طرز تهیه كلم پلوی شیرازی با گوشت شترمرغ


لقمه: کلم پلو یکی از انواع غذای ایرانی است که در شهرهای مختلف ایران به شیوه های مختلف طبخ می شود.

مواد اولیه :

گوشت چرخ‌كرده شترمرغ                300 گرم
برنج                                          چهار پیمانه
سبزی پلویی                               500 گرم
كلم برگ ساطوری‌شده                  300 گرم
نمك، فلفل وزردچوبه                      به میزان لازم
پیاز                                           دو عدد
روغن مایع                                  به میزان لازم
سیر                                         یك حبه
سركه                                       دو قاشق غذاخوری

  
طرز تهیه:

كلم را ریز كرده در تابه می‌ریزیم و سركه را اضافه می‌كنیم. بعد از كمی تفت دادن روغن را اضافه كرده و سرخ می‌كنیم. سبزی را خرد كرده، وقتی برنج را آبكش كردیم سبزی و كلم را لابه‌لای برنج ریخته و دم می‌كنیم. پیاز و سیر رنده‌شده را به همراه نمك، فلفل، زردچوبه و گوشت چرخ‌كرده مخلوط كرده و گلوله گلوله می‌كنیم و همه را در تابه سرخ می‌كنیم. می‌توانیم گوشت‌های گلوله شده را لابه‌لای برنج دم كنیم یا در هنگام كشیدن برنج گوشت‌ها را لابه‌لای برنج قرار ‌دهیم.


نكات:

برای خوش‌رنگ شدن برنج می‌توانیم هنگام جوشیدن آب برنج یك قاشق چایخوری زردچوبه به برنج اضافه كنیم.

به جای كلم برگ می‌توانیم از كلم قمری استفاده كنیم كه در آن صورت كلم را پوست گرفته و نگینی خرد كرده و در ورغن سرخ می‌كنیم مثل دستور بالا تهیه می‌شود.

اضافه كردن سركه به این دلیل است كه بوی كلم گرفته شود.



نقل از :آشپزی خانواده سبز

کد: 680 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۹ تير بازدید: 6774 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
3 مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
4 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
5 وضعیت غذای حلال در کشورهای جهان ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر
6 مصرف کاهو خطر مرگ و میر کووید ۱۹ را آفزایش می دهد! ۱۳۹۹ يکشنبه ۵ مرداد
7 خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
8 ارتباط سویا و کلم بروکلی با سرطان سینه ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
9 طرز پخت آش کلم باکویی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
10 سم زدایی بدن با این خوراکی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
11 طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اختلال بی‌اشتهایی عصبی چیست؟ یک روانپزشک با بیان دلایل اختلال بی‌اشتهایی عصبی،‌...

  بهترین نوشیدنی ها برای کاهش چربی خون بیشتر گیاهان، سبزیها و میوه‌ها به علت فیبر و الیاف...

  با 6 خوراکی پاییزی سلامتی تان را تضمین کنید چغندر از آن دسته سبزیجاتی است که سرشار از قند بوده...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه در سفرهای تابستانی چگونه می‌توان در طول سفر که غذای روح فراهم می‌شود، با رعایت چند نکته ساده تغذیه‌ای سلامت جسم را تامین کنیم و سفری دلپذیر را تجربه نماییم.
یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟ هزینه های زیست محیطی مانند زمین، آب، علوفه و گازهای گلخانه ای که در پس تولید گوشت لازم جهت تولید یک همبرگر قرار دارد، بسیار مهمتر و بیشتر از آن است که فکرش را می کنید.
غذاهایی که با خوردن آنها گرسنه‌تر می‌شوید! احساس گرسنگی در مغز فرمان خوردن را صادر می‌کند و اگرچه خوردن غذا سبب سیری می‌شود اما برخی خوراکی‌ها بنا به دلایل متعدد، احساس گرسنگی را از بین نمی‌برد و برعکس، سبب میل به خوردن بیشتر می‌شود.
خوراکی‌هایی که باید سرد مزاج‌ها بخورند یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که مزاج سرد دارند بیشتر درون‌گرا و سفید پوست هستند.این افراد بهتر است غذاهای آبکی و سنتی بیشتر بخورند و از مصرف فست‌فود بپرهیزند.