صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
درمان پیش دیابت با کلم بروکلی
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
واردات دام پایه پروار در حال انجام است
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
تصاویر: کارگاه تهیه ماهی دودی
تصاویر: کارگاه تهیه ماهی دودی
لقمه:ماهی دودی یک محصول سنتی در برخی کشورها است که با استفاده از شور کردن ماهی به روش مخلوط و سپس دود سرد تهیه میشود. ماهی دودی معمولاً در کیسههای پلاستیکی در خارج از یخچال نگهداری میشود و به صورت خام یا نیم پخته مصرف میشود.
عکس: محسن رضاپور
نقل از :مهر
کد:
658
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ شنبه ۱ بهمن
بازدید:
7965
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا میشود
۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
2
تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچهها در سالمندان
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3
کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی
۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
4
کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر
۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5
این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است
۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
6
تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
7
معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
8
صادرات تخم ماهی قزلآلا از آذربایجانشرقی
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
9
صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
10
بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود
۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
11
صادرات ۲ میلیون و ۲۶۴.۵ تن انواع آبزی از کشور
۱۴۰۱ جمعه ۲۸ بهمن
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تغذیه سالم با ارزانترین خوردنیها
وقت آن رسیده این باور غلط را که خوردن غذای سالم ب...
این میکروب قاتل معده است
در صورت عدم درمان، این میکروب 30 درصد عامل سرطان م...
نکاتی جالب راجع به سوسیس و کالباس
آیا تا کنون به این موضوع فکر کرده اید که چرا گوشت ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
6 مادهی غذایی برای تسکین دردهای زنانه
اگر از دردهای قبل از دورهی ماهانهتان شکایت دارید، اگر علائم این دوره تبدیل به کابوس هر ماهتان شده است این مطلب به دردتان میخورد.
علائم کم خونی چیست؟
کم خونی مشکلی است که بین خانم ها شایع است و آمار آن در زنانی که فعالیت بیشتری دارند، بالاست. اما علایم کم خونی چیست و چگونه می توان فهمید که دچار کمبود آهن شده ایم. فرشته همیشه از خستگی زیاد گلایه داشت.
اعدادی برای کنترل میزان سلامت بدن؛ دور کمر و کالری
عوامل بسیاری میتوانند نشاندهنده میزان سلامت شما باشد. اما دانستن و کنترل برخی از آنها ساده و ضروری است.
چاقی با ما چه میکند؟
کاهش کیفیت زندگی و سطح سلامتی جامعه از عوارض گسترش چاقی است و برای کاهش این اثرات، پیشگیری بهترین راه مهار است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است