به گزارش لقمه، حسین صفایی در میزگرد برنامه بحث روز رادیو تهران، با اشاره به نام دقیق جشنواره، «محصولات غذایی طبیعی و ارگانیک»، گفت: فرهنگ سازی برای طیفی از محصولات غذایی ارگانیک، بخش مهم جشنواره مذکور بود.مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار در خصوص تولید محصولات ارگانیک افزود: برخی محصولات تحت مقررات شرکت های خارجی که در ایران نمایندگی داشته و کل پروسه تولید تا بازار و عرضه را کنترل می کنند ، تحت عنوان محصولات طبیعی و ارگانیک هستند ضمن اینکه ، تعداد محدودی از شرکتهای داخلی ، اخیرا مجوز انجام این کار را گرفتند. وی اظهار داشت: بخش تولید ارگانیک ، محصولاتی هستندکه در پروسه تولید تا مصرف به هیچ وجه از مواد شیمیایی، چه در مزرعه و چه در دفع آفات که در کشاورزی متعارف است ، استفاده نمی شود. صفایی تصریح کرد: بعد از پروسه تولید مراحل نگهداری ، انبار داری و بسته بندی نیز شرایطی دارد که در خصوص محصولات مذکور اعمال می شود به طوری که آلاینده های شیمیایی به مواد غذایی منتقل نشود.مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار خاطر نشان کرد:بر اساس اسناد موجود ، حدود 230 هزار هکتار از اراضی کشور اعم از زراعی، باغی دیم و آبی دارای شناسنامه و محصولات ارگانیک و طبیعی هستند. وی تأکید کرد: بهر حال تکنولوژی نوین به این عرصه ها رسوخ نکرده و تولید در شرایط طبیعی صورت می گیرد.