مواد لازم
• ۱.۵ پیمانه لوبیا چشم بلبلی
• ۱ عدد گوجه فرنگی
• ۱ عدد پیاز
• چند برگ كاهو
• جعفری
• ۱ فنجان روغن زیتون
• نمك ، فلفل و آبلیمو ترش
طرز تهیه
1. لوبیا را از چند ساعت قبل خیس كنید.
2. سپس آنها را چند بار با آب سرد آبکش کنید و درون قابلمه بریزید و با کمی نمک بگذارید تا کاملا پخته و نرم شوند. پس از پخت آبکش کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.
3. كاهو، جعفری، پیاز و گوجه فرنگی را درون یک کاسه بزرگ خرد کنید. لوبیای پخته شده را به آن اضافه کنید. روغن زیتون، نمك، فلفل و آبلیموترش را اضافه كنید و خوب هم بزنید. سالاد آماده است.
بازگشت به صفحه نخست