایجاد شده و این تلخی بعد از 24 ساعت از بین می‌رود.

رئیس انجمن بیمار‌ی‌های دهان خاطرنشان کرد: تلخی دهان وضعیت اورژانس نیست ولی به هر حال باید به آن توجه کرد و اگر فرد به مدت چند روز یا چند هفته این احساس را داشت باید این مسئله را جدی بگیرد و به پزشک مراجعه کند.
 

بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :فارس

کد: 6396 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۷ اسفند بازدید: 2900 ساعت: 3:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیشرفت بیماری های کبدی با مصرف داروهای ریفلاکس معده ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
2 موادغذایی که در درمان رفلاکس معده مفید است ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
3 چه افرادی باید از خوردن انگور بپرهیزند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
4 تسکین ریفلاکس معده با رژیم غذایی گیاهخواری ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
5 درباره عفونت کلیه ها چه می دانید؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
6 مقابله با ریفلاکس به کمک گیاه زنیان ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند
7 11 دلیل رایج دل‌درد ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۸ بهمن
8 مصرف یخ در زنان یائسه ممنوع! ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي
9 توصیه‌هایی برای جلوگیری از ریفلاکس ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ دي
10 قابل توجه کسانی که ترش می کنند ۱۳۹۳ شنبه ۲۰ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین دستورالعملِ پخت ماهی/ رابطه نوع طبخ ماهی و سلامت قلب مطالعات جدیدی که در مورد تأثیر مصرف ماهی صورت گرفت...

  خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نی...

  مبارزه نارگیل با پوسیدگی دندان دانشمندان دریافتند که نارگیل می تواند با مهمترین ع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر ازدواج در چاقی زنان و مردان شاید از خواندن خبری که می‌خواهیم برایتان بگوییم خوشحال نشوید اما تحقیقات كارشناسان نشان می‌دهد که الگوی چاق شدن زنان و مردان بعد از ازدواج و طلاق متفاوت است. آنها معتقدند كه ازدواج و طلاق هر دو فاكتورهایی مضر برای اندازه دور كمر هستند چون زنان بعد از ازدواج و مردان پس از جدایی دچار چاقی و اضافه وزن می‌شوند.
برای لاغری هیچ وعده غذایی را حذف نکنید یک عضو هیات علمی اولین جشنواره و همایش تناسب اندام و بدنسازی با بیان اینکه:« برای داشتن اندامی متناسب لازم است تنوع و کفایت مواد غذایی در تمام وعده های غذایی رعایت شود.» تاکید کرد:« داشتن فعالیت فیزیکی متناسب ضمانت اجرایی برای کاهش وزن دارد.»
راهنما: برای راه اندازی تهیه غذای خانگی چه کنیم؟ پایگاه خبری لقمه: مشاغل زیادی هستند که ما آن‌ها را به درستی نمی‌شناسیم. آدم‌های زیادی هم هستند که هنوز جویای شغل مناسب هستند. مجله مهر شما را با برخی از این مشاغل آشنا می‌کند.
پوستی شگفت انگیز با غذا غذا خوردن برای ما یك عادت است؛ بر اساس علایق خودمان و عادت‌های غذایی‌‌مان سفره‌هایی را می‌گسترانیم، اما تنها در زمانی كه بخواهیم به هدفی برسیم، مثلا از وزن خود بكاهیم به طور دقیق به آنچه می‌خوریم نظارت می‌كنیم. اکنون می‌خواهیم به شما بگوییم چه مواد غذایی را چگونه مصرف كنید تا پوستی جوان، شاداب و سالم داشته باشید.