طب سنتی و عدم مصرف آب سرد


یک پزشک و پژوهشگر دلایل مصرف نکردن آب سرد از دیدگاه طب سنتی را تشریح کرد.

به گزارش لقمه، فاطمه مرادی اظهار داشت: افراد بهتر است بعد از اعمالی که بدن را گرم می‌کند، آب سرد مصرف نکنند چرا که به بدن آسیب می‌رسد.

وی گفت: بعد از ورزش، فعالیت جنسی و حمام افراد آب سرد مصرف نکنند چرا که از دیدگاه طب سنتی نباید عضوی که گرم شده است را به یک باره سرد کرد.

این پزشک و پژوهشگر افزود: در این زمان‌هاکه حرارتی در بدن ایجاد و غالب بدن شده و کبد تشنه است و تمایل جذب آب در کبد بسیار بالاست اگر آب یا غذا مصرف کند بدون اینکه هضم و جذب شود خام خام جذب کبد می‌شود که این عمل در دراز مدت موجب بروز بیماری‌های کبدی از جمله کبد چرب می‌شود و حتی آب هم باید در معده مدتی توقف داشته باشد.

مرادی عنوان کرد: بعد از اعمال گرم کننده بدن اگر آب سرد خورده شود، با همان حالت سردی یک دفعه وارد سلول و اجزای بدن می‌شود یعنی آب به سرعت وارد تمام نقاط بدن می‌شود چرا که بدن به آن نیازمند است.

وی افزود: علتش شاید این است که گرما انبساط و سرما انقباض ایجاد می‌کند، مانند حجامت وقتی حجامت صورت می‌گیرد در بدن انبساط ایجاد می‌شود و اگر همان موقع آب یا غذا مصرف شود در همان ناحیه برص (نوعی بیماری پوستی) ایجاد می شود به همین دلیل عسل و انار را می‌توان پس از حجامت مصرف کرد.

این پزشک خاطرنشان کرد: انبساط موجب باز شدن منافذ بدن می‌شود و به غذا احتیاج پیدا می‌کند و اگر غذای سرد مثل ماست مصرف شود باید ماست سیر طبیعی هضم خودش را که باید دو سه ساعت است در این زمان طی نکرده وارد هضم سلولی می‌شود و آنجا می‌ماند و مشکل ایجاد می‌کند.که در طب سنتی خیلی باید این مسائل مراعات شود.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 6788 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت بازدید: 1729 ساعت: 11:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
2 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
5 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
6 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
8 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
9 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کلسیم سازترین محصول لبنی را بشناسید! خامه و بستنی به دلیل اینکه در ساختار آنها بیشتر مو...

  این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو در...

  8توصیه برای حفظ جوانی و زیبایی بعضی مواد غذایی تنها برای سیر شدن و لذت بردن خورده...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

صنعتی به نام تولید اسنک اسنک‌ها، میان‌وعده‌هایی هستند که به طور موقت گرسنگی را برطرف می‌سازند و انرژی مختصری نیز برای انجام کار فراهم می‌کنند. پفک، چیپس و پاپ کورن از معروف‌ترین اسنک‌ها هستند.
آیا سیر برای سرماخوردگی خوب است؟ در رساله ذهبیه امام رضا(ع) توصیه شده است که در ماه آخر زمستان سیر مصرف شود.در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) نیز آمده است که می فرمایند: سیر بخورید و با آن مداوا کنید. یعنی حضرت هم توصیه به مصرف غذایی و هم دارویی سیر می کنند.هم چنین می فرمایند: درمان هفتاد بیماری در سیر است که بنا به نظر محققان کلمه هفتاد دلیل بر کثرت است؛ یعنی سیر بسیاری از بیماری ها را درمان می کند. در حدیث دیگری نیز پیامبر اکرم(ص) به حضرت امام علی(ع) توصیه می کنند که سیر بخورید و اگر من هم با فرشته هم سخن نمی شدم سیر می خوردم.
بی‌میلی جنسی میانسالی با کدام جوشانده درمان می‌شود؟ در متون مختلف طب سنتی بارها به این موضوع اشاره شده است كه پرداختن به فعالیت‌های سنگین مانند روابط زناشویی زوج‌ها باید دست‌كم 2 تا 3 ساعت بعد از میل كردن غذا انجام شود.
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.