مواد لازم:
• 1 قاشق چایخوری زیره
• 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
• نیم قاشق چایخوری فلفل کاین
• یک سوم فنجان سس سویا
• ربع فنجان شیر نارگیل
• 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
• 4 قاشق غذاخوری روغن کنجد
• 450 گرم سینه مرغ بدون استخوان
• 2 عدد فلفل دلمه ای قرمز متوسط
• 1 عدد فلفل چیلی قرمز
• 2 عدد فلفل هالپانو
• 1 فنجان آناناس
• 1 قاشق غذاخوری زنجبیل، رنده شده
• 2 حبه سیر، له یا رنده شده
• 1 فنجان لوبیا سیاه کنسروی
• ربع فنجان جعفری یا گشنیز تازه، خرد شده
دستور تهیه:
1. در کاسه کوچکی زیره، فلفل و کاین را مخلوط کنید. در کاسه متوسطی سس سویا، شیر نارگیل و رب گوجه را مخلوط کنید.
2. مرغ را خرد کنید و با کمی سس سویا مخلوط کنید.
3. ماهیتابه بزرگی را روی شعله زیاد داغ کنید. 2 قاشق غذاخوری روغن کنجد در آن بریزید و وقتی داغ شد، مرغ را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه آن را سرخ کنید تا همه جای آن طلایی شود. سپس مرغ را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.
4. ماهیتابه را دوباره روی شعله زیاد بگذارید و یک قاشق دیگر روغن کنجد بریزید و فلفل دلمه ای خرد شده، فلفل چیلی و فلفل هالپانو را اضافه کنید. حدود 3 تا 4 دقیقه آنها را سرخ کنید و بعد آناناس، زنجبیل و سیر را اضافه کنید. بگذارید این سبزیجات 3 دقیقه دیگر بپزند تا آناناس شروع به کاراملی شدن کند.
5. حالا ادویه ها را روی سبزیجات بریزید و یک دقیقه حرارت دهید. مخلوط سس سویا را اضافه کنید و مرغ را دوباره در ماهیتابه بریزید. خوب هم بزنید. به سرخ کردن ادامه دهید تا آب آن کاهش یابد. پس از سه دقیقه لوبیا سیاه کنسروی را اضافه کنید و سپس از روی حرارت بردارید. جعفری یا گشنیز خرد شده را اضافه کنید. می توانید مرغ سرخ شده را با پلو سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست