به گزارش لقمه، دکتر مجید حاجی فرجی در گفتگویی با بیان اینکه با افزودن سس، نمک و روغن به ذرت میزان کالری آن افزایش می یابد، افزود: درچنین شرایطی، انرژی دریافتی حجم مصرفی آن بالا می رود و عوارض ناشی از اسیدهای چرب نیز ایجاد می شود.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هشدار داد: متاسفانه میزان نمک وسس ذرت مکزیکی درایران2 تا 3 برابر حد استاندارد است.
وی تأکید کرد: افزایش چربی های خون، افزایش آنزیم های کبدی و فشار خون در افراد مستعد نیز از عوارض مصرف کنترل نشده ذرت مکزیکی است.
دکتر حاجی فرجی هشدار داد: مصرف زیاد ذرت مکزیکی مضراتی را در پی دارد که گاهی اوقات کنترل و جبران آن دشوار است.
وی توصیه کرد: مردم در صورت تمایل و برای ایجاد تنوع در سرو ذرت ،بهتر است مقدار کمی ذرت در منزل را با سس و روغن زیتون کم به عنوان یک میان وعده کامل غذایی مصرف کنند.
این متخصص تغذیه یادآور شد: نباید فراموش کرد ذرت مکزیکی هایی که در کوچه و خیابان ها فروخته می شود به ویژه برای نوجوانان و جوانان مشکلات بسیاری را به همراه خواهد داشت و باید این موضوع جدی گرفته شود.
حاجی فرجی خاطرنشان کرد: ذرت جزء غلات بسیار خوب، مغذی و حاوی ویتامین B و سایر ویتامین هایی است که در حفظ سلامتی موثر است و گاهی اوقات می تواند جایگزین مناسبی برای بسیاری از غلات باشد، اما برای چنین کاری باید درست آن را مصرف کرد.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :شفا آنلاین