دستور تهیه گشنیز پلو با دورچین کتلت


گشنیز یکی از سبزی های معطر است که در بین سبزی ها جایگاه خوبی دارد. می توانید از این سبزی داخل پلو استفاده کنید که بسیار هم خوشمزه می شود.

 مواد لازم برای دو نفر


برنج: دو پیمانه
گشنیز خرد شده: یک پیمانه
کره: 50 گرم
بادنجان قلمی: سه عدد
گوجه فرنگی: چهار عدد
گوشت چرخکرده: ۲۵۰ گرم
سیب زمینی: ۵۰۰ گرم
تخم مرغ: یک عدد
پیاز متوسط: یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه و روغن: به میزان لازم
 

طرز تهیه

بادنجان‌ها را شسته و پوست کنده، سپس به قطر دو تا سه میلی‌متر ورقه می‌کنیم. به بادنجان‌ها، نمک فراوان زده و در آبکش برای 20 دقیقه قرار می‌دهیم تا تلخاب آنها گرفته شود. پس از آن بادنجان‌ها را شسته تا شوری آنها از بین برود و در صافی ریخته تا آب بادنجان‌ها کاملا کشیده و آماده سرخ کردن شوند.

برنج را شسته، گشنیز، کره و نمک را افزوده و به صورت کته برنج را می‌پزیم. قبل از تبخیر شدن کامل آب پلو، سه بار طی چند مرحله آن را هم می‌زنیم تا سبزی با برنج به صورت یکنواخت مخلوط شود. پس از این‌که آب برنج کاملا خشک شد، شعله را کم کرده و دم‌کنی می‌گذاریم.

سیب‌زمینی‌ها را با رنده ریز رنده کرده، بعد از صافی رد می‌کنیم تا آب آن کشیده شود. پیاز را هم رنده کرده و آب آن را می‌گیریم. پیاز و گوشت را به سیب‌زمینی افزوده، تخم‌مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را هم می‌افزاییم و ورز می‌دهیم تا حالت چسبندگی داشته و موقع سرخ کردن باز نشود. در تابه روغن ریخته و به اندازه دلخواه از مواد برداشته و در روغن سرخ می‌کنیم، البته با شعله ملایم تا مغز پخت شود.

دو طرف بادنجان‌ها را با دستمال خشک کرده، سپس در روغن سرخ می‌نماییم، بعد گوجه‌فرنگی‌ها را از وسط نصف کرده، کمی نمک، فلفل و زردچوبه زده و در روغن سرخ می‌کنیم. برنج را در دیس کشیده و با کتلت، گوجه‌فرنگی و بادنجان سرخ شده تزیین می‌کنیم.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آشپزی خانواده سبز

کد: 6872 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد بازدید: 4023 ساعت: 5:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش های موثر خانگی در درمان جوش‌های پوستی آبله مرغان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
2 کاهش آلودگی آب با گشنیز ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
3 با مصرف این دمنوش گیاهی کلیه و پانکراس را پاکسازی کنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
4 7 ماده غذایی برای کنترل فشار خون بالا ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
5 آشنایی با مواد غذایی برای درخشندگی پوست ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين
6 بهترین راه نگهداری از ادویه‌جات و گیاهان معطر ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳۰ بهمن
7 طرز تهیه کدوسبز شکم پر ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۳ بهمن
8 روش تهیه خورش آلو گشنیز غذای محلی جنوبی ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن
9 دستور پخت سوپ مرغ و نودل مکزیکی ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي
10 روش تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این ویتامین قند خون را کاهش می‌هد پایگاه خبری لقمه:تحقیقات نشان می دهد مکمل ویتامین ...

  شما هم چای را داغ داغ می نوشید؟ نوشیدن چای داغی که بخار از آن بلند می شود، خطر ابت...

  با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.
با خوردن این خوراکی ها شاد بمانید سه خوراکی وجود دارد که انسانها با خوردن آنها افراد به افسردگی مبتلا نمی شوند...
ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی پایگاه خبری لقمه: عدم پذیرش و باور به اینکه بسته‌بندی ارزش افزوده‌ی فوق‌العاده برای محصول ایجاد می‌کند، عمدتاً به این امر به عنوان یک هزینه سربار نگاه شده و همیشه قیمت‌ها در بخش چاپ سرکوب شده است و صنعت چاپ کشور را با مشکل مواجه کرده است.
شغل هایی که میتوان با آن پولدار شد پایگاه خبری لقمه: اگر می‌خواهید در خانه راحت بنشینید و بدون هیچ هزینه یا مزاحمتی برای خودتان کسب و کاری راه بیندازید و از قضا پول خوبی هم در بیاورید، این شغل‌ها درآمدتان را افزایش می‌دهد.