به گزارش لقمه،کارشناسان تحولی حیرت انگیز در آبمیوه ایجاد کردهاند که سبب راحتی وجدان مصرف کننده در نوشیدن آبمیوه بدون نگرانی راجع به قند موجود در آن میشود.
گفتنی است یک تولید کننده آبمیوه در نظر دارد که از عصاره گلها آبمیوه تولید نماید. بررسیها نشان میدهند، این آبمیوه 100 درصد گیاهی سبب کاهش جذب قند توسط بدن و حفظ سلامت افراد میشود. بسیاری از افراد با وجود آگاهی از فواید آبمیوههای مختلف مانند آب پرتقال، آب آلبالو و سایر میوهها به دلیل وجود قند موجود در آنها از خوردن این آبمیوهها اجتناب میکنند و سلامت آنها در معرض خطر قرار میگیرد. آبمیوه تولیدی این شرکت صنعتی که از عصاره گل به دست میآید خاصیتی ضد دیابتی دارد و در عین حال از طعم مطلوبی برخوردار است از جمله گلهای گیاهان مورد استفاده در این نوشیدنی منحصر به فرد، گل سیب، انار و انگور است کارشناسان سازنده این آبمیوه ادعا کردهاند که حتی بیماران دیابتی میتوانند با خاطری آسوده از این آبمیوه طبیعی استفاده کنند و با مشکل افزایش ناگهانی قند خون مواجه نشوند. بازگشت به صفحه نخست