تبلیغات مواد غذایی مضر باید کاهش یابد


رئیس کنگره بین‌المللی گوارش، کبد و تغذیه کودکان با اشاره به این که استفاده از فست‌فود مانع دریافت غذای سالم و مفید در کودکان می‌شود، گفت: به همین دلیل باید تبلیغات مواد غذایی مضر کاهش یابد.

به گزارش لقمه، دکتر سیمین پرتوی، در نشست خبری «کنگره بین‌المللی گوارش، کبد و تغذیه کودکان»، با بیان اینکه مشکلات گوارشی کودکان از بزرگسالان پیچیده‌تر است، عنوان کرد: اولین گام برای جلوگیری از بروز بیماری‌های گوارشی و کبدی در کودکان باید از دوران نوزادی و تغذیه شیر مادر شروع شود.

وی با اشاره به اجرای کنگره بین‌المللی گوارش، کبد و تغذیه کودکان در سال‌های گذشته در سایر شهرهای کشور افزود: در سال جاری نیز این کنگره برای اولین بار در مشهد برگزار می‌شود.

پرتوی با بیان اینکه در این کنگره مسائل چالشی بیماری‌های گوارش و کبد که در آن اختلاف نظر وجود دارد برای رسیدن به نظریه مشترک مطرح می‌شود، عنوان کرد: از میان مقاله‌های ارسال شده 150 مقاله برگزیده شده است که 75 مورد به عنوان مقاله و 75 مورد دیگر نیز به صورت پوستر ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در این کنگره از اساتید برجسته این رشته از آمریکا، استرالیا، نیوزلند و آلمان دعوت شده است، تصریح کرد: محورهای این کنگره عبارت است از اصول تغذیه صحیح در کودکان، بیماری‌های گوارشی در کودکان، بلع جسم خارجی، ملاحظات اخلاقی در گوارش کودکان و مراقبت‌های پرستاری است.

مصرف فست‌فود خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد

دکتر حمیدرضا کیانی‌فر، دبیر اجرایی «کنگره بین‌المللی گوارش، کبد وتغذیه کودکان» اظهار کرد: ممکن است بعضی افراد نسبت به فست‌فود آلرژی داشته باشند که این امر می‌تواند سبب بروز بیماری‌های التهابی روده شود و همچنین شانس ابتلا به سرطان‌های گوارشی را نیز افزایش دهد.

وی با بیان اینکه استفاده مستمر از فست‌فودها می‌تواند عوارض بیشتری را به دنبال داشته باشد، افزود: بیشترین علت مرگ‌ومیر در کشور به دلیل بیماری‌های قلبی است که یکی از دلایل بروز این بیماری نوع تغذیه است.

این کنگره 3 روز از فردا چهارشنبه 20 فروردین تا جمعه 23 برگزار می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6501 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۰ فروردين بازدید: 2048 ساعت: 10:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
3 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
4 تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
5 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
6 عملکرد دولت سیزدهم در سرمایه گذاری ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ شهريور
7 مهم‌ترین اولویت‌های اقتصادی دولت سیزدهم چیست؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۱ تير
8 کلیپ یخچال گرمابخش محصول انحصار است/لیلا حاتمی و نعمت الله فاقد خلاقیت ۱۴۰۰ جمعه ۳۱ ارديبهشت
9 افشای فعالیت های پشت پرده برند بزرگ تجاری غرب در محرمانه کولا از شبکه سحر ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
10 چرا ب آ از جشن عکاسان سینما حمایت کرد/حس خوب در کنار برندینگ ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ مرداد
11 «تبلیغات» عامل شکل‌دهی عادات غذایی ناسالم/ تبلیغات اغواگرانه روغن در تلویزیون ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ماست و انواع میوه ها لایه بردارهای مفید پوست اسید های موجود در ماست و میوه جات لایه های مرده پو...

  بادمجان موثر در كاهش وزن و رفع كم خونی بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بی بو...

  درمان نكردن به موقع آبسه‌های دندانی منجر به مرگ بیمار می‌شوند یک دندانپزشک گفت: پوسیدگی دندانها و بیماری‌های لثه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نمک همیشه مضر نیست تحقیقات انجام شده در دانشگاه آیووا در آمریکا نشان می‌دهند که نمک یک ماده طبیعی ضد افسردگی بوده و موجب بهبود خلق و خو می‌شود.
چگونه بدون ورزش کالری زیادی بسوزانیم؟ همه شما از فواید بی شمار ورزش مطلع هستید و می‌دانید که به هیچ بهانه‌ای نباید از ورزش کردن سر باز زد. اما به هر حال روشهایی هم وجود دارند که بدون ورزش نیز بتوانید کالری بیشتری بسوزانید.
سرنوشت نامعلوم کافه دیگو مارادونا در ابوظبی پایگاه خبری لقمه: چهارسال \یش دیگو مارادونا در ابوظبی یک کافه راه اندازی کرد که به نوعی موزه افتخارتش هم بود و امروز با مرگ او سرنوشت این کافه مشخص نیست.
آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری با بیان اینکه طی ۳۵ سال گذشته بیش از ۳.۱ میلیون هکتار از اراضی آبی کشور به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شده‌اند اظهار کرد: این فناوری‌ها ضمن کاهش مصرف آب، موجب افزایش بهره‌وری و تولید در بخش کشاورزی شده‌اند.