دستور تهیه گشنیز پلو با دورچین کتلت


گشنیز یکی از سبزی های معطر است که در بین سبزی ها جایگاه خوبی دارد. می توانید از این سبزی داخل پلو استفاده کنید که بسیار هم خوشمزه می شود.

 مواد لازم برای دو نفر


برنج: دو پیمانه
گشنیز خرد شده: یک پیمانه
کره: 50 گرم
بادنجان قلمی: سه عدد
گوجه فرنگی: چهار عدد
گوشت چرخکرده: ۲۵۰ گرم
سیب زمینی: ۵۰۰ گرم
تخم مرغ: یک عدد
پیاز متوسط: یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه و روغن: به میزان لازم
 

طرز تهیه

بادنجان‌ها را شسته و پوست کنده، سپس به قطر دو تا سه میلی‌متر ورقه می‌کنیم. به بادنجان‌ها، نمک فراوان زده و در آبکش برای 20 دقیقه قرار می‌دهیم تا تلخاب آنها گرفته شود. پس از آن بادنجان‌ها را شسته تا شوری آنها از بین برود و در صافی ریخته تا آب بادنجان‌ها کاملا کشیده و آماده سرخ کردن شوند.

برنج را شسته، گشنیز، کره و نمک را افزوده و به صورت کته برنج را می‌پزیم. قبل از تبخیر شدن کامل آب پلو، سه بار طی چند مرحله آن را هم می‌زنیم تا سبزی با برنج به صورت یکنواخت مخلوط شود. پس از این‌که آب برنج کاملا خشک شد، شعله را کم کرده و دم‌کنی می‌گذاریم.

سیب‌زمینی‌ها را با رنده ریز رنده کرده، بعد از صافی رد می‌کنیم تا آب آن کشیده شود. پیاز را هم رنده کرده و آب آن را می‌گیریم. پیاز و گوشت را به سیب‌زمینی افزوده، تخم‌مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را هم می‌افزاییم و ورز می‌دهیم تا حالت چسبندگی داشته و موقع سرخ کردن باز نشود. در تابه روغن ریخته و به اندازه دلخواه از مواد برداشته و در روغن سرخ می‌کنیم، البته با شعله ملایم تا مغز پخت شود.

دو طرف بادنجان‌ها را با دستمال خشک کرده، سپس در روغن سرخ می‌نماییم، بعد گوجه‌فرنگی‌ها را از وسط نصف کرده، کمی نمک، فلفل و زردچوبه زده و در روغن سرخ می‌کنیم. برنج را در دیس کشیده و با کتلت، گوجه‌فرنگی و بادنجان سرخ شده تزیین می‌کنیم.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آشپزی خانواده سبز

کد: 6872 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد بازدید: 1517 ساعت: 5:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش های موثر خانگی در درمان جوش‌های پوستی آبله مرغان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
2 کاهش آلودگی آب با گشنیز ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
3 با مصرف این دمنوش گیاهی کلیه و پانکراس را پاکسازی کنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
4 7 ماده غذایی برای کنترل فشار خون بالا ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
5 آشنایی با مواد غذایی برای درخشندگی پوست ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين
6 بهترین راه نگهداری از ادویه‌جات و گیاهان معطر ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳۰ بهمن
7 طرز تهیه کدوسبز شکم پر ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۳ بهمن
8 روش تهیه خورش آلو گشنیز غذای محلی جنوبی ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن
9 دستور پخت سوپ مرغ و نودل مکزیکی ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي
10 روش تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  موادغذایی مفید برای سلامت پوست، مو و ناخن تابحال دقت کرده‌اید که چقدر وقت و هزینه خرج تقویت ...

  مواد غذایی ممنوعه برای نوزادان زیر یکسال متخصص کودکان و نوزادان گفت: عسل، نمک، سفیده تخم‌مر...

  بخور تا زانویت خوب شود درد زانو مردافكن است و مانع انجام بسیاری از فعالیت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا به غذا هم می توان معتاد شد؟ محققان معتقدند برخی افراد اعتیاد به مواد غذایی دارند یعنی حتی بدون اینکه احساس گرسنگی بکنند عادت به خوردن آن ها را وادار به خوردن چیزی می کند.
مفیدترین مواد طبیعی برای از بین بردن سموم بدن اگر قصد کاهش وزن دارید، یا می خواهید انرژی بیشتری کسب کنید، پوست صورت شما شاداب تر به نظر آید، در خلق و خوی خود تغییر ایجاد کنید، این چند ماده غذایی را که در این مطلب به آن اشاره شده است، به برنامه غذایی خود بیفزایید.
قهرمانان میوه‌ای کدامند؟ برای سنجش ارزش و اهمیت هر چیزی معیارهایی وجود دارد. مهم‌ترین معیار سنجش ارزش میوه‌ها نیز میزان آنتی‌اکسیدان‌های آنهاست. البته میوه‌ها معمولاً خیلی دست پر هستند و فواید زیادی برای سلامتی ما دارند.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.