تبلیغات مواد غذایی مضر باید کاهش یابد


رئیس کنگره بین‌المللی گوارش، کبد و تغذیه کودکان با اشاره به این که استفاده از فست‌فود مانع دریافت غذای سالم و مفید در کودکان می‌شود، گفت: به همین دلیل باید تبلیغات مواد غذایی مضر کاهش یابد.

به گزارش لقمه، دکتر سیمین پرتوی، در نشست خبری «کنگره بین‌المللی گوارش، کبد و تغذیه کودکان»، با بیان اینکه مشکلات گوارشی کودکان از بزرگسالان پیچیده‌تر است، عنوان کرد: اولین گام برای جلوگیری از بروز بیماری‌های گوارشی و کبدی در کودکان باید از دوران نوزادی و تغذیه شیر مادر شروع شود.

وی با اشاره به اجرای کنگره بین‌المللی گوارش، کبد و تغذیه کودکان در سال‌های گذشته در سایر شهرهای کشور افزود: در سال جاری نیز این کنگره برای اولین بار در مشهد برگزار می‌شود.

پرتوی با بیان اینکه در این کنگره مسائل چالشی بیماری‌های گوارش و کبد که در آن اختلاف نظر وجود دارد برای رسیدن به نظریه مشترک مطرح می‌شود، عنوان کرد: از میان مقاله‌های ارسال شده 150 مقاله برگزیده شده است که 75 مورد به عنوان مقاله و 75 مورد دیگر نیز به صورت پوستر ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در این کنگره از اساتید برجسته این رشته از آمریکا، استرالیا، نیوزلند و آلمان دعوت شده است، تصریح کرد: محورهای این کنگره عبارت است از اصول تغذیه صحیح در کودکان، بیماری‌های گوارشی در کودکان، بلع جسم خارجی، ملاحظات اخلاقی در گوارش کودکان و مراقبت‌های پرستاری است.

مصرف فست‌فود خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد

دکتر حمیدرضا کیانی‌فر، دبیر اجرایی «کنگره بین‌المللی گوارش، کبد وتغذیه کودکان» اظهار کرد: ممکن است بعضی افراد نسبت به فست‌فود آلرژی داشته باشند که این امر می‌تواند سبب بروز بیماری‌های التهابی روده شود و همچنین شانس ابتلا به سرطان‌های گوارشی را نیز افزایش دهد.

وی با بیان اینکه استفاده مستمر از فست‌فودها می‌تواند عوارض بیشتری را به دنبال داشته باشد، افزود: بیشترین علت مرگ‌ومیر در کشور به دلیل بیماری‌های قلبی است که یکی از دلایل بروز این بیماری نوع تغذیه است.

این کنگره 3 روز از فردا چهارشنبه 20 فروردین تا جمعه 23 برگزار می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6501 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۰ فروردين بازدید: 2034 ساعت: 10:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
3 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
4 تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
5 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
6 عملکرد دولت سیزدهم در سرمایه گذاری ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ شهريور
7 مهم‌ترین اولویت‌های اقتصادی دولت سیزدهم چیست؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۱ تير
8 کلیپ یخچال گرمابخش محصول انحصار است/لیلا حاتمی و نعمت الله فاقد خلاقیت ۱۴۰۰ جمعه ۳۱ ارديبهشت
9 افشای فعالیت های پشت پرده برند بزرگ تجاری غرب در محرمانه کولا از شبکه سحر ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
10 چرا ب آ از جشن عکاسان سینما حمایت کرد/حس خوب در کنار برندینگ ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ مرداد
11 «تبلیغات» عامل شکل‌دهی عادات غذایی ناسالم/ تبلیغات اغواگرانه روغن در تلویزیون ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با غذاهایی که شکم را چاق‌تر می‌کنند برخی از غذا‌ها هستند که به صورت چربی یک راست در شک...

  دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...

  کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، از کاهش خطر ابتل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت